SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Emekli Polisten İntihar Eylemi..

0
Güncellendi - 2021-02-03 04:57:51
Emekli Polisten İntihar Eylemi..
A- A+ PAYLAŞ

Sorunlarına sahip çıkılmadığını iddia eden emekli polis memuru girdiği bunalım sonucunda eline aldığı benzin dolu pet şişe iye eylem yaptı.  

Emekli polis olan İ.Y. eline benzin koyduğu pet şişesini alarak Valilik önünde İnönü Kapalı Çarşısı üzerinde intihara teşebbüs eylemi yaptı.  Sorunlarını olduğunu ve bu sorunlarını çözülmediğini, derdini anlattığı halde çözüm yoluna gidilmediğini belirten İ.Y., yanına gelen meslektaşlarına yaklaşmaları halinde kendisini yakacağını söyledi. 

Şehir merkezini kilitleyen eylem nedeniyle çevrede yoğun bir kalabalık oluşurken, polis vatandaşları dağılmalarını, aksi halde mesafe kuralına uymadıkları gerekçesiyle cezai işlem uygulacağı uyarısında bulundu. 

İ.Y. yanına yaklaşan sivil polisin konuşarak ikna etmesi sonucunda eyleminden vaz geçti.

Burhan KARADUMAN, SG- malatyahaber.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

11 yorum yapılmış

  • Uygun (3 yıl önce)
    Malatyahabere yakışmaz yorum kurallarına uygun yorumu yayınlamamak..
    0
    0
    Yanıtla
  • TANER (3 yıl önce)
    Ekonomi uçtu millet uçuyor ama nereye
    0
    0
    Yanıtla
  • Said serik (3 yıl önce)
    Din alimlerinin yolundan girmezsek musibetler eksik olmaz kardeşlerim
    0
    0
    Yanıtla
  • orhan ince (3 yıl önce)
    işte ekonomi uçuyordu ya sayın malatya milletvekilleri
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatyanın yerlisi (3 yıl önce)
    Ne alaka diyenler olacak ama olan benzini veren yakıt istasyonuna olacak ordaki pompacı işinden olacak yakıt firması ceza yiyecek.yaptigi eylemle belki kendine çözüm buldu ama başkalarını yaktı
    0
    0
    Yanıtla
  • Omur (3 yıl önce)
    Darbe sonrası işinden olan khk li personel emekli demissiniz binlerce sorunu çözülmeyen khk ile işinden olan insanların adalet arayışı devam etmekte suçsuz insanların mesleğine geri dönme çabaları çoğu zaman sonuçsuz kalıyor suçsuz olup derdini anlatamayamlar yâda hicbir delil olmadığı halde mesleğinden olanlar ailesiyle beraber bir boşluğa düşüp bu hale geliyorlar allah yardım etsin işler çok yavaş ilerliyor
    0
    0
    Yanıtla
  • Rıza aktaş (3 yıl önce)
    İnsanın değerini parayla ı ölçüyon yazık ne hale geldim
    0
    0
    Yanıtla
  • YALAN mı ? (3 yıl önce)
    Aha o elindeki benzin 5 lira.
    0
    0
    Yanıtla
  • Özgür Dinçer (3 yıl önce)
    Uçuyoruz maşallah
    0
    0
    Yanıtla
  • Sehitfevzili (3 yıl önce)
    Bunun gibi cok insan var Rabbim yardimcisi olsun.insanlarda imanin zayiflamasiyla sorunlari gozumuzde dag gibi buyutuyoruz.sinavda oldugumuzu unutmayalim hersey cok guzel olsa.kimi cocugu ile kimi esiyle kimi ailesi ile kimi yoklukla imtihan olacaz Rabbim sinavimisi kolay etsin.
    0
    0
    Yanıtla
  • Hasan (3 yıl önce)
    Nerde içişleri bakanı nerde vali görün polisin askerin halini. Yazık bu insanlara.
    0
    0
    Yanıtla