SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Elektrik Direğine Çarptı, Yangın Çıktı.. 2 Yaralı

0
Güncellendi - 2021-01-28 02:03:07
Elektrik Direğine Çarptı, Yangın Çıktı.. 2 Yaralı
A- A+ PAYLAŞ

KARGOLAR DA HASAR GÖRDÜ.. Malatya'da trafik kazası sonucu alev alan kargo kamyonunun kasası itfaiye ekiplerince söndürüldü.

U.E. yönetimindeki 06 CEO 362 plakalı kargo kamyonu, D-300 karayolunun, Darende ilçesi Balaban Mahallesi mevkisinde refüjdeki elektrik direğine çarptı.

Kamyonun kasasına devrilen sokak lambası nedeniyle kargolar alev aldı. Malatya Büyükşehir Belediyesi itfaiye ekipleri yangını söndürdü.

Kaza sonrası D-300 karayolu kısa süreliğine ulaşıma kapatıldı. Devrilen elektrik direklerinin kaldırılmasıyla yol trafiğe açıldı.

Hafif yaralanan sürücü U. E. ve A.A, 112 Acil Servis ekiplerince hastaneye kaldırıldı.

AA

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

3 yorum yapılmış

  • GENE GELDİM (3 yıl önce)
    Cok şukür ptt kargo ile işimiz olmaz
    0
    0
    Yanıtla
  • Gelmez olaydın, yorumun resmen bencilliğini ilan ediyor. Oysa yitirilen canları bir tarafa bırakacak olursak- Allah hepsine rahmet etsin- kaybettiğimiz her kuruş milli sermayedir. O kamyondaki her kargo, devrilen direk, yanan kamyon, olaya müdahale için giden itfaiyenin yaktığı mazot vs. Hepsi milli sermayenin kaybıdır. Ama sen anlamazsin. Çok yazık...
    0
    0
    Yanıtla
  • Şoföre yazık ekmek parası PTT kargo sıkıntılı olabilir de hasarlı kargoyu o gariban dan çıkarmak isteyecekler
    0
    0
    Yanıtla