SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Eski Nikah Dairesine Yeni Proje

0
Güncellendi - 2017-02-09 05:05:52
Eski Nikah Dairesine Yeni Proje
A- A+ PAYLAŞ

Malatya Büyükşehir Belediyesi tarafından, Hürriyet (İsmetpaşa) parkındaki eski nikah dairesi emekli vatandaşlara tahsis ediliyor. Yeni Nikah Sarayı’nın yapılmasıyla boşa çıkan bina, tadilat için önümüzdeki günlerde ihaleye çıkarılıyor.

Konuyla ilgili belediye tarafından yapılan açıklamada; "Eski nikah dairesinde yapılacak olan tadilat sonunda emekli vatandaşlar için her türlü sosyal imkanın olacağı belirtildi. Yapılacak düzenleme çalışmaları kapsamında; emeklilerin gün içerisinde birçok sosyal aktivitede bulunacakları, televizyon izleyip sohbet edecekleri ortak kullanım alanı, şark odası, okuma odası, sağlık odası, mescit, çay ocağı, bahçe ve yeşil alanlar bulunuyor. " denildi.

Açıklamada daha sonra şu ifadelere yer verildi;

"Yaptığı yatırım, hizmet ve uygulamalarda engellileri ön planda tutan Büyükşehir Belediyesi, eski nikah dairesindeki düzenleme çalışmalarını da engellilere uyumlu bir şekilde yaparak, bu hizmetlerden engelli vatandaşların da faydalanmasını sağlayacak.

Ücretsiz sağlık hizmeti

Öte yandan, Büyükşehir Belediyesi tarafından emekli vatandaşların hizmetine sunulacak olan yeni mekânda, haftanın bir günü ücretsiz olarak sağlık hizmeti verilmesinin planlandığı belirtildi."

