SON DAKİKA
SON DEPREMLER

EYMS ile Kamara Arasına Ekonomik Şartlar Girdi

0
Güncellendi - 2019-07-03 19:38:32
EYMS ile Kamara Arasına Ekonomik Şartlar Girdi
A- A+ PAYLAŞ

Yeni sezon hazırlıklarını Bolu Abant'ta sürdüren Evkur Yeni Malatyaspor, kampın üçüncü gününü geride bıraktı. Kampın üçüncü gününde takım 21 kişilik bir kadroyla topla çalışma gerçekleştirdi.

2019-2020 sezonunda Türkiye'yi UEFA Avrupa Ligi'nde temsil edecek olan Evkur yeni Malatyaspor, birinci etap kamp çalışmalarını Bolu Abant'ta sürdürüyor.

Teknik direktör Sergen Yalçın nezaretinde çalışmalarını sürdüren takımda keyiflerin bir hayli yerinde olduğu gözleniyor. Kampa bir gün geç katılan yeni transfer Fofana da takımla birlikte çalışmalara başladı.

Futbolcularıyla yakından ilgilenen ve sık sık yardımcılarıyla antrenman sahasında istişare içerisinde olan teknik direktör Sergen Yalçın, takımını yeni sezona en iyi şekilde hazırlamak için çalışıyor.

Takımın genel sekreteri Burak Çakır, mevcut kadrodan kampa Farnolle ve Mina'nın katılmadığını kaydederek, "Farnolle'nin formasını giydiği Benin Milli Takımı Afrika Kupası'nda tur atladı. Mina'da Kupa Amerika'da milli takımının formasını giydi. Bu noktada da Sergen hocamız Mina'ya izin verdi ve 14 Temmuz'da kampa katılacak. Farnolle alakalı kesin bir şey söyleyemiyoruz, maçlardan sonra kampa katılacaktır. UEFA'ya da katılacak bir kadromuz söz konusu ama biz daha güçlü katılmak istiyoruz" dedi.

Çakır, Aboubakar Kamara transferi için ise "Arkadaşlarımız görüşmelerine devam ediyorlar. Kamara'yı biz takımımızda görmek isteriz ama Kamara'yı takımda görmek isterken de ekonomik şartların oluşması gerekiyor. Şuan Kamara ile ekonomik şartlarda uzlaşamadığımızdan dolayı transferi gerçekleşmedi. Transfer uzun bir süreç, önümüzdeki günler neyi gösterir bakıp göreceğiz. Belki futbolcu talep ettiği rakamda aşağıya gelir, belki biz bir şeyler yapabiliriz. İlla Kamara olsun diye transfer etmeyeceğiz" diye konuştu.

Guilheme'yle de görüşmelerin devam ettiğini belirten Çakır, "Guilherme iyi bir sezonu geride bıraktı. Hem istatistiksel hem de performans olarak iyiydi. Transferde yetkili arkadaşlarımız görüşmelerini sürdürüyor. Guilherme'nin transferi olması Kamara'nın transferinin olmasından daha olasılıklı duruyor" ifadelerini kullandı.

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

12 yorum yapılmış

  • Mehmet naim YAZ (4 yıl önce)
    Guilherme ve Abubakar kamara ile Malatya 'nın suyunu içti havasını teneffüs etti ve futbol adına da her iki futbolcu zihinlerde olumlu izlenimler bıraktı.Şimdi buradan Sn. Başkan Adil GEVREK ve transfer komitesindeki yetkililere seslenmek istiyorum ,üç kulvarda yarışacak olan Evkur yeni malatyasporumuzun başarılı olabilmesi için Bu iki futbolcuya ihtiyacı var, gelin bu transferleri zaman gecmeden (Takim kadrosunu uefa bildirme tarihi 19 Temmuz son gün)gerceklestirin ,basarili bir yönetim olduğunuzu spor kamuoyuna kanıtlayın bizlerde spor sever olarak yaninizda duralım. "G E Ç O L M A D A N" Haydi Malatyam el ele Basariya.????
    0
    0
    Yanıtla
  • Mehmet elmas (4 yıl önce)
    Yahu yorumlari okuyorum yonetim istifa etsin kim gelsin yav sahibimizmi var birakin abi bu isleri sergen hoca bu ulkede 5 seneye kalmaz fatih terim gibi senol gunes gibi bi hoca olacak gittigi her takim kumeye gider gozuyle bakilirken en kotu 7 8 inci bitirdi ligi yapmayin etmeyin biz anadolu klubuyuz bizim stadimiz 50 bin kisilere oynamiyor yada bizim sponsorluk anlasmalarimiz milyon dolarlarla yapilmiyor transfer bekliyoruz bu bizim en tabii hakkimiz tmm ama kardesim 4 buyuklerlede yarismiyoruz transferde bizim isimiz taraftarlik biz takimimizi destekliyccez yonetimin isi transfer yapip klubu yonetmek hocanin isi takimi hazirlamak oyuncunun isi sahada aslanlar gibi mucadele etmek yani demem oki helimiz isimizi yapalim daha sezon baslamadan felaket seneryosu uretmeyelim durun bi sakin olun sehrimizin takimina guvenicez ve tam destek olucaz bakalim ne olacak
    0
    0
    Yanıtla
  • M.Sinan ÖZTAN (4 yıl önce)
    Yönetim ilgileniyor yada görüşmeler sürüyor.Kaç zaman geçti bir türlü istenen transferler yapılmadı.Şu "İlgileniyoruz" lafından bıkkınlık geldi.
    0
    0
    Yanıtla
  • cemil dağ (4 yıl önce)
    15 maçta 1 gol atan santrofor?????mu
    0
    0
    Yanıtla
  • Ali (4 yıl önce)
    Kamara şart değil ücreti çok fazla daha iyi bi santrafor ön-libero kaleci stoper olursa iyi bi sol bekle tabi quilherme kesinlikle alinmali
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatya 44 (4 yıl önce)
    Guilherme ve Kamara alınmalı. Yoksa yönetim istifa etmeli.
    0
    0
    Yanıtla
  • He bu ikisi alınmaz ise istifa .peki sonra kim gelecek,planlama .yav vallahi şaka gibisiniz .
    0
    0
    Yanıtla
  • hüseyin (4 yıl önce)
    daha 20 gün önce kongre olmuş bitane aday çıkmamış hala yönetim istifa deyip duruyorsunuz bu nasıl bi kafa çözemedim
    0
    0
    Yanıtla
  • Hakan (4 yıl önce)
    Kamara alınmalı çok hızlı futbolcu yönetim nerde ıskarta bir futbolcu varsa alıyor kamara alınmasa Eren Tozlu ile olmaz derhal yönetim istifa etmeli taraftarın sabrını taşırmayