SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Eski Polis Müdürüne Mahkemede Tutuklama

Eski Polis Müdürüne Mahkemede Tutuklama
A- A+ PAYLAŞ

FETÖ/PDY davasında tutuksuz yargılanmakta olan 'ihraç' polis müdürü, katıldığı son duruşmada tutuklandı.

Malatya İl Emniyet Müdürlüğü’nde çeşitli şubelerde şube müdürü olarak görev yaparken FETÖ/PDY silahlı terör örgütü soruşturması kapsamında görevden ihraç edilen ve hakkında açılan davada tutuksuz olarak yargılanan eski emniyet müdürü Baki Ö., hakkındaki davanın duruşmasına katıldı ve suçlamaları reddetti.

2. Ağır Ceza Mahkemesi’ndeki duruşmada, dosyaya konulan, terör örgütünün mensupları arasındaki iletişim kurmada kullanıldığı belirtilen  ByLock adlı programın telefonunda bulunduğuna ilişkin tespit tutanakları ve yeni deliller  nedeniyle Baki Ö., hakkında tutuklama kararı verilerek cezaevine gönderildi.

Yeni Malatya Gazetesi- malatyahaber.com

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız