SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Doğanyol Kaymakamından Gazilere Ziyaret

Doğanyol Kaymakamından Gazilere Ziyaret
A- A+ PAYLAŞ

Doğanyol’da göreve yeni başlayan Kaymakam Ayşe Karaca Nas, ilçede ikamet eden gazileri ziyaret ederek onların sorunlarını dinledi.

Doğanyol ilçesinde kısa bir süre önce göreve başlayan Kaymakam Ayşe Karaca Nas, ilçede yaşayan gazileri ziyaret ederek onlara destek verdi. Kaymakam Nas, Doğanyol’da ikamet eden gaziler İzzet Öz, Hasan Şen ve Ali Küçükdoğan ile ailelerine konuk oldu. Ziyaretlerinde gazilerin sorunlarını dinleyen Kaymakam Nas, onların ihtiyaçları ve talepleri hakkında bilgi aldı.

Kaymakam Ayşe Karaca Nas’ın gazilere yönelik bu ziyaretleri, hem gaziler hem de aileleri tarafından memnuniyetle karşılandı. Nas, vatan için fedakarlık yapan gazilerin her zaman yanında olacaklarını belirterek, Doğanyol’daki hizmetlerini onların yaşam kalitesini artırmak ve ihtiyaçlarını karşılamak için sürdüreceklerini ifade etti.

malatyahaber.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız