SON DAKİKA
SON DEPREMLER

EYMS Akhisarspor Maçına Konsantre

0
Güncellendi - 2018-12-02 02:30:52
EYMS Akhisarspor Maçına Konsantre
A- A+ PAYLAŞ

Spor Toto Süper Ligin 14'üncü haftasında 3 Aralık Pazartesi günü 20.00'de sahasında Akhisarspor ile karşılaşacak olan Evkur Yeni Malatyaspor, 3 puanı gözüne kestirdi. Sarı kırmızılılar, sahasında oynayacağı kritik karşılaşmayı kazanarak, hem Kasımpaşa mağlubiyetini unutmak hem de çıkışını sürdürmek istiyor.

Süper Lig'de 13'üncü haftada İstanbul deplasmanında Kasımpaşa'ya 3-0 mağlup olan Evkur Yeni Malatyaspor'da teknik heyet ve futbolcular, tamamen Akhisarspor maçına konsantre oldu. İstanbul'da farklı kaybeden sarı kırmızılılar, sahasında seyircisinin desteğiyle Akhisarspor maçını kazanıp, yeniden çıkış yakalamanın hesaplarını yapıyor.

13 MAÇ 21 PUAN

Evkur Yeni Malatyaspor, Spor Toto Süper Lig'de geride kalan 13 haftada 21 puan topladı. Puan tablosunda haftayı beşinci sırada tamamlayan sarı kırmızılılar, Kasımpaşa deplasmanında bu sezon ki 4'üncü mağlubiyetini aldı.

Spor Toto Süper Lig'de 13 haftalık bölümde 6 kez galip gelen Evkur Yeni Malatyaspor, 3 karşılaşmada berabere kalırken, 4 karşılaşmayı ise kaybetti. Sarı kırmızılılar, 13 karşılaşmada rakip ağları 19 kez havalandırırken, kalesinde ise 13 gol gördü.

Evkur Yeni Malatyaspor, son 5 Süper Lig maçında ise 3 galibiyet 2'de mağlubiyet aldı. Ligin 9'uncu haftasında deplasmanda MKE Ankaragücü'ne 1-0'lık skorla mağlup olan sarı kırmızılılar, 10'uncu haftada sahasında Galatasaray'ı 2-0 mağlup etmeyi başardı. Ligin 11'inci haftasında deplasmanda Aytemiz Alanyaspor'u 1-'la geçen Malatya ekibi, 12'nci haftada ise sahasında Trabzonspor'u 5-0'lık skorla mağlup etti. Sarı kırmızılılar, 13'üncü haftada ise deplasmanda Kasımpaşa'ya 3-0'lık skorla mağlup oldu.

AKHİSARSPOR DİPTEN KURTULMAK İSTİYOR

Geçtiğimiz sezon hem Süper Lig'de hem de Ziraat Türkiye Kupası'nda gösterdiği performansla dikkat çeken Akhisarspor için ise işler pekte iyi gitmiyor.

Geride kalan sezon hem Ziraat Türkiye Kupası hem de Süper Kupa'yı müzesine götüren Akigolar, bu sezon Süper Lig'de dipten kurtulma mücadelesi veriyor.

Süper Lig'de geride kalan 13 haftada 3 galibiyet, 3 beraberlik, 7'de mağlubiyet alan Akhisarspor, 12 puanla 16'ıncı sırada yer alıyor. Yeşil siyahlılar, ligde 13 haftalık bölümde rakip ağları 15 kez havalanadırırken, kalesinde ise 24 gol gördü.

Akhisarspor, son 5 Süper Lig maçında 3 galibiyet, 1 beraberlik, 1'de mağlubiyet aldı. Ligin 9'uncu haftasında deplasmanda Kasımpaşa'ya 5-0'lık skorla mağlup olan Akhisarspor, 10'uncu haftada sahasında Göztepe'yi 1-0 mağlup etmeyi başardı. 11'inci haftada sahasında Büyükşehir Belediye Erzurumspor ile 1-1 berabere kalan Akigolar, 12'inci haftada deplasmanda Antalyaspor'u 2-1'le geçmeyi başardı. Akhisarspor, ligin 13'üncü haftasında ise sahasında Bursaspor'a 4-2 kaybetti.

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

4 yorum yapılmış

  • Malatyalı (5 yıl önce)
    Taraftarın stadı doldurduğu, zaman malatya spor herzaman kazanmış haydi taraftar yalnız bırakma kaplanı.
    0
    0
    Yanıtla
  • Harun (5 yıl önce)
    Haydi erinme den maça gel şehrinin takımı şehrin reklam yüzü. Takımımız.
    0
    0
    Yanıtla
  • serdar (5 yıl önce)
    Diabang Dialibayı takımdan göndermeyecektik Khalid Boutaïb, den daha iyiydi
    0
    0
    Yanıtla
  • 44malatya (5 yıl önce)
    Bu mac.cok.zor.gececek.onun.icin.oyuncular. Dikkat.etmelerini.diliyorum.sizlere.guveniyoruz. Isallah.yeneriz
    0
    0
    Yanıtla