SON DAKİKA
SON DEPREMLER

EYMS'nin Bolu Kampı Başladı

0
Güncellendi - 2019-07-02 02:15:49
EYMS'nin Bolu Kampı Başladı
A- A+ PAYLAŞ

2019-2020 Spor Toto Süper Lig Cemil Usta sezonu hazırlıklarına geçtiğimiz hafta tesislerinde başlayan Evkur Yeni Malatyaspor, birinci etap kamp çalışmaları kapsamında bugün Bolu'da toplandı ve buradaki ilk antrenmanını gerçekleştirdi.

Teknik Direktör Sergen Yalçın yönetiminde gerçekleştirilen antrenmana askerde olan futbolculardan Eren Tozlu, Erkan Kaş, Bülent Cevahir, kiralık sözleşmesi sona eren Berk Yıldız ve yeni transfer Adis Jahovic de katıldı. Sarı-kırmızılılar, Bolu kampının ardından ise ikinci etap çalışmaları için 14 Temmuz’da Düzce Topuk Yaylası’nda bir araya gelecek.

E.Y. Malatyaspor, temmuz ayı sonunda da UEFA Avrupa Ligi’nde ilk ön eleme maçını oynayacak.

İstanbul, iha

 

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

5 yorum yapılmış

  • Ahmet (4 yıl önce)
    Baykuşlar gene ötmeye başlamış.Garip olan ise her sezon önce ötüp duruyorlar.Sezon bitince yüzleri de kızarmıyor.
    0
    0
    Yanıtla
  • Ali (4 yıl önce)
    Kampta 9 futbolcu var 23 gün sonra uefa elemesi oynayacak takım daha ilk 11 bile yok vah ki vah
    0
    0
    Yanıtla
  • Sadece fotoğrafta saydıklarınla hemen bir sonuca ulaşacak kadar bilgisizsin. Sergen hoca dünkü çocukmu ki 9 kişiyle kampa başlasın.
    0
    0
    Yanıtla
  • Ne dokuzu üç kaleci forvet alt yapıdan birde. Şaka gibisiniz yav . Vallahi taraftar profiline yakismiyoruz .
    0
    0
    Yanıtla
  • Mustafa doger (4 yıl önce)Ali isimli kullanıcı yorumuna
    Elaziglimisin
    0
    0
    Yanıtla