SON DAKİKA
SON DEPREMLER

EYMS Bugün Deplasmanda Boluspor'la Karşılaşıyor

0
Güncellendi - 2016-12-24 13:57:09
EYMS Bugün Deplasmanda Boluspor'la Karşılaşıyor
A- A+ PAYLAŞ

TFF 1. Lig’de Boluspor ile Evkur Yeni Malatyaspor, bugün Bolu Atatürk Stadı'nda karşı karşıya geliyor.

Evkur Yeni Malatyaspor, TFF 1. Lig’de ilk yarının son maçında Boluspor ile bugün 13.00’de Bolu Atatürk Stadı’nda karşı karşıya gelecek. Maç, saat 13.00'den itibaren TRT Spor ve TRT Kürdi TV kanallarından naklen yayınlanacak.

Sarı kırmızılılar, ligde şuana kadar deplasmanda 10 puan toplayarak, Denizlispor, Boluspor ve Sivasspor ile birlikte dış sahada en çok puan toplayan takımlar arasında yer aldı. Sarı kart cezalısı Ahmet Burak Solakel ve sakat olan Amutu'dan yoksun kadroyla sahaya çıkacak olan EYMS, 3 puan için mücadele edecek.

Evkur Yeni Malatyaspor, deplasmanda şuana kadar oynadığı 7 deplasman maçında 3 galibiyet, 1 beraberlik, 3 mağlubiyet aldı.

Boluspor ise evinde 7 karşılaşmada 15 puan toplayabildi. Kırmızı beyazlılar, evinde şuana kadar oynadığı 7 maçta 5 galibiyet, 2 mağlubiyet aldı.

Karşılaşmayı İzmir Bölgesi’nden Süper Lig Hakemi Alper Ulusoy Yönetecek. Ulusoy’un yardımcılıklarını Manisa Bölgesi’nden Volkan Narinç ile İzmir Bölgesi’nden İbrahim Bozbey yapacak. Maçın 4'üncü hakemi İstanbul Bölgesi'nden Emre Malok.

Boluspor- Evkur Yeni Malatyaspor maçının Hakem Gözlemcisi’nin Nedim Göklü (Balıkesir), TFF Temsilcisi’nin Ali Okçuoğlu (İstanbul), TFF Güvenlik ve Akreditasyon Temsilcilerinin ise Mehmet Yavuz (Ankara) ve Nazif Çıldır (İstanbul) oldukları bildirildi.

ZİRVEDE KOPMA OLMADI

TFF 1. Lig’de üst sıralardaki takımların aldıkları istikrarsız sonuçlar, puan farkının açılmasını engelledi.

Ligde ilk yarının son haftasına girilirken, Cuma akşamı Gaziantep'te oynanan maçta Eskişehirspor Gaziantep Büyükşehir Belediyespor'u 1-0 mağlup edip, puanını 28'e çıkardı ve liderliğe yükseldi. Birer maçları eksik olan ikinci sıradaki Göztepe'nin 28, üçüncü Sivasspor'un 27, dördüncü Evkur Yeni Malatyaspor'un 27 ve beşinci Boluspor'un 26 puanı bulunuyor.

15 Ocak’ta başlayacak olan ligin ikinci yarısına ise Evkur Yeni Malatyaspor avantajlı başlayacak. Sarı kırmızılılar, ilk yarının 16 hafta, ikinci yarının ise 18 hafta oynanacak olmasından dolayı, ligin 16’ncı haftasında verilen arayı Antalya’da kamp yaparak değerlendirecek. Sarı kırmızılılar, ikinci yarının ilk maçı olan 17'nci haftada 15 Ocak günü sahasında Sivasspor’u konuk edecek. Evkur Yeni Malatyaspor, 18’inci haftada ise bir kez daha evinde bu kez Mersin İdmanyurdu ile karşı karşıya gelecek.

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız