SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Eski Başkan Evinde Ölü Bulundu

0
Güncellendi - 2019-10-22 15:29:14
Eski Başkan Evinde Ölü Bulundu
A- A+ PAYLAŞ

Malatya'nın Akçadağ ilçesi eski belediye başkanlarından İbrahim Koşar evinde ölü olarak bulundu.

Edinilen bilgilere göre; Cumartesi görüştüğü İbrahim Koşar'dan Pazar günü haber alamayan il dışındaki eşi durumu yakınlarına bildirdi, Koşar'ın evine gelen yakınları İbrahim Koşar'ın odasında hareketsiz yattığını gördü. Akçadağ Şehit Gökhan Aslan Devlet Hastanesi'ne kaldırılan Koşar'ın yaşamını yitirdiği belirlendi.Yapılan ilk kontrollerde kalp krizi geçirdiği belirlenen Koşar'ın cenazesi hastane morguna kaldırılırken polis ekipleri olayla ilgili inceleme başlattı.

2004 ve 2014 yılları arasında 2 dönem AKP'den belediye başkanlığı yapan ve emekli başkomiser olan 70 yaşlarındaki İbrahim Koşar'ın vefatı ile ilgili taziye mesajı yayımlayan Akçadağ Belediye Başkanı Ali Kazgan, "Önceki dönemlerde Akçadağ ilçemizde Belediye Başkanlığı görevinde bulunan İbrahim Koşar'ın vefat haberini sabah saatlerinde öğrendik. Evinde geçirdiği rahatsızlık sonrasında vefat ettiği bilgisini aldım. Ben Merhum İbrahim Koşar'a Allah'tan rahmet yakınlarına ve sevenlerine başsağlığı diliyorum" dedi.

Merhum İbrahim Koşar'ın cenazesi 22 Ekim Salı Günü öğle namazı sonrasında Akçadağ Merkez'de kılınacak cenaze namazı sonrasında Akçadağ İlçe Mezarlığında defnedilecek.

iha- malatyahaber.com- Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

6 yorum yapılmış

  • Yuksel karataş (4 yıl önce)
    Allah rahmet etsin
    0
    0
    Yanıtla
  • FAZLI KARATAŞ (4 yıl önce)
    ALLAH MEKANINI CENNET ETSİN
    0
    0
    Yanıtla
  • levent yılmaz (4 yıl önce)
    Allah Rahmet Eylesin.Mekanı Cennet olsun.yakınlarına Allah sabırlar versin.
    0
    0
    Yanıtla
  • Eyyüp (4 yıl önce)
    Akçadaga büyük hizmet ettii Tokinin gelmesi içün çoğ çalışti mekaanı cennet olsın.
    0
    0
    Yanıtla
  • Levent (4 yıl önce)
    Derin bir insandı. 2006 yılında SSCB döneminde Rusya’nın güvenlik faaliyetleri ile çok ilginç bir sohbetimiz olmuştu. Dolu biriydi. Kökleri bu topraklarda olan milli bir duruşa sahipti ışıklar içinde uyusun.
    0
    0
    Yanıtla
  • Kamil (4 yıl önce)
    Merhum Turgut Özal dahil, birçok devlet adamının yakın korumalığını yapmıştı. Tam bir devlet adamı, bürokrat, siyasetçi ve dürüst bir insandı. Allah mekanını cennet etsin.
    0
    0
    Yanıtla