SON DAKİKA
SON DEPREMLER

E.Yeni Malatyaspor 60 Bine Yaklaştı

0
Güncellendi - 2018-09-10 04:56:12
E.Yeni Malatyaspor 60 Bine Yaklaştı
A- A+ PAYLAŞ

Spor Toto Süper Lig ekibi Evkur Yeni Malatyaspor, passolig kart sayısında dokuzuncu sırada yer alıyor.

Süper Lig’de ikinci sezonuna güzel bir başlangıç yapan Evkur Yeni Malatyaspor’da passolig taraftar kat sayısı yükselişini sürdürüyor.

779 bin 204 passolig taraftar kat sayısıyla Galatasaray birinci sırada yer alırken, Evkur Yeni Malatyaspor 59 bin 831 passolig taraftar kat sayısıyla dokuzuncu sırada bulunuyor.

Galatasaray 779 bin 204 passolig taraftar kart sayısıyla birinci, Fenerbahçe 743 bin 560 passolig taraftar kart sayısıyla ikinci, Beşiktaş ise 667 bin 755 passolig taraftar kart sayısıyla üçüncü sırada bulunuyor.

Trabzonspor 229 bin 71 passolig taraftar kart sayısıyla dördüncü, Atiker Konyaspor 133 bin 503 passolig taraftar kart sayısıyla beşinci, Bursaspor 133 bin 480 passolig taraftar kart sayısıyla altıncı, Antalyaspor 99 bin 775 passolig taraftar kart sayısıyla yedinci, Kayserispor 64 bin 79 passolig taraftar kart sayısıyla sekizinci sırada bulunuyor.

Passolig kart sayısını artıran takımlar arasında yer alan Evkur Yeni Malatyaspor ise 59 bin 831 passolig taraftar kart sayısıyla dokuzuncu sırada yer alıyor.

Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız