SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Dernek Lokalinde Silahlı Kavga.. 1 Ölü, 2 Yaralı Var..

A- A+ PAYLAŞ

BİR BAŞKA OLAYDA DA 3 KİŞİ YARALANDI.. Çarşamba gecesi, bir dernek lokaline düzenlenen silahlı saldırıda 1 kişi öldü, 2 kişi de yaralandı. Akşam saatlerinde meydana gelen başka bir silahlı olayda ise 3 kişi yaralandı.

LOKALDE SİLAHLI KAVGA, 1 ÖLÜ, 2 YARALI

Edinilen bilgilere göre, saat 23.15 sıralarında Büyükhüseyinbey Mahallesi Uygur Sokakta bulunan Mavi Han'daki bir dernek lokaline tabanca ve pompalı tüfek kullanılan silahlı saldırı düzenlendi. Saldırıda biri ağır olmak üzere 3 kişi yaralandı. Ağır yaralı 33 yaşındaki Emrah Dalkılıç daha sonra hayatını kaybetti, 2 yaralı hastaneye kaldırıldı.

Lokalde belirlenemeyen bir nedenle çıkan olayda, açılan ateş sonucu Emrah Dalkılıç ile E.B. ve M.D. adlı şahıslar yaralandılar. Ağır yaralanan Dalkılıç hayatını kaybederken, bacağından yaralanan E.B. ve kolundan yaralanan M.D. ise Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındılar.

Olayda silahlarla ateş açtıkları öne sürülen S.A. ile yanında bulunan 2 şahıs olay yerinden kaçtılar. Saldırganların kaçarken bindiği otomobili belirleyen polis, otomobilin kent çıkışında Ankara yönüne doğru gittiğini saptadı. Otomobil, olaydan 25 dakika sonra, içerisinde bulunan S.A. ile B.G. ve M.K. adlı şahıslarla birlikte yakalandı. Şahıslar gözaltına alındı.

AKŞAM SAATLERİNDEKİ OLAYLAR..

Bu arada, akşam saat 18.15 sıralarında Zaviye Mahallesi Kül Sokakta meydana gelen, Çukurdere Mahallesi'ndeki bir eve silahlı saldırıyla da bağlantısı olduğu öne sürülen olayda 3 kişinin silahla yaralandıkları bildirildi. Yaralılar hastaneye kaldırılırken, yaralıların olayın tarafları olduğu öne sürüldü.

Zaviye Mahallesi'nde tarafların tabanca ve pompalı tüfek kullandığı olayda N.E. adlı şahıs yaralandı, Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. Polis bu olayla ilgili Y.Ö. adlı şahsı ararken, yaralı olduğu anlaşılan bu şahıs da bir süre sonra bir taksiyle Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne geldi. Şahsın, olay yerinden ayrılırken hastaneye gelmek üzere bindiği taksiye de silahla ateş açıldığı belirlendi. İki şahsın tedavisi sürerken, M.G. adlı bir şahsın da olaya karıştığı saptandı. Çukurdere Mahallesi'nde oturduğu bildirilen M.G.'nin evine giden polis, şahsı silahla yakaladı. Bu şahsın da yaralı olduğu belirtilirken, evin de kurşunlandığı anlaşıldı.

Polis, bu olayla ilgili araştırma ve soruşturmayı sürdürüyor.

DİĞER SİLAHLI OLAYLARLA İLGİLİ 2 TUTUKLAMA..

16 Mart gece 21.45 sıralarında, Fırat Mahallesi Sevecen Sokakta meydana gelen, kayınbiraderi Yusuf K.'nın yanındaki eşini almaya gelen Selahattin K. ile yanında bulunan arkadaşı Berhan K.'yi yaralayan kayınbirader Yusuf K., polisteki sorgusunun ardından gönderildiği adli makamlarca tutuklandı.

Bu arada, 'Kasten Yaralama' suçundan aranmakta iken Orduzu'daki bir evde saklandığı belirlenince kendisini yakalamaya gelen polislere, silahla havaya ateş açarak direnen, Özel Harekat timlerinin operasyon hazırlığını farkedince teslim olan E.B. adlı şahıs da, yine tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Burhan KARADUMAN, SG- malatyahaber.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

2 yorum yapılmış

  • Malatya oto kiralama (3 yıl önce)
    Allah rahmet eylesin Yakınlarına sabır versin.
    0
    0
    Yanıtla
  • 44malatya (3 yıl önce)
    Malatyam olmus teksas olmus 1 haftada 3 olay adelet konusmuyor. Silahlar konusuyor
    0
    0
    Yanıtla