SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Eski Eşini Sokakta Bıçakladı

0
Güncellendi - 2021-08-17 16:02:49
Eski Eşini Sokakta Bıçakladı
A- A+ PAYLAŞ

Boşandığı, ancak aynı evde birlikte yaşadığı kocası tarafından sokakta bıçaklı saldırıya uğrayan kadın yaralanırken, şüpheli polis tarafından yakalandı.

Olay, Dabakhane Mahallesi Bebek Sokakta meydana geldi. Sokakta yürümekte olan A.T. adlı kadın, bir kişi tarafından kalçasından iki bıçak darbesi ile yaralandı. Yaralı kadın, olay yerine çağrılan ambulansla hastaneye kaldırıldı. Yaralı, polise verdiği ifadede, kendisine saldıranın boşandığı ancak aynı evde yaşadığı eski eşi Y.T. olduğunu, evi boşaltma konusunda aralarında sorun bulunduğunu, bu nedenle kendisine saldırdığını söyledi.

Genç kadının Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde tedavisi sürerken, saldırgan eski koca Y.T. polis tarafından yakalanarak gözaltına alındı.

malatyahaber.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

3 yorum yapılmış

  • Malatya sevdalısı (2 yıl önce)
    Trafik kazalarindan,koronadan,kadın cinayetlerinden günlük onlarca insanımızı canımızı kaybediyoruz yüreklerimiz yanıyor lütfen trafikte kurallara uyalım,aşımızı olalım, Allah'ın verdiği hiç bir cana kiymayalim, inşallah yakında el birliğiyle hep birlikte güzel günlere dilek ve temennisiyle.
    0
    0
    Yanıtla
  • Nurcan (2 yıl önce)
    .
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatyalı (2 yıl önce)
    Erkekler boşandığı ayrıldığı kadını tapulu malı zannediyor lütfen ayrıldıktan sonra çocuğunuz varsa insanı ilişkilerinizi sürdürün ortak çocuğunuzun velayeti kimde ise mahkemenin kararlarına uyun yaşadığınız müddetçe çocuğun yanında birlikte yer alınız bunun dışındaki kadın ve erkeğin kendi özel hayatıdır,
    0
    0
    Yanıtla