SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Engelliler İçin Topluyor

A- A+ PAYLAŞ

Engelli vatandaşlara tekerlekli sandalye alınması için başlatılan kampanya kapsamında, Rıdvan Fırat isimli vatandaşın günde 200 ile 300 kapak topladığı öğrenildi.

İftar sonrasında cadde ve sokakları gezerek kapak topladığını söyleyen Rıdvan Fırat, "İftar sonrası kapak toplamak için evden çıkıyorum. Bütün caddelere ve çöp kutularına bakıyorum. Vatandaşların ayrılmasının ardından da iftar çadırında kapak topluyorum.Kapağı çöp diye atıyoruz ama bu kapaklar büyük bir önem taşıyor. Ama vatandaşlarımız bunun değerini bilmiyor. Bunun değerini anlamalarını istiyorum" dedi.

 

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız