SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Erdoğan 18'inci Kez Malatya'ya Geliyor

0
Güncellendi - 2018-05-31 20:09:56
Erdoğan 18'inci Kez Malatya'ya Geliyor
A- A+ PAYLAŞ

Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, bugün 18’inci kez Malatya’da olacak.  Bugün aynı zamanda 24 Haziran seçimi nedeniyle Cumhur İttifakı’nın Cumhurbaşkanı Adayı olarak da Malatyalılarla buluşacak olan Erdoğan, daha önce başbakan olarak 13 kez, Cumhurbaşkanı olarak da 4 kez Malatya’ya gelmişti.

-18’inci ziyareti

Başbakanlığı döneminde 13 kez ve Cumhurbaşkanlığı döneminde de 4 kez olmak üzere daha önce 17 kez ziyarette bulunan ve son olarak Malatya’ya 18 Şubat ve 5 Ağustos 2017 tarihlerinde gelen Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, bugün 18. kez Malatya’da olacak.

-Mitinge katılacak

Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın, özel uçakla Malatya’ya geleceği, 16.30’de Büyükşehir Belediyesi yanındaki meydanda düzenlenen mitingde halka hitap edeceği, ardından Büyükşehir Belediyesi’ni ziyaret edeceği bildirildi.

Cumhur İttifakı’nın Cumhurbaşkanı adayı olarak bugün saat 16.30’da Büyükşehir Belediyesi’nin arkasındaki meydanda Malatyalılarla buluşacak olan Erdoğan, Cumhurbaşkanlığı döneminde beşinci ziyaretini gerçekleştirmiş olacak. Erdoğan’ın mitingi nedeniyle AKP tarafından tüm hazırlıklar tamamlandı ve miting saati bekleniyor.

-“Esnaf buluşması” yapacak

Cumhurbaşkanı Erdoğan için tüm esnaf kuruluşları tarafından yapılan organizasyon ile 13 esnaf federasyonu ve 81 ildeki ESOB başkanlarının da katılacağı Havuzbaşı Restaurant’taki “Esnaf Buluşması” iftar programı da gerçekleştirilecek.  İftar programına yaklaşık 5 bin kişinin katılması bekleniyor.

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın iftar programının ardından her hangi özel bir program olmadığı takdirde Ankara’ya geçmesi bekleniyor.

- “Malatya’mız Önemli Bir Misafiri Ağırlayacak”

Gümrük ve Ticaret Bakanı Bülent Tüfenkci, tüm vatandaşları Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın katılacağı Perşembe günü 16.30’daki mitinge davet etti

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Malatya mitingine herkesi davet eden Bakan Tüfenkci, “Malatya önemli bir misafiri ağırlayacak. Türkiye Cumhuriyeti’nin lideri, mazlumların umudu, Malatya’ya karşı sevgisi ve muhabbeti ayrı olan cumhurbaşkanımızı ağırlayacağız. Malatyalılar meydanı dolduracak ve güçlü bir ses verecek. Bu ses, Türkiye’de ve büyün dünyada durulmuş olacak. Bütün Malatyalı hemşerilerimizi yeni belediye yanındaki meydana davet ediyorum. Orada cumhurbaşkanımıza güçlü bir destek vermek adına herkesi davet ediyoruz” diye konuştu.

Çalık; "Hepinizi mitinge davet ediyorum"

Sosyal Politikalardan Sorumlu AKP Genel Başkan Yardımcısı Öznur Çalık, "31 Mayıs Perşembe günü ülkemizin lideri, milletimizin umudu Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan Malatya'da olacak. Hepinizi mitinge davet ediyorum" dedi.

 Burhan KARADUMAN, Yeni Malatya Gazetesi- malatyahaber.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

8 yorum yapılmış

  • Ferhat (6 yıl önce)
    DEVAM _DEVAM _DEVAM
    0
    0
    Yanıtla
  • veysel (6 yıl önce)
    1 defada yıllar önce İstanbul belediye başkanı iken gelmişti Ulu camide Cuma namazı kılmıştı.
    0
    0
    Yanıtla
  • Kemal (6 yıl önce)
    Öznur Çalık çağırdı ya koşa koşa gidelim.
    0
    0
    Yanıtla
  • leyla (6 yıl önce)
    geliyor gönlümün efendisi :)
    0
    0
    Yanıtla
  • Kamil (6 yıl önce)
    Reis adamsın umudumuzsun oylar AKP ye oylar reis re sonuna kadar devamm
    0
    0
    Yanıtla
  • Ahmet (6 yıl önce)
    Hoş geldin reisim sefa getirdin batalgazi diyarına
    0
    0
    Yanıtla
  • kadir öztürk (6 yıl önce)
    17 kez geldi hiç birine gitmedim 18.kez de gitmiycem bize göre değişen bişey yok 100 kezde gelse mitingine gitmiycez anlayın sayın tünfenkçi
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatyahmet (6 yıl önce)
    YİNE ABD KUDUS EEEEYYYYYY TRUMP ESKİ ACİLMİS HASTANEYİ BİR DAHA ACARLAR ... MALATYALİ OYUNLARİ BOZMAYA VAR MİSİNİZ DER? EVEEEEEEET DER BİZİM SAF MALATYALİ. MALATYAYA YİNE BİR SEY YOK. VER VER OYUNU AKP YE VER CALİK VE CAKİRA KAHTALİYA VER MUHENDİS MİMARLAR YA VER MALATYALİ VER
    0
    0
    Yanıtla