SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Emekli Diş Hekimi Nihat Tecellioğlu Vefat Etti

Emekli Diş Hekimi Nihat Tecellioğlu Vefat Etti
A- A+ PAYLAŞ

Malatya sağlık camiasında uzun yılar görev yapan, emekli diş hekimlerinden  Nihat Tecellioğlu, İstanbul'da vefat etti.

Malatya Devlet Hastanesi ile sonrasında Malatya Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde de uzun yıllar başhekim yardımcılığı görevinde bulunan 72  yaşındaki Nihat Tecellioğlu, bir süredir kolon kanseri tedavisi görüyordu. Emekli olduktan sonra İstanbul'a yerleşen 3 çocuk babası Tecellioğlu'nun cenazesi, İstanbul'dan Malatya'ya getirildi ve ikindi namazından sonra kılınan cenaze namazının ardından Şehir Mezarlığı'nda toprağa verildi.

Malatya İl Sağlık Müdürü Uzman Dr. Cezmi Karaca,  Nihat Tecellioğlu'nun vefatı nedeniyle yayınladığı mesajda "Malatya Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nin emekli hekimlerinden, kıymetli meslektaşımız Dr. Nihat Tecellioğlu'nun vefatını derin bir üzüntüyle öğrenmiş bulunmaktayım" dedi.

Karaca, merhuma Allah'tan rahmet, ailesine, sevenlerine ve tüm sağlık camiasına başsağlığı ve sabır dileklerini iletti.

malatyahaber.com

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

2 yorum yapılmış

  • M.Bahadır Altaş (1 ay önce)
    Tanıdığım kadarıyla nezaket sahibi bir insandı. Allah rahmet etsin mekanı cennet olsun inşallah. Ailesine ve sevenlerine başsağlığı dilerim.
    %100
    %0
    Yanıtla
  • TURGUT ÖZMÜŞ (1 ay önce)
    Allah Rahmet eylesin,Mekanı cennet olsun, Başta ailesi olmak üzere tüm yakınlarına başsağlığı ve sabır dilerim.
    %100
    %0
    Yanıtla