SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Elimizde Önemli Deliller Var"

0
Güncellendi - 2018-12-18 20:35:36
A- A+ PAYLAŞ

Malatya Valisi Aydın Baruş, Evkur Yeni Malatyaspor’un Orduzu Pınarbaşı’nda bulunan tesisine silahlı saldırıda bulunulmasına ilişkin, “Emniyet güçlerimiz, ellerindeki delilleri son derece titizlikle değerlendiriyorlar. Kısa zamanda neticeye ulaşacağımıza inanıyorum. Elimizde önemli deliller var” dedi.

Cumartesi'ni Pazar'a bağlayan gece yarısı, Antalyaspor maçı için kampta olan sarı kırmızılı takımın Orduzu Pınarbaşı'ndaki kulüp binasına  belirsiz kişilerce ateş açıldı.

Malatya Valisi Aydın Baruş, Evkur Yeni Malatyaspor-Antalyaspor maçı öncesi Yeni Malatya Stadyumunun önünde olaya ilişkin açıklamada bulundu.

Vali Baruş, “Kamuoyunun bildiği üzere dün gece 12.10 (00.10) sıralarında Yeni Malatyaspor’un Orduzu Pınarbaşı’nda bulunan tesislerine yönelik bir silahlı ateş açma olayı gerçekleşmişti. Şuanda olay, Cumhuriyet Başsavcılığımızın başlatmış olduğu soruşturma kapsamında çok yönlü olarak emniyetimiz tarafından soruşturuluyor. Bir araçla ve şuanda görgü tanıklarının ifadesine göre, iki şahıs tarafından gerçekleştirilen bu ateşli silah olayını her yönüyle soruşturuyoruz. Emniyet güçlerimiz, ellerindeki delilleri son derece titizlikle değerlendiriyorlar. Kısa zamanda neticeye ulaşacağımıza inanıyorum” dedi.

Emniyetin elinde önemli delillerin olduğunu kaydeden Vali Baruş, “Kimsenin Malatyaspor’un ve Malatya’nın huzurunu kaçırmaya yeltenmesine müsaade etmeyeceğiz” diye konuştu.

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi- malatyahaber.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

14 yorum yapılmış

  • Kemal (5 yıl önce)
    3.güne girmek üzereyiz vali bey.önemli deliller var ise yakalattırın ve Malatya ya duyurun.Bunları yönlendirenleri ortaya çıkarın.Şu hale bakın bugün klüpden haraç isteyen yarın Kimlerden haraç istemez.Bekliyoruz.
    0
    0
    Yanıtla
  • MALATYAPLATFORMU. (5 yıl önce)
    Olayın Üzerinden 49 Saat geçti tek bir gözaltı veya tutuklama yok. İlla birilerinin ölmesini yaralanmasını bekliyorlar herhalde. . .
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatyalee (5 yıl önce)
    Mesele kurşunu sıkanlar değil , arkasında kimler var , kimler koruyup kolluyor , yoksa eline her silah alanı mafya yapmazlar ...
    0
    0
    Yanıtla
  • malatya sever (5 yıl önce)
    valilik ve emniyet müdürlüğü bakalım napacaklar herkes merakla bekliyor
    0
    0
    Yanıtla
  • Yasin (5 yıl önce)
    Malatyaspordan haraç istenmiş bakarmısnz memlketin halineee
    0
    0
    Yanıtla
  • Kemal (5 yıl önce)
    rezalet ve kepazelik.Malatyaspora kurşundan daha fazla zarar verilmiştir.
    0
    0
    Yanıtla
  • Eray (5 yıl önce)
    Bir suriyeliye kursun sıkılsaydı hemen yakalanirdi, oradan kursunu sıkıp kacacagı 3 yol var biri zaten polis noktasina cikiyor digeri fuar alanina gidiyor her yer kamera, digeri orduzu mahalle icine gidiyor orada da mobeseler var bunu geceden bulamiyorsan yazık
    0
    0
    Yanıtla
  • Deka (5 yıl önce)
    Güzelim malatyamıza yazık oluyor gün geçmiyorki silahlar patlamasın ve Malatyaspor tesis kurşunlanıyor ama failler Yok
    0
    0
    Yanıtla
  • Ahmet (5 yıl önce)
    Zamanında emniyet ve yargı , esnaflar üzerine gelen , esnafı bezdiren bu guruplara gerekli müdahaleyi yapsa idi iş bugün Malatya’nın gözbebeği olan Malatyaspor’a kadar gelmezdi. Yinede geç kalınmamalı eğer bu son yaptıkları olayda yanlarına kalırda müdahale edilmezse , bu tarz olaylarda Malatya’yı çok sıkıntılı günler bekliyor olabilir
    0
    0
    Yanıtla
  • S a kardeşimm duygularımıza tercüman oldunn helal olsunn anca bu kadar güzel anlatılırdı,memlkette devlet yok sankii çeteler haraç kesiyor esnafdann ee ne olacakk yarınn heryere sıçramayackmı bu işş,gelen bilgiler haraç istendiği koca malatyaspordan vayyy halimize vay ki vayy
    0
    0
    Yanıtla
  • sınır ötesi (5 yıl önce)
    Anlı şanlı bakan ve AKP ve CHP genelbaşkan yardımcıları nerede? İnsanın aklına deli sorular geliyor!
    0
    0
    Yanıtla
  • Hacı Abuzer Yılmaz (5 yıl önce)
    Vali bey, bırakın mikrofon önünde konuşmayı, Süper lig takımının bulunduğu bir binaya kurşun atılışor ve sizin konuştuğunuz saate kadar yakalanamıyorlarsa bu memlekete zarar veriyorsunuz demektir. O takımda bir sürü yabancı futbolcu var. Çok önemli bir maç öncesi o bölgede önlem alınmaz mı? Vali bey Malatya'ya yapabileceğiniz iş olay olduktan sonra açıklama yapmanız değil, o olayın çıkartılmasına meydanı veren tüm kurumlardan hesap sorabilmenizdir.
    0
    0
    Yanıtla
  • Çökertme (5 yıl önce)
    halen bir tutuklama yok yani?yakında futbolcular kaçar!
    0
    0
    Yanıtla
  • elif (5 yıl önce)
    Asayiş o kadar bozuldu ki artık şehirde FUTBOL KULÜBÜNÜ bile kurşunlayıp haraç istiyorlar... Yazıklar olsun.Bu memleket ne hale geldi
    0
    0
    Yanıtla