SON DAKİKA
SON DEPREMLER

DG Sivasspor- H.Yeni Malatya Maçının Hakemi

0
Güncellendi - 2021-04-26 19:32:08
DG Sivasspor- H.Yeni Malatya Maçının Hakemi
A- A+ PAYLAŞ

Süper Lig'in 38. haftasında 28-29 Nisan'da oynanacak maçları yönetecek hakemler açıklandı. 29 Nisan Perşembe günü oynanacak DG Sivasspor- H.Yeni Malatyaspor maçını, İzmir Bölgesi Üst Klasman Hakemi Alper Ulusoy yönetecek.

Türkiye Futbol Federasyonu Merkez Hakem Kurulundan yapılan açıklamaya göre, Süper Lig'in 38. haftasında 28 ve 29 Nisan'da oynanacak 9 müsabakada görev alacak hakemler şöyle:

28 Nisan Çarşamba:

16.00 Fatih Karagümrük-Fraport TAV Antalyaspor: Zorbay Küçük

16.00 Göztepe-Trabzonspor: Tugay Kaan Numanoğlu

16.00 Hes Kablo Kayserispor-Yukatel Denizlispor: Özgür Yankaya

20.30 Çaykur Rizespor-Beşiktaş: Abdulkadir Bitigen

20.30 Galatasaray-İttifak Holding Konyaspor: Cüneyt Çakır

29 Nisan Perşembe:

16.00 Büyükşehir Belediye Erzurumspor-Medipol Başakşehir: Fırat Aydınus

16.00 Demir Grup Sivasspor-Helenex Yeni Malatyaspor: Alper Ulusoy

20.30 MKE Ankaragücü-Gaziantep: Hüseyin Göçek

20.30 Aytemiz Alanyaspor-Fenerbahçe: Yaşar Kemal Uğurlu

Sivas'ta oynanacak DG Sivasspor- H.Yeni Malatyaspor maçının hakemi Alper Ulusoy'un yardımcılıklarını İzmir Bölgesi Üst Klasman Yardımcı Hakemi Cevdet Kömürcüoğlu ile İzmir Bölgesi Üst Klasman Yardımcı Hakemi İlker Takpak yapacaklar. Maçın 4. hakemi olarak İzmir Bölgesi Üst Klasman Hakemi Emre Kargın atandı.

Mehmet GÖRESİYE, malatyahaber.com- İstanbul, AA

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

4 yorum yapılmış

  • Emrah (2 yıl önce)
    Sivas uefa icin oynuyor umarım en kötü berabere kalırız. Kazanırsak 43 puanla ligde kalabiliriz.
    0
    0
    Yanıtla
  • Ali (2 yıl önce)
    Ligin en antipatik en başarısız hakemi maalesef.dikkatinizi çektimi bilmem pazar günü Denizli bölgesi şimdide izmir bölgesi hakemi.ve 4.hakeme dikkat Emre Kargin. Alper Ulusoy demek Saibe demek bol hata bedava kart vermek demek.inşallah Sivas a yenilmeyiz en kötü 1 puan moral motive olur Kayseri maçına
    0
    0
    Yanıtla
  • Efsane malatyasporlu (2 yıl önce)
    Malatyaspordan sonra süper ligde sevdiğim diğer bir takım Sivasspor inşallah dostluk içerisinde bir maç olur tabiki futbolda üç sonuçta olabilir önemli olan rekabete dayalı dostluklardir.
    0
    0
    Yanıtla
  • Dost karagunde belli olur ,
    0
    0
    Yanıtla