SON DAKİKA
SON DEPREMLER
Reklam

'Depremzede Yetiştiriciler Özel Hayvan Çadırı İçin Başvursunlar'

'Depremzede Yetiştiriciler Özel Hayvan Çadırı İçin Başvursunlar'
A- A+ PAYLAŞ

AKP Malatya Milletvekili Abdurrahman Babacı, hayvan yetiştiricilerinden depremde ahırları hasar görenlerin, korunaklı, özel üretilmiş çadır için İl ve İlçe Tarım Müdürlüklerine başvurmalarını istedi.

Babacan, şu açıklamayı yaptı:

"Tarım ve Orman Bakanlığı ile yaptığımız görüşmeler neticesinde, deprem bölgesinde hayvan yetiştiriciliği yapan çiftçilerimizin ağır hasarlı olan ahırları için korunaklı, soğuğa dayanıklı, özel üretilmiş çadır tedarik süreci başlamıştır.

Buna göre yıkım sırasına göre, ilgili ahır sahipleri ve besicilik yapan çiftçilerimiz, Tarım il ve ilçe müdürlüklerine müracaat ederek çadır alabileceklerdir. Besisi, ahırı hasarlı olup yıkılan ya da yıkılacak olan hayvan yetiştiricisi vatandaşlarımız Tarım İl ve ilçe müdürlüklerine müracaat edip çadır talebinde bulunsunlar lütfen.

Geçtiğimiz hafta Tarım İl Müdürlüğümüzden Malatya'daki bütün ahırların listesini alıp AFAD'a teslim etmiştik, ardından ise AFAD-Tarım ve Orman Bakanlığı işbirliğinde gerekli çadır tedarik süreci başlatıldı."

Bülten

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız