SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Çocukların Demir Sökmek İstediği Evin Duvarı Yıkıldı, 1 Ölü..

Çocukların Demir Sökmek İstediği Evin Duvarı Yıkıldı, 1 Ölü..
A- A+ PAYLAŞ

Fırat Mahallesi'nde, bir grup çocuğun demir çıkarmak için sökmeye çalıştıkları metruk evin duvarı devrildi, olayda Suriyeli 1 çocuk öldü, 1'i de yaralandı.

Olay, 18.00 sularında Battalgazi ilçesine bağlı Fırat Mahallesi Kuzey Sokakta meydana geldi. İddiaya göre, biri Türk 4'ü Suriyeli 5 çocuk Kuzey Sokak içerisinde bulunan tek katlı metruk bir evin duvarlarında bulunan demirleri sökmeye çalışırken, duvar yıkıldı. Yıkılma sırasında 3 çocuk kaçarak duvarın altında kalmaktan kurtulurken, 13 yaşındaki Muhammed Şuveyh ile Muhammet Tahir duvarın altında kaldı.

İhbar üzerine olay yerine çok sayıda polis, sağlık, AFAD görevlisi sevk edildi. Ekipler, yaptıkları çalışmada duvarın altında kalan 13 yaşındaki Muhammed Şuveyh'in hayatını kaybettiğini Muhammed Tahir'in (12) ise yaralandığını belirledi.

Yaralı çocuk bulunduğu yerden çıkarılarak ilk müdahalesinin ardından Turgut Özal Tıp Merkezi'ne kaldırıldı.

 Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan ile Battalgazi İlçe Kaymakamı Abdul Kadir Duran olay yerinde gelerek bilgi aldı.

malatyahaber.com- iha

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

10 yorum yapılmış

  • malatyalı (1 yıl önce)
    Suriyeli göçmen sorunu ayrı bir konu ama bir çocuğun ölümünde bile nefret kusup ırkçılık yapanlar da nasıl bir vicdan var arkadaşım , yorumunda rahmet dileyen birisini eksi yağmuruna tutanlar Allah ıslah etsin sizi
    %50
    %50
    Yanıtla
  • Hüsnü (1 yıl önce)
    Geçim sıkıntısının geldiği noktaya bakarmısınız.Binadan demir çalmaya çalışanlar bir yanda,bu dökük,yıkık çürük binada yaşamak zorunda kalmış insanlar bir yanda.Allahım ne günlere kaldık.
    %63
    %37
    Yanıtla
  • osman (1 yıl önce)
    suriyeliler artık tehlike arzediyor...yakında mafyalaşma çeteleşme başlar.. zaten malatya da da çeteleşmişler duyduğumuz kadarıyla...
    %57
    %43
    Yanıtla
  • Nedim (1 yıl önce)
    Muhammed'in ailesine Yüce Allah'tan sabır ve başsağlığı diliyorum. Yaralı olan yavrumuza Allah'tan acil şifalar diliyoruz. Ölüm meydana geldikten sonra olay yerinde inceleme yapmak C. Savcılarının görevidir. Şehrin yöneticilerinin görevi bu tür hadiseler meydana gelmeden inceleme yapmalı ve tedbir almalıdır. Hemen hemen her mahallede çok sayıda bu tür metruk bina/yapı bulunmaktadır. Acilen gereği yapılmalıdır.
    %50
    %50
    Yanıtla
  • Ahmet Yalvaç (1 yıl önce)
    Allah Cellecelaluhu Rahmet Etsin Kederli Ailesinin Başı Sağolsun Allah! Sabr-ı Cemil İhsan Eylesin
    %34
    %66
    Yanıtla
  • Orhan (1 yıl önce)
    Karakavak Mah. Her yeri metruk boşaltılmış evlerle dolu ve çocuklar aynı işi burada da yapıyor. Kazaya mahal vermeden önlemi alınmalı.
    %100
    %0
    Yanıtla
  • vahit var (1 yıl önce)
    şimdi sorumlular hemen bu tür binaları yıkmaya giderler ama soruyorum can kaybolmadan önce aklınız neredeydi
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Özgür (1 yıl önce)
    Açlık iste kardeşim devletimiz sahip çıksaydı belki böyle olmazdı çocuk bunlar okula gidip okuması lazimken evine 3 kuruş götürmek için olmus
    %46
    %54
    Yanıtla
  • Malatyalı (1 yıl önce)
    Evleri yıkıyorszn barı onun hafriyatini sökün ila biri canından mı olacaktı bu ne sorumsuzluk, kanal çevresi ful böyle enkaz yazık günah belki yarın başkasının çocuğu altında kalacak bunun sorumlusu kimse cezasını almalı o
    %85
    %15
    Yanıtla
  • Kangal (1 yıl önce)
    Alahu Teala Rahmet eyleye
    %56
    %44
    Yanıtla