Bülten

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

16 yorum yapılmış

  • Malatyalı (7 yıl önce)
    Ben seviyim başkanımı elinden geleni yapıyı
    0
    0
    Yanıtla
  • MUSTAFA (7 yıl önce)
    Bence de yıkılıp yeşil alana dahil edilmelidir. Burada yapılaşma olmamalıdır. Yakında yanına yakınına eklemeler yapılarak rant uğruna yapılaşma artabilir.
    0
    0
    Yanıtla
  • ÖZALI SEVEN ÖZALCI (7 yıl önce)
    Her zaman söyledim yine söylüyorum arkadaşlar MALATYA için önce şehircilik te anlayan Belediye başkanı olmalı ki malatya mız gerçekten büyükşehir ola bilsin bakın gaziantep iline belediye başkanı önce sanayii alanında çalışmaya başladı şehrin sokakları 1995 de yapilan kaldırımlar la duruyor biz her başkan seçildiğinde kaldırım yapıyoruz,İktidar partisinde milletvekili olan veya partinin üst düzey yöneticilerinden birileri ne yandaş lık yapan kişiler başkan seçiliyor.seçildikten sonra o kişiler ne derse o oluyor.bir örneği vereyim size havaalanının üst tarafındaki aşağı orukcü mahallesinin yolları kilt taş kaldırımları yapılıyor hemen bitişiğindeki diğer mahalle lerde çamurdan cikilmiyor.Neden bilmeyenlere söyleyeyim aşağı orukcude iktidar partisi eski milletvekili var Belediye başkanı o mahalle ile ilgileniyor diğer mahalleler için hizmette tık yok.Çöp arabası geliyor,belediye otobüs u geliyor.Elektrik fatura karında BTV (belediye tüketim vergisi)herkes de alınıyor.diğer tarafta hayvan işletmeleri nin yolları çamur deryasi, diğer bir mahalleye hizmet yok,seçimde bağımsız ADAYI Desteklediniz cezalisiniz hani bizim partimiz adalet ve kalkınma partisiydi ne oldu önce can sonra canan misali UNUTMAYIN Kİ KESER DÖNER SAP DÖNER BİR GÜN HESAP DÖNER. BU MİLLET ÖZALI NASIL UNUTMADIYSA HAKSIZLIK YAPANLARI DA UNUTMAZ.SAN MAYIN BALIK HAFIZALI ....
    0
    0
    Yanıtla
  • Ali Dağdelen (7 yıl önce)
    Doğru bir karar, geçikmiş de olsa Malatya için iyi bir adım. Bu projenin geliştirilmesi gerekir; emeklilerin başta sağlık ve sosyal ihtiyaçları olmak üzere zamanla orta ölçekli bir Emekli kompleksine/kampüsüne dönüştürülmesinin hedeflenmesi bir ihtiyacın karşılanması anlamında önemlidir diye düşünüyorum. Düşünerek hayata geçirenleri kutluyorum.
    0
    0
    Yanıtla
  • ibrahiM44 (7 yıl önce)
    Ahmet Çakır Eskişehir'i bir hafta gez yeni proje konusunda yeni fikirler ortaya cıkar...
    0
    0
    Yanıtla
  • malatyali (7 yıl önce)
    Hani 200 dönümlük yeşil kuşak alani olacaktı ne kadar rahat bu milleti kandırıyorsunuz bunu vebali çok ağir olur yazik
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatyada uyumayan adam (7 yıl önce)
    Bu mega projeleri sehrimize kazandiran imam hatip mezunu rizede imamlik yapmis acikogretim isletme mezunu baskana borcluyuz. İstanbulun ornek aldigi bu dehset projeler tum dunyanin gundeminde olacak yakinda
    0
    0
    Yanıtla
  • Sadece erkek emekliler mi gidebiliyor imam hatipli olunca? Biz bayanlar niye eve tikiliyoruz?
    0
    0
    Yanıtla
  • İmam hatip mezunu olmak imamlık yapmak açıköğretim mezunu olmak suç ya da eksiklik mi yoksa böyle birinin seçiliyor olması zorunuza mı gidiyor Halk seçiyor kardeşim teveccüh ediyor zorunuza gitmesin. Ülkede SSK yı batırıp parti başkanı olanlar hatta Başbakan olma hayali kuranlar var siz onlara bir iki laf edin.
    0
    0
    Yanıtla
  • Murat Tek (7 yıl önce)
    yesil alan olsun kardesim...ya ben anlamiyorum bu belediyeyi...o alanda su an hizmet veren binalari yikicagiz diye tahliye ettiriyorlar ozellikle egitim binalarini, ayni alanda hazir bosa cikmis alanlari da tadilat edip bilmem kimlere tahsis edecegiz diyorlar...kardesim hazir bosa cikmis, binanin yani park zaten, yikip, nicin parka dahil etmiyorsun? ustelik yan tarafindaki binalari yikacaklar park icin
    0
    0
    Yanıtla
  • murat (7 yıl önce)
    dsi'den hürriyet parkına kadar uzanan alan hürriyet parkıyla birleştirilip kesinlikle yeşil alan olmalıdır. elazığ'daki kültür park doğu anadolunun en büyük parkı ondan daha büyük bir park yapılmalıdır. buralar betonlaşırsa bunun vebalini şehri yönetenler ödeyemez, hakkımızı da helal etmeyiz.
    0
    0
    Yanıtla
  • Selçuk (7 yıl önce)
    Yıkılıp yeşil alana dahil edilse daha güzel olur.
    0
    0
    Yanıtla
  • MURAT (7 yıl önce)
    Çocukken nikah şekeri topladığımız yere şimdi dinlenmek için gideceğiz. Güzel bir proje, tebrik ederim...VeSSelam...
    0
    0
    Yanıtla
  • Mehmet Aydin (7 yıl önce)
    Guzel bir dusunce fikir babasi kim ise kutlarim
    0
    0
    Yanıtla
  • huseyin (7 yıl önce)
    Buda guzel bir hareket.. guzele guzel iyiye iyi diyoruz. gerektigi yerdede elestiriyoruz. Her elestirimize kizan arkadaslar atf edilmistir :)
    0
    0
    Yanıtla
  • Asena Ulusoy (7 yıl önce)
    malatya büyükşehire yakışan projeler bunlar..
    0
    0
    Yanıtla