SON DAKİKA
SON DEPREMLER

''Din Öğretiminde Yeni Yaklaşımlar'' Semineri

A- A+ PAYLAŞ

Malatya'daki Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi ve İmam-Hatip Lisesi meslek dersleri öğretmenlerine yönelik "Din Öğretiminde Yeni Yaklaşımlar" konulu seminer düzenlendi.

Malatya Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından düzenlenen "Din Öğretiminde Yeni Yaklaşımlar" adlı seminer öğretmenevinde başladı. Malatya'daki bütün Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi ve İmam-Hatip Lisesi meslek dersleri öğretmenlerinin 9 Eylül 2005 tarihine kadar öğretmenevinde başlayan seminerde eğitim alacakları kaydedildi. Seminere konuşmacı olarak Prof. Dr. Recai Doğan, Prof. Dr. M. Zeki Aydın, Prof. Dr. Nevzat Yasar Aşıkoğlu, Doç. Dr. Osman Eğri ve Doç. Dr. Şuayip Özdemir katılıyor.

Seminerin Malatya Valiliği'nin onayıyla düzenlendiği bildirildi.

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız