SON DAKİKA
SON DEPREMLER

ESKKK'de Ali Evren Yönetimi 3 Yıl Daha

0
Güncellendi - 2021-08-23 00:04:32
ESKKK'de Ali Evren Yönetimi 3 Yıl Daha
A- A+ PAYLAŞ

Malatya Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatifi (ESKKK)‘nin, koronavirüs nedeniyle ertelenen seçimli genel kurulu hafta sonunda yapıldı, Ali Evren başkanlığa yeniden seçildi.

Alparslan Türkeş Bulvarı’ndaki Merkez Spor Salonu’nda yapılan genel kurulda divan başkanlığını Malatya Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatifi Bölge Birliği Başkanı İsmet Bayram yaptı.

Tek liste ile gerçekleşen genel kurulda Ali Evren yeniden Malatya Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatifi başkanı seçilirken, Yönetim Kurulu üyeliklerine Şevket Keskin, Ünal Ergöç, Orhan Özbek, ve Tevabil Polat, Yönetim kurulu Yedek Üyeliğine İsmet Keklik, Mehmet Turhan, Mehmet Kaplan, Şerafettin İnankaç ve Aydın Kapıkıran seçildiler. Denetleme Kuruluna Mehmet Büyükelçi ve Cumali Savaş, Denetleme Kurulu Yedek Üyeliğine ise İzzet Demirci ve Mehmet Erton getirildiler.

Yönetim ve denetim kurulu üyeleri 3 yıl süreyle görev yapacak.

malatyahaber.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

9 yorum yapılmış

  • MUSTAFA (2 yıl önce)
    Ölene kadar başkan. Bence bu tür sivil toplum kuruluşlarında öldükten sonra da başkanlık yapabilme olanağı getirilsin. Makam mevki bakii olsun. O zaman belki bu adamlar da huzuer bulur. Ne o durmadan seçim seçim. Gerçi zaten tek liste ile seçime girilmiş ancak olsun.
    0
    0
    Yanıtla
  • Vahit Var (2 yıl önce)
    diyecek birşey yok, herkes memnun
    0
    0
    Yanıtla
  • Arif (2 yıl önce)
    Ali Evren Başkanıma ve Yönetime yeni görevlerinde başarılar dilerim.
    0
    0
    Yanıtla
  • Mustafa Kadıoğlu (2 yıl önce)
    Ali Evren başkanıma ve yönetim kuruluna hayırlı olsun . Başkanımın Malatya esnafına hizmetleri unutulmaz Allah kendisinden ve yönetim kurulundan razı olsun, yar ve yardımcıları olsun
    0
    0
    Yanıtla
  • sizden belli ne kadar yardımcı oldukları,canları isteyince
    0
    0
    Yanıtla
  • Cafer (2 yıl önce)
    Yeter artık. Ali Evren Şevket Keskin vd yeter artık. Bu ne trajedi. Sanki şehirde adam kalmamış. Pes yahu
    0
    0
    Yanıtla
  • Turan (2 yıl önce)
    Hangi 3 yıl hangi 30 yıl. Osmanlıda bile böyle bir saltanat yoktu. Ali Bey ve Şevket Beyi insafa davet ediyorum. Artık vekil olun belediye başkanı olun emekli olun ne oluyorsanız olun. Aynı koltukta 40 yıl oturulur mu ya, bıkmadınız mı?
    0
    0
    Yanıtla
  • MALATYALI (2 yıl önce)Turan isimli kullanıcı yorumuna
    işini iyi yapan ekmeğine haram katmayan insanlar . onlar kendi isteğiyle o koltukta oturmuyolar onları seçen yüzlerce binlerce esnaf kardeşimiz var Sizin istediğiniz istediği gibi istediği yerde at koştursun yolsuzluk yapılsın hiç kusura bakmayın artık size kaptıracağımız bir kuruşumuz yok
    0
    0
    Yanıtla
  • Ünal Bilgin (2 yıl önce)
    Sayın Başkan Ali EVREN, Yönetim ve Denetim Kurulu üyeleri ve tüm Malatya esnafına hayırlı uğurlu olsun...
    0
    0
    Yanıtla