SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Esnaftan Van İçin Kampanya

A- A+ PAYLAŞ
 
Malatya Bakırcılar Çarşısı esnafları Van'a yardım kampanyası başlattı. 
 
Van'da meydana gelen 7.2 şiddetindeki depremin ardından Malatya Bakırcılar Çarşısı esnafları kendi aralarında yardım kampanyası başlattı. Çarşı içerisinde kurulan alanda yardım kampanyası için gıda ve giyim malzemeleri toplanmaya başlandı. 
 
Konuyla ilgili bir açıklamada bulunan Malatya Madeni Eşya Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Cemil Çolak, "Van'daki olaya biz nasıl duyarsız kalalım? Sabah ben dükkanımı açtığımda aklım Van'daki vatandaşlarımızdaydı. Ne yapabileceğimizi düşündüm. Ve erzak yardımında bulunmaya karar verdik. Oradaki kardeşlerimize bir sıcak çorba içirebilirsek, ne mutlu bizlere. Esnaflarımız, işçilerimiz ve çıraklarımızla birlikte yardım kampanyasını başlattık. Esnaf arkadaşlarımızı yardım kampanyasına büyük destek verdi. İnanın ki gözlerim yaşardı" dedi. 

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız
İşlem süresi: 0.185 saniye