SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Yeni Hastane Tüm Servisleriyle Hizmette

0
Güncellendi - 2022-01-05 15:16:00
Yeni Hastane Tüm Servisleriyle Hizmette
A- A+ PAYLAŞ

Malatya’nın Doğanşehir İlçesine yeni yapılan Şehit Esra Köse Devlet Hastanesi tüm birimleriyle hizmet vermeye başladı.

Doğanşehir Şehit Esra Köse Devlet Hastanesi Başhekimi Dr. Haşim Özdemir, hastane ile ilgili olarak yaptığı açıklamada, "30 yataklı Doğanşehir Şehit Esra Köse Devlet Hastanesi yetersiz kalınca Merhum Belediye Başkanımız Vahap Küçük ün özel isteği olan hastane talebi Sayın Cumhurbaşkanı tarafından olumlu karşılamış ve bakanlığa, Doğanşehir’e yeni bir hastane yapın talimatını vermişti. Aslında 150 yatak kapasiteli olan Doğanşehir Devlet hastanesi şimdilik 100 yataklı olarak hizmet verecek” dedi.

Hastanenin fiziki özellikleri hakkında da bilgi veren Özdemir, "Doğanşehir devlet hastanesi şuan 100 yatak. Ancak gerek görüldüğünde 150 yatak kapasitesine çıkartılacak şekilde inşa edilmiştir. Hastanemiz yaklaşık 28 bin metrekare kapalı alana sahip. Hastane bünyesinde 33 poliklinik, 5 ameliyathane, 6 yataklı birinci basamak yoğun bakım, 4 yataklı ikinci basamak yoğun bakım, 6 yataklı palyatif bakım, 6 cihazlı hemodiyaliz ünitesi, 5 diş ünitesi mamografi, bilgisayarlı tomografi, panoramik diş görüntüleme cihazı ve kemik bulunuyor" diye konuştu.

Özdemir, hastanenin depreme dayanıklı olan son sistem ve teknoloji ile inşa edildiğini de sözlerine ekledi.

İha

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

3 yorum yapılmış

  • Ahmet Yalvaç (2 yıl önce)
    Hayırlı Olsun
    0
    0
    Yanıtla
  • Doğanşehirli (2 yıl önce)
    Hastanenin adının değişmesi lazım Vahap Amcanın adının verilmesi iyi olur.
    0
    0
    Yanıtla
  • Ahmet Yalvaç (2 yıl önce)Doğanşehirli isimli kullanıcı yorumuna
    Niye Şehidimizin Adından rahatsız mı oluyorsun Allah!ın Rahmeti Bol Allah! Merhum Vahap Küçük Abimize Gani Gani Rahmet Etsin Mekanı Cennet-i Ala Olsun İnşaAllah
    0
    0
    Yanıtla