SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Eğlence Merkezindeki Kavgada 3 Kişi Yaralandı

Eğlence Merkezindeki Kavgada 3 Kişi Yaralandı
A- A+ PAYLAŞ

Malatya'da bir eğlence merkezinde işletme sahipleri ile müşteriler arasında çıkan bıçaklı kavgada 3 kişi yaralandı.

Olay, 02.30 sularında Battalgazi ilçesine bağlı Akpınar Mahallesi'nde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, Cezmi Kartay Caddesi üzerinde bulunan bir eğlence merkezine giden G.E.,O.E. ve K.O. ile işletme sahipleri arasında tartışma çıktı. Tartışmanın kavgaya dönüştüğü olayda G.E. ile O.E. aldıkları bıçak darbeleriyle K.O. ise darp sonucu yaralandı.

Yaralılar geldikleri Kışla Caddesi'nde taksici esnafından yardım isterken, ihbar üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi.

Yaralılar bölgeye çağrılan ambulansla hastaneye kaldırılırken, olayla ilgili inceleme başlatıldı ve 2 şüpheli polis tarafından gözaltına alındı.

iha- malatyahaber.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

10 yorum yapılmış

  • Fikret (1 yıl önce)
    Battalgazi Belediye Bşk.iken Sn.Gürkan'a eğlence merkezlerinin şehir dışına taşımasını talep etmiştim. O da yetki Büyükşehir Belediyesinde demişti.Kendisi Büyük Şehir Belediye Bşk.nı oldu ama değişen bir şey olmadı.Yazık
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Veysel (1 yıl önce)
    Erkek adam içtimi keyfine içer. Kimseyle kavga etmez. Kimseye kötülükler etmez... Boş işler yapmayın...
    %80
    %20
    Yanıtla
  • Malatyalı (1 yıl önce)Veysel isimli kullanıcı yorumuna
    Allah'ın haram kıldığı zıkkımı içmek erkeklik mı oluyor?
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Kara (1 yıl önce)
    Yaparsa akp yapar.
    %64
    %36
    Yanıtla
  • Egitimci (1 yıl önce)
    Artık yetkililer şuraya bir el atsın...ayrıca kışla da ana caddeye de yenileri açılmaya başladı.. gittikçe çogaliyorlar malesef..şehir dışına taşınmalı mutlaka .
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Kernekli (1 yıl önce)
    Cezmi Kartayda hangi bara, pavyona giderseniz gidin tezgahın arkası eski valilerin verdiği başarı belgeleri, plaketlerle, takdirler teşekkürlerle dolu. Demek ki hepsi vatanını milletini seven devletine faydalı insanlar.
    %72
    %28
    Yanıtla
  • Malatyalı (1 yıl önce)
    Eğlence merkezi adındakiyerler şehrin orta yerinde ne zaman kaldırılacak arkadaşım, Malatya'nın göbeği minibüs duraklarının hemen yanıbaşında ailece geçemiyoruz
    %96
    %4
    Yanıtla
  • Kündübegli (1 yıl önce)
    Şaşırdıkmı ? Hayır tabi. Ne içmesini biliyoruz ne eğlenmesini. İki b.ra içen bilmiyor ki kime çatsin
    %91
    %9
    Yanıtla
  • Kim ne içiyorsa bizi ilgilendirmez de gitsinler şehirin orta yerinden
    %95
    %5
    Yanıtla
  • Hakan 44 (1 yıl önce)
    Caydırıcı cezalar olmadığı için bırakın ulusal gündemi, yerel gündemde de her gün silahlı , bıçaklı yaralama haberleri oluyor maalesef
    %94
    %6
    Yanıtla