SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Evdeki Eğlence Cinayetle Sonuçlandı

Evdeki Eğlence Cinayetle Sonuçlandı
A- A+ PAYLAŞ

Malatya’da eğlenmek için bir evde buluştukları öne sürülen kadınlı- erkekli grubun kavgasında göğsünden bıçak darbesi ile yaralanan 21 yaşındaki genç kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti.

Olay, saat 22.30 sıralarında İlyas Mahallesi Emirgan Caddesi üzerinde bulunan bir apartmanın 4. katındaki dairede meydana geldi. Çevre sakinlerinin bağrışma seslerini duyması ve bir yaralının apartmandan çıkarılmak istendiğini görünce polisi aramaları sonucu ekipler gönderildi. Yaralanan 21 yaşındaki Samet Karadağ, kaldırıldığı Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde yapılan müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

Yapılan ilk araştırmaya göre, kadınlı erkekli 5 kişilik grubun, evde eğlence yaparken, aralarında belirlenemeyen bir nedenle kavga çıktığı ve cinayetin işlendiği bildirildi.

Cinayetin işlendiği evin sahibinin, evin rezerv alanında olması nedeniyle Dilek'te konteynerde kaldığı, oğlunun eve arkadaşlarını getirdiği belirtildi.

Polis, olay sırasında evde bulunanları gözaltına aldı ve soruşturmaya başladı.

Bu arada, cinayetin işlendiği apartmanın arka bahçesinde, olayın meydana geldiği evden atıldığı değerlendirilen bir adet pompalı tüfek bulundu.

malatyahaber.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

10 yorum yapılmış

  • Canan (3 hafta önce)
    Bir kaç ay sonra çıkar başka insanların canını acitilar yazık giden cana
    0
    0
    Yanıtla
  • gokhan (1 ay önce)
    temele bakılınca bayağı büyük bir inşaata benziyor. En az 10 metre kare. Haber bülteninde temel fotoğrafına yer verilmeseydi iyi olurdu.
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Erdoğan (1 ay önce)
    Allah ailesine sabır versin bilmeden yorum yazmak hoş değil sebep ne olursa olsun bu olayda giden gencecik bir can ciğeri yanan bir aile var yazık olmuş
    %63
    %37
    Yanıtla
  • Hakan (1 ay önce)
    Adamların villaları evleri sapa sağlam konteyner kentleri işgal ediyorlar bırakın bir gariban kalsın
    %87
    %13
    Yanıtla
  • Umar (1 ay önce)
    Tertemiz olan şehir ne hale geldi,Malatya da eskiden böyle bir rezalet yaşanabilir miydi?
    %97
    %3
    Yanıtla
  • Eskiden heryer güzeldi artık hiçbiryer güzel ve güvenli değil bu olayları sadece Malatya ya bağlamak cahililiktir....
    %25
    %75
    Yanıtla
  • Zeynep (1 ay önce)
    Lütfen herkesin evladı var bu kadar kolay konuşmayın üç beş çoluk çocuk toplanmış cahiller bu çocukların aileleri var yorumlar canlarını acıtır haberi lütfen doğru yazın herkesin bilip bilmeden yazması konuşması çok kolay dikkat edin sizinle evlatlarınız var
    %29
    %71
    Yanıtla
  • Zeynep (1 ay önce)
    Allah ıslah etsin insanları bu kadar kolay konuşuyorlar sanki fuhuş çetesi kadınlı erkekli dedikleri çoluk çocuk lütfen bu insanların ailesi var çevresi var bu kadar yaralayıcı yazmayın üç beş çocuk kendi aralarında toplanmışlar ateş düştüğü yeri yakar Allah ailesine sabır versin bu kadar karalayıcı lekeleyici konuşmayın lütfen
    %28
    %72
    Yanıtla
  • Atilla (1 ay önce)
    Vallahi ben onu bunu bilmem. Dayak cennetten çıkmadır. Çocuklarınıza sahip çıkın.
    %97
    %3
    Yanıtla
  • Vatandaş 44 (1 ay önce)
    Huzurun şehri Malatya diyecm d aklınızda ilk geçen cümle ye bnde katılıyorum
    %94
    %6
    Yanıtla