SON DAKİKA
SON DEPREMLER

ESKKK'nin Genel Kurulu Hafta Sonunda

0
Güncellendi - 2021-08-22 01:41:07
ESKKK'nin Genel Kurulu Hafta Sonunda
A- A+ PAYLAŞ

MEVCUT BAŞKAN EVREN YENİDEN ADAY.. Malatya Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatifi (ESKKK)'nin, koronavirüs nedeniyle ertelenen seçimli Genel Kurulu'nun 21 Ağustos 2021 Cumartesi günü yapılacağı öğrenildi.

ESKKK Başkanlığı tarafından yapılan açıklamada, 2020 yılı Olağan Genel Kurulu'nun, ilan edilen gündem maddelerini görüşmek üzere 21 Ağustos 2021 tarihinde Alparslan Türkeş Bulvarı'ndaki Merkez Spor Salonu'nda yapılacağı, toplantının saat 11.00'de başlayacağı belirtildi.

Gündemde neler var?

ESKKK Genel Kurulu'nda, "2018-2019-2020 yıllarına ait Yönetim Kurulu Yıllık Çalışma Raporlarının okunması, 2018-2019-2020 yıllarına ait Bilanço ve Gelir-Gider tablolarının okunması, Okunan raporların ve hesapların müzakere edilerek kabul veya reddi hakkında karar alınması ve  Yönetim ve Denetim Kurullarının ayrı ayrı ibrası" maddelerinin görüşülmesinden sonra, seçim aşamasına geçilecek.

ESKKK Genel Kurulu'nun seçim bölümünde, Yönetim Kurulu Seçimi (3 Yıl için 5 asil, 5 yedek üye), Denetim Kurulu Seçimi (3 Yıl için 2 asil, 2 yedek üye) ve Bölge Birliği Temsilcilerinin Seçimi (3 Yıl için 5 asil, 5 yedek üye) yapılacak.

Genel Kurul'da ayrıca, 2021, 2022, 2023 yılları olağan genel kurullarının birleştirilerek 2024 yılında yapılması hususu da görüşülerek karara bağlanacak ve yönetim kurulu üyeleri ile denetim kurulu üyelerine ödenecek huzur haklarının miktarı belirlenecek.

Ali Evren yeniden aday

Güncel durumda ESKKK Yönetim Kurulu Başkanlığı görevini yürüten Ali Evren'in (fotoğraftaki), 21 Ağustos Cumartesi günü yapılacak Genel Kurul'da yeniden aday olacağı öğrenildi.

ESKKK Genel Kurulu için 21 Ağustos Cumartesi günü yeterli çoğunluk sağlanamadığı takdirde, ikinci toplantı 31 Ağustos 2021 Salı günü aynı yerde, aynı saatte ve aynı gündemle yapılacak.

malatyahaber.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

7 yorum yapılmış

  • Malatyalı (2 yıl önce)
    Sivil toplum kuruluşları ve siyasette sürekli değişim olması gerekir,sayın Şevket Keskin ve sayın Ali Evren kaç yıldan beri başkanlar ,lütfen yazarsanız memmun olurum ,siyaseti söylemeye gerek yok orda da yıllardan beri aynı kişiler.
    0
    0
    Yanıtla
  • erdal (2 yıl önce)
    Neden mi ali Evren bu kurumun başında dürüst güvenilir olduğu için olabilir mi arkadaşlar yemek faturaları çıkmadığı için üzerine birseyler tahsis etmediği için olabilir mi. Bu zamana kadar birsey duymadık demekki millet güveniyor vali çıkıp hakkında soruşturma başlatmıyor. Birde bu açıdan bakın. Bırakın da bir iki kurumumuz güvenilir ellerde kalsın sağlam kalsın en azından.
    0
    0
    Yanıtla
  • hacı (2 yıl önce)
    bu adamın istirahat vakti gelmedimi hala..bırakamıyorlar koltugu bari oğlunu filan oturtsa...
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatya (2 yıl önce)
    Malatyada adam kıtlığı mı yeter artık genç dinamik okumuş insanlar gelsin bu kurumun başına mecburmuyuz yani
    0
    0
    Yanıtla
  • Ünal Bilgin (2 yıl önce)
    ESKK Başkanlığı 'nı yıllardır liyakatle yöneten ,salgın döneminde bile ,esnaflara kooperatif olarak desteğini hiç esirgemeyen, dürüst ,güvenilir ,çalışkan Ali Evren Başkan'ımıza başarılar diler, seçimlerin tüm esnafımıza hayırlara vesile olmasını temenni ederim.
    0
    0
    Yanıtla
  • hasan balcı (2 yıl önce)
    aklım yetti yeteli ali evren bu kurumun başında.bakalım nereye kadar gidecek bu böyle?
    0
    0
    Yanıtla
  • MUSTAFA (2 yıl önce)
    Ali Evren kaç yaşında? Bu adamlar ölene kadar başkan mı oluyor? Hiç mi genç, dinamik, eğitimli bir kimse yok koca Malatya nın esnaf ve sanatkarları içinde? Bu adamda demiyormu ki yeter artık aday olmayayım gençler gelsin biraz da?
    0
    0
    Yanıtla