SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Doğanşehir'de İhtiyaçlılara Gıda Desteği

0
Güncellendi - 2021-04-28 01:26:03
Doğanşehir'de İhtiyaçlılara Gıda Desteği
A- A+ PAYLAŞ

Doğanşehir Kaymakamlığı, ihtiyaç sahiplerine gıda yardımı yapılacağını bildirdi.

Doğanşehir Kaymakamı Halil İbrahim Köroğlu, yaptığı açıklamada, "Sabit bir işi olmayan, gündelik işlerde çalışan, maddi durumu kötü olan vatandaşlarımızın tam kapanma döneminde belirtmiş olduğumuz numaraları araması durumunda aynı gün içerisinde ev adresine Kaymakamlığımız Vefa ekipleri tarafından geniş içerikli gıda paketi bırakılacaktır." ifadesini kullandı.

Köroğlu, ihtiyaç sahiplerinin, Doğanşehir Kaymakamlığının "0422 517 10 03", Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfının "0422 517 11 39", İlçe Emniyet Müdürlüğünün "0422 517 10 50", İlçe Jandarma Komutanlığının "0422 517 15 45" ve Vefa Destek Grubu'nun "0422 517 40 39" numaralı telefonlarından kendilerine ulaşabileceğini belirtti.

AA

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

2 yorum yapılmış

  • Black (2 yıl önce)
    Hani aç yoktu memlekette ? Bedava gıda patates soğan niye dağıtıyor. Herkes tok zaten
    0
    0
    Yanıtla
  • hangimiz sevmedik (2 yıl önce)
    Allah razı olsun sizden sayın Kaymakam Bey,şu aziz günlerde Garip,Gurebayı unutmuyorsunuz ya İnşallah Allah da sizleri unutmaz..............çok teşekkürler her daim çok olan hizmetleriniz için.........
    0
    0
    Yanıtla