SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Ekmek ve Çaya Yüzde 50 Zam

Ekmek ve Çaya Yüzde 50 Zam
A- A+ PAYLAŞ

Malatya’da artan maliyet gerekçe gösterilerek ekmek ve bir bardak çayın fiyatına yüzde 50 zam yapıldı. Zamlı tarife 1 Ağustos'tan itibaren uygulanacak

Alınan bilgiye göre; 200 gram pide ve 200 gram somun (francala) 5 TL iken, yapılan zam ile birlikte ekmek 7,50 TL oldu. Malatya’da en son ekmek fiyatı ayarlaması 31 Aralık 2022 tarihinde yapılmış ve fiyat 5 TL olmuştu.

Malatya’da esnaf çay ocaklarında ise bir bardak çayın fiyatı 5 TL’den  7,50 TL’ye yükseltildi.

Malatya’da ekmek ve çaydaki yeni tarifenin 1 Ağustos 2023 tarihi itibariyle uygulanacağı bildirildi.

Malatya'da Büyükşehir Belediyesi'ne ait olan ve ekmek üreten, kapasitesi de artırılan MEGSAŞ Fabrikası, ekmek fiyatı konusunda serbest piyasaya göre vatandaş lehine herhangi bir düzenleme yapmıyor. Belediyelerin piyasa fiyatını vatandaş lehine olan seviyede tutmak için kurduğu ‘halk ekmek’ anlayışı, MEGSAŞ da bu amaçla kurulmasına rağmen Malatya'da söz konusu olmadığı için, bu şirketin de fırıncılarla aynı tarifeyi uygulaması bekleniyor.

Bu arada, ekmekteki zam oranının özellikle un, işçilik asgari ücret, sigorta primlerinin artışı nedeniyle yapıldığı kaydedildi. Malatya’da bir çok pide fırının yine depremden sonra çalıştırabileceği usta bulma konusunda sıkıntı yaşadıkları öğrenildi.

malatyahaber.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

63 yorum yapılmış

  • Serdar (9 ay önce)
    Eğer hemsehrilerimi biraz olsun taniyorsam, bu hesap tutmaz,2024 e kadar çay 5-T.L. den satılır, ha eğer yanılmıyorsam çay ocakları satış yapamadıkları için bir bir kapatılır diye tahmin ediyorum,zira ekonomik durum malum.
    %100
    %0
    Yanıtla
  • uğur tn (9 ay önce)
    Süleyman soylu aklıma geldi ohhhhhh ooooohhhhhh demişti biliyorsunuz. Ne güzel de ohhhhhhhh çekmişti dimi yarasın ama sanki az olmuş bu zam en az % 100 zam gelmesi daha iyi olurdu kanaatindeyim. Neyse vatan bölünmez.Bayrak inmez hele ezan hiç susmaz. Yarasın..
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Ahh Malatyam Vah Malatyam (9 ay önce)
    ÇOK GÜZEL 1 YIL GEÇMEDEN EKMEĞE %50 DAHA zam hükümet akaryakıt dahil böylesi zamlar yaparsa bunlar da yaparlar 1 kg un 6 tl yazık günah işte buna engel olamıyorsan megsası yaygınlaştırıp sabit 5 tl tutacaksin önüne de bardağı 5 tl ye çay koyacaksın bakalım ne oluyor? Megsası kuran Ahmet Münir Erkal gibi ileri görüşlü biri gelecek ki bu dediklerim olsun.AHH MALATYAM AHH
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Bülent (9 ay önce)
    Artık herkes birbirini kazıklamaya alışmış önlerine kimse geçemez en iyisi herkes ekmeğini çayını yemeğini kendi yapsın sebze ve meyveleri ni üretsin kimseye muhtaç olmasın ozaman kazıkçılar fırsatçılar doyar herkes birbirini suçluyor!!!
    %78
    %22
    Yanıtla
  • Mustafa (9 ay önce)
    Maski güya sifirlamisti sayaçları. Ama gelen faturalara bakınca sanki senelik alıyor zalımın oğulları
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Mlx (9 ay önce)
    Şifre bazarının davul zurna ekibi nerede. İndirimleri kutluyorsanız, zamları da eleştirin ne biçim müslümansınız.doğruya doğru yanlışa yanlış demek değilmi dinimiz...
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Yasin BİKRİYE (9 ay önce)
    Dün 5 TL'ye kurtaran Çay ve Ekmek bugün %50'zamlı fiyattan aşağı kurtarmıyor öyle mi? Malatya'da ekmek 5 TL iken Kırşehir'de 3, Ankara'da 3,5, Kayseri'de 3.50, Adıyaman'da 3,5 TL idi. Memleket köpeksiz köye dönmüşçesine, kim kime, dum duma. Başta emlak alım satım, kiralama olmak üzere gıda sektöründeki fahiş fiyat yüksekliğinin tek nedeni KAYIT DIŞI ve GAYRI MEŞRU ekonomidir. Bunu bugün olmasa da bir gün herkes anlayacaktır. İhtiyacımız olmayan hiç bir şeyi almayarak piyasayı hizaya getirmek TÜKETİCİNİN elindedir. Bu arada da YA DEVLET BAŞA YA KUZGUN LEŞE.
    %73
    %27
    Yanıtla
  • Davulcuyu gördüm (9 ay önce)
    Davulculardan birisini gördüm. Elinde sadece davul vardı. Tokmağın nerede dedim. Oturamıyordu:)
    %100
    %0
    Yanıtla
  • malatyalı (9 ay önce)
    10tl olmalıydı.hükümete desteğimiz tam hiç korkmasınlar düz rakam 10tl olsun.davul zurna gerekirse hemen merkezde valilik önünde çalarız.biz destek vermesek kim verecek haydi malatya 10tl için meydanlara..
    %80
    %20
    Yanıtla
  • Ruşen uçar (9 ay önce)
    içmediğimiz suya, elektrik ve dogalgaz faturaları muamelesi yapan MASKİ Allah sizi bildiği gibi yapsın
    %87
    %13
    Yanıtla
  • Efsane Malatyasporlu 1966 (9 ay önce)
    Dünyaca meşhur halay ekibi kutlama yapmak için neyi bekliyor, her halde 10 TL olmadığı içindir.
    %90
    %10
    Yanıtla
  • yok hocam ekip toplanamıyor çünkü toplu taşımaya zam yapıldı.
    %95
    %5
    Yanıtla
  • Yuigin (9 ay önce)
    Ohhhhhh ohhhhhh çok güzel olmuş daha bu iyi günleriniz
    %86
    %14
    Yanıtla
  • Malatya (9 ay önce)
    Toplu taşıma ücreti 10 lira olmuş haber değeri yokmu.
    %93
    %7
    Yanıtla
  • Vatandaş 44 (9 ay önce)
    Nerede davul zurna ekibi
    %91
    %9
    Yanıtla
  • Davullar patlamış.
    %89
    %11
    Yanıtla
  • Hasso (9 ay önce)
    Güzel ve yerinde bir düzenleme.
    %77
    %23
    Yanıtla
  • Batandaş (9 ay önce)
    Yetmez ama evet, halay ekibiyle davullu zurnalı ilanı gerekirdi
    %89
    %11
    Yanıtla
  • Hakkı (9 ay önce)
    Nisan ayında Didim'de esnaf çay ocağında çay 3 liraydı. Malatya'da deprem öncesi bile 5 liraydı. Ayrıca Malatya'da doğal gaz var, Didim'de yok. Buranın maliyeti daha düşük ama daha pahalı. Sebebi de %71'lik bağlılık. Nasıl olsa ses yok.
    %88
    %12
    Yanıtla
  • Bilgehan (9 ay önce)
    OHHHH OHHHHHHH … halaya dewamkeeeeee..
    %83
    %17
    Yanıtla
  • Fazilet-ül cehalet (9 ay önce)
    Zam değil,buna artık ayarlama deniyor.Ekmek ve çaydan da biraz tasarruf yapın.Şahsen çok sevindimSağlığımızı düşünüyorlar çoğu kimse bunu anlamıyor.Birde artık tasarrufu hep büyüklerinizden beklemeyin?
    %84
    %16
    Yanıtla
  • Vatandaş (9 ay önce)
    Bakıyorsunuz her şeye zam geliyor ama ne hikmetse emekli kök maaşı vesilesi yüzünden adı zam olan zam maaşlara yansımıyor... Ammmaaaaa akaryakıta zam gelince bırakın kökü karaköküne kadar hesaplanıp biçilip anında zammı yapıyorlar... bknz son 1 ayda %70'e yakın akaryakıt ZAMMI. Aslında Ülke olarak birlik beraberlik olacak 1 ay marketler olsun, akaryakıt olsun aklınıza ne geliyorsa 1 ay bunlardan bir şey almayacaksınız bakın böyle fiyat artışı yapıyorlarmı yoksa gerimi çekiyorlar... Tamam şimdi dersiniz bir ay ne yiyip içeceğiz...insanlar kendilerini bir aya göre ayarlayabilirler.... Çok iyi bir tepki olacak ama keşke yapabilsek...
    %73
    %27
    Yanıtla
  • Fazilet-ül cehalet (9 ay önce)Vatandaş isimli kullanıcı yorumuna
    Emekli maaş düzenlemesi tamamen iktidarın tasarrufu altındadır.İstenirse yapılır.Ama sizin yönteminize göre hele yemiyerek,içmiyerek piyasya ders vermek pek anlamlı gelmiyor kardeşim.Ülkemizdeki piyasalar yaşanmış ve bozulmuş kötü ekonominin bir sonucu olarak yüksek enflasyonu yaşıyor.Bunu siz engelleyemezsiniz.Bu şartlarda piyasayı protesto ederek 1 ay DEĞİL 1000 ay da protesto etseniz hiçbir şeyi kontrol altına alınmasına bir etkiniz olmaz. Tekrarlıyorum nedeni de bozulmuş olan ekonomidir.Sizin tedbir olarak öngörünüz,donkişotun yeldeğirmenine savaş açmasına çok benziyor.
    %19
    %81
    Yanıtla
  • Fazilet-ül cehalet isimli kullanıcı yorumuna O zaman yarın ekmek 20 TL olsun, simit 20 TL olsun bizde iyice sus pus olalım "Donkişotun yeldeğirmenine savaş açmayalım aksine bizde yeldeğirmeninin ateşini iyice körükleyelim". Ne güzel dünya isteyen istediği zammı yapacak kimse tepki vermeyecek.
    %75
    %25
    Yanıtla
  • Fazilet-ül cehalet (9 ay önce)Vatandaş isimli kullanıcı yorumuna
    Size hiçbirşey yapmayın diyen yok.Oysa bunları engellemenin daha etkili yolları vardı.Bu yapılmadı.Ayrıca yapılacak eylemin akla ve mantığa uygun olması herzaman iyidir.1 ay dışardan hiçbir şey almayarak piyasayı dizayn edeceğinizi düşünüyorsanız,buyrun.Ancak bundan dağın haberi olmaz.
    %17
    %83
    Yanıtla
  • Fazilet-ül cehalet isimli kullanıcı yorumuna Arabaya benzin koyma bak bakalım gidiyormu? 1 ay millet bunlardan alış veriş yapmasın bak bakalım ne oluyor, dağın haberi olmazmış doğrudur taş devrindeyiz ya...
    %72
    %28
    Yanıtla
  • Fazilet-ül cehalet (9 ay önce)Vatandaş isimli kullanıcı yorumuna
    Arabaya benzin almayalım.Yerine ne kullanmayı önerirsin?.Otobüsü kullanalım.Nasıl olsa o tezekle çalışıyor demi?
    %50
    %50
    Yanıtla
  • Fazilet-ül cehalet isimli kullanıcı yorumuna Benzin almayalım tepki verelim diyen bendim, tezeğin işe yaradığını belliki çok iyi biliyorsun al sen kullan.
    %50
    %50
    Yanıtla
  • Fazilet-ül cehalet (9 ay önce)Vatandaş isimli kullanıcı yorumuna
    Merak etmeyin.O fiyatlarada alışırsınız.
    %24
    %76
    Yanıtla
  • Sende merak etme sende alışırsın.
    %75
    %25
    Yanıtla
  • Fazilet-ül cehalet (9 ay önce)Vatandaş isimli kullanıcı yorumuna
    Patlamış balonu üfürmeye devam et.
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Fazilet-ül cehalet (9 ay önce)Vatandaş isimli kullanıcı yorumuna
    Siz nerenin vatandaşısınız.
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Fazilet-ül cehalet (9 ay önce)Vatandaş isimli kullanıcı yorumuna
    Dünyadan bi haberi olmuyan vatandaş,Türkiye dünyada ithalatını en hızlı artıran 1.ülke.Önce bunu duydunmu?Bunun sonucu nedir biliyormusun?Türkiyeki durumu buna göre yorumlamalısın.Bu işleri hala protesto ile engelliyeceğine inanacağına,akılcı ekonomi politikaları ile düzeleceğine inanlara destek vermen daha akıllıca değilmi? like yada dislike atmakla bu gerçeği asla değiştiremezsiniz.
    %50
    %50
    Yanıtla
  • Fazilet-ül cehalet isimli kullanıcı yorumuna Nereden biliyorsun ben bir haberim? Kendini çokmu bilgili görüyorsun. Çok şükür bu ülkede herkes okumuş senin gibilerinin yönlendirmesine ihtiyacı yok...herkes doğruyuda biliyor yanlışıda... Aklınca insanları yönlendirmeye kalkma burada herkes objektif yorum yapıyor kalkıp da kimseye yok haberin yok yok nerenin vatandaşısın diye hitap edemezsin...
    %50
    %50
    Yanıtla
  • Özkan Çelik (9 ay önce)
    Siz daha he gördünüz, bu hiçbir şey. Ekonominin ne kadar kötü olduğunu halay başı bile anlayacak.
    %87
    %13
    Yanıtla
  • ORJİNALMALATYALI (9 ay önce)
    şakşakcılar nerde alkışlayın
    %83
    %17
    Yanıtla
  • ESKİMALATYALI (9 ay önce)
    eşek'e gücü yetmeyen palanını döğermiş zamlara sebebiyet verenleri değil artan maliyetler sebebi ile mecburen zam yapanları özellikle ev sahiplerini günah geçisine çevirdiler deli dumrul işine dönen uygulamaları görmeyenlerlere ne diyelim kaç kiş kaldıysa Allahınıza gurban maletyalılar
    %85
    %15
    Yanıtla
  • Malatyalı (9 ay önce)
    Her zamdan sonra devlete şuç bulup bu zamlar neden var diyen esnaf kardeşim enflasyonun üzerinde hatta birkaç kat fazlasına ürünlerine zam yapmadın mı? Dolar arttı bahanesiyle dolardan fazla ürünlere zam yapmadın mı? İnşaatçı boyacı kalıpçı vs çalışan usta kardeşim depremden önce yevmiyen 400 - 500 iken deprem sonrası yevmiyeni 2000-5000 çıkarmadın mı? Arabasını evini ilana koyan kardeşim her hafta 15000-20000 artırması mı? Marketci kardeşim karını katılamadım mı? Ev sahibi kardeşim deprem öncesi 1500-2000olan kiranı 10000-15000 çıkarmadın mı? Bizler fırsatını bulunca zammın kralını yapıyoruz devlet deprem olmuş 100 milyar dolarlık maliyeti çıkarması lazım vay efendim niye zam veriyor. Boyacı kardeşim zamlardan şikayet edip depremzede hemşirinin iki günlük işi için 25000-30000 fiyat isteyip birde Suriyeli boyacıların piyasayı düşürmesinden yakınıp aynı zamanda devlet bu zamları niye veriyor derken kendi yaptığını nasıl normal görürsün. Biz önce kendimize bakalım biraz iğne çuvaldız ikilemi. Enflasyonun birici sebebi biziz. Devleti ayakta tutan millettir. Millet olarak aç gözlü olmasak tanahkar olup haya etsek enflasyon düşer
    %66
    %34
    Yanıtla
  • vay başımıza ,bunun gibi yorumlayanlar var halen...
    %58
    %42
    Yanıtla
  • Nejmi (9 ay önce)
    İki gün önce yazmıştım ekmek 7,5 TL olacak diye, bu yazımı beğenmeyenler olmuştu. Çay simit 15 TL keyfinize bakın tadını çıkarın.
    %87
    %13
    Yanıtla
  • Mehmet can (9 ay önce)Nejmi isimli kullanıcı yorumuna
    Daha bu iyi günler yazin kenara çok yakın 10 ar lira olacaklar
    %91
    %9
    Yanıtla
  • Malatyalı (9 ay önce)
    Bence Türkiye Yüzyılına uygun olmamış. Bu küsurat nedir arkadaş? 2,5 lira para üstünü nereden bulsun esnaf. Düz 10 Lira olmalıydı. Baksanıza Halay Ekibimizde zammı az bulmuş olmalı ki meydanlarda görülmüyor.
    %90
    %10
    Yanıtla
  • Reyiz (9 ay önce)
    Nasıl, zamlardan memnun musunuz %71 Malatya..
    %87
    %13
    Yanıtla
  • Malatyalı (9 ay önce)Reyiz isimli kullanıcı yorumuna
    Kılıçtaroğlu gelseydi zamnyapmayacakmıydı. Aylarca altılı masa toplantıları yapanlar aylarca yazacağı tutanakların yazı puntolarını tartışıp karar veremeyenler her önüne gelene bakanlık dağıtanlar sırf iktidar hırsına herkeze vaatte bulunup söz ve koltuk dağıtanlar terör örgütlerine vaatte bulunup iktidara geldiğinde ingilterden para baronlarından dilencilik yapıp imf kapılarına dayanma vadinden başka vaadi olmayanlar. Ekonomi yönetimini amerikadan getirmeyenler zoom ile evinden bağlanıp ev kıyafetiyle alel acele ciddiyetsiz birkaç kelime söyleyip çıkanlar bunlardan devlet yönetimi bekleyip umutlanan sizler gerçekçi idealist 21 yıldır ülkeyi fırtınalı denizde yönetip kendi kadrolarının ve seçmeninin güvenini kazanmış hiçbir seçim kaybetmemiş sıkıntılı dönemlerde devletin itibarını korumuş başarılı ve karizmatik lidere güvenen bizlere laf ediyorsunuz ya pes. Biraz gerçekçi olun lütfen ak parti seçmeni cahil gösterip lider bulamayan ülkenin başına getirmeye çalıştığı liderini istifaya zorlayıp partiden atmaya çalışan muhalefete tek diyeceğim kılıçtaroğlunun seçimden sonra katıldığı iki canlı yayını baştan sona izleyin seçilmemesine siz bile şükreeceksiniz
    %29
    %71
    Yanıtla
  • Zamlara muhalefeti eleştirerek savunma yapmak ne kadar cahilce.Üzgünüm 2024 başında IMF den borç alınacak ABD’nin uşağı araplar ağzınıza bir parmak bal çalıp arka planda ABD ile Türkiye üzerine iş birliği yapıyorlar.
    %86
    %14
    Yanıtla
  • Senin bu yazdıklarına kocaman bir HADİ ORDAN BE derler.
    %77
    %23
    Yanıtla
  • Normal olamazsınız (9 ay önce)Malatyalı isimli kullanıcı yorumuna
    Umarım senin oyunla benim oyum aynı sayılmaz. Nasıl bir zeka ve ahlak seviyen var senin. Utanmasan zamları askerde PKK ile savaşırken şehit edilen CHP li askerler yaptı diyeceksin. Artık sizin düşünceleriniz cehaletten öte ihanete dönüşmeye başladı. Kendinize gelin ya. Memleket elden gidiyor hala neyini savunuyorsunuz
    %70
    %30
    Yanıtla
  • Seninle ve herkeze oyum aynı ve eşit buna rağmen kaybediyorsunuz hemde defalarca ama hazmedemiyor hakaret etmeye başlıyarak yenilgileri bastırmaya çalışıyorsunuz. Senin zeka seviyenin övündüğün kadar olmadığı hakaretle baskılama çabandan ve sadece varsayımla fikir dayatmandan belli. Çoğunluk 21 yıldır sizi elinin tersiyle itiyor ama milletin mesajını almayarak sadece insanları horluyorsun. Memleketin elden gittiği falan yok bukadar memleket sevdalısıysan pkk özerklik vaatlerine iktidar uğruna her önüne gelene bakanlık cb yardımcılığı dağıtana mesafeli olacaksın. İnsana ve fikirlere saygılı olacaksın öyle ben senden zekiyim naraları atmayacaksın.
    %25
    %75
    Yanıtla
  • Çoookk memnunum, bence 20 tl olsun tadından yenmez
    %79
    %21
    Yanıtla
  • kadir (9 ay önce)
    % 50 çok olmuş hiç bir zaman % 50 zam yapılmadı.. bide şu var eskiden ekmek gramacından dolayı fırıncılar sık sık denetleniyordu.. somun ekmek 200 gr olabilir ama pide yani açık ekmek 170 gr. 200 gr değil belediye tarafından neden denetlenmiyor. zaten belediye neyi güzel yapıyorki
    %93
    %7
    Yanıtla
  • Fatih (9 ay önce)
    Belsos belediye sosyal tesislerinde zaten çay 8 TL zaten
    %95
    %5
    Yanıtla
  • Mehmet (9 ay önce)
    İstanbul beykoz merkez de oturuyorum.. çay ocaginda 1 bardak çay bursa 6 tl... duydun mu esnaf odası başkanı:)
    %88
    %12
    Yanıtla
  • Batu (9 ay önce)
    Ayarlama ne zam zam gidemde çay un alam
    %88
    %12
    Yanıtla
  • Hakan (9 ay önce)
    inşallah dayacak çay ekmek bulamiyasiniz
    %86
    %14
    Yanıtla
  • Cengiz (9 ay önce)
    Benim sizlere bir eleştirim olacak güzelim siteyi ne hale gelmiş, hangi habere tıklarsanız tıklarsanız reklam çıkıyor böyle bir gazete sitesi ilk defa gördüm inşallah düzeltirsiniz
    %75
    %25
    Yanıtla
  • En Has Malatyalı (9 ay önce)Cengiz isimli kullanıcı yorumuna
    Ya Cengiz, bu ülkede milyarlık medya holdinglerinin sitesinde buradakinin on katı reklam var, haber bile okuyamıyorsun bazen bir habere 50 reklam koyup 15 sayfaya bölüyorlar... Sen de gelmiş gariban malatyahaber'in gayet de makul olan reklamlarına laf ediyorsun. Bırak o üç kuruş da gelsin. İçine sinmiyorsa gazeteye abonelik parası yolla ayda 100 lira, o zaman reklam olmaz bir süre sonra. Kolay değil bu işler. En dandik barındırma hizmeti olmuş aylık bilmem kaç dolar, kolay mı bir siteyi ayakta tutmak?
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Bekir (9 ay önce)
    Ekmek neyse de çay abarti
    %71
    %29
    Yanıtla
  • ahmet (9 ay önce)
    Buğdayın fiyatı 6 lira bukadar düzensiz bukadar sahipsiz bir ülke duymadım dünyanın hiç bir yerinde böyle bir düzen yok yokk
    %93
    %7
    Yanıtla
  • Ahmet (9 ay önce)
    Halaycılar nerdesiniz....
    %85
    %15
    Yanıtla
  • Ekmek 20 tl olmazsa oynamayız diyorlar dayı:)))
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Yeşilyurtlu (9 ay önce)
    Sabah halay ekibini tekrar sahneye bekliyorum
    %90
    %10
    Yanıtla
  • Hiç sahneden inmiyorlar zaten enkaz ustunde bile halay çeken halaycilar haydi 4 ekmek 30 hayırlı olsun.
    %85
    %15
    Yanıtla
  • Dışarıdakiler hayırdır kötü birşey mi oldu Malatyalılar bu aralar davullu zurnalı kutlama yapmıyor diyorlar..Halay ekibi üç maymunu oynamayın hadi sahneye çıkın gururlandırın bizi…
    %88
    %12
    Yanıtla