SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Düğündeki Cinayetle İlgili 1 Şüpheli Tutuklandı

Düğündeki Cinayetle İlgili 1 Şüpheli Tutuklandı
A- A+ PAYLAŞ

Malatya'da Cuma akşamı bir düğün salonunda düzenlenen düğüne katılan akrabalar arasında çıkan kavgada 53 yaşındaki Abdullah Kazıcı'nın öldürülmesi, oğlu A.K.'nin yaralanmasıyla ilgili olarak yakalanan 4 kişiden, olayın asıl faili olduğu öne sürülen şahıs tutuklanırken, 3 kişi adli kontrol kaydıyla serbest bırakıldı.

Cuma akşamı 20.15 sıralarında Battalgazi ilçesi Bulgurlu Mahallesi'ndeki bir düğün salonunda düzenlenen düğün törenine katılan ve akraba olan husumetli iki aile üyeleri arasında çıkan kavgada açılan ateş sonucu Abdullah Kazıcı (53) ile oğlu A.K. yaralanmış, Turgut Özal Tıp Merkezi'ne kaldırılan yaralılardan baba Abdullah Kazıcı hayatını kaybetmişti.

2 silahın ele geçirildiği olaya karıştıkları gerekçesiyle 4 şüphelinin yakalandığı belirtilirken, İl Emniyet Müdürlüğü'nden şu açıklama yapıldı:

"20.06.2024.günü Battalgazi İlçemiz Bulgurlu Mahallesi'nde meydana gelen 'Ateşli Silahla Kasten Öldürme' olayı ile ilgili olarak; olayda Şüpheli konumunda bulunan R.K. , A.K. , M.K. ve M.K. isimli şahıslar yakalanmıştır.

Çıkarıldıkları adli makamlarca A.K. , M.K. ve M.K. İsimli şahıslar Adli Kontrol Şartı ve Yurtdışı Çıkış yasağı ile serbest bırakılmış, olayın faili olan R.K. isimli şahıs suç aletleri ile birlikte yakalanarak tutuklanmıştır."

Bülten- malatyahaber.com- iha

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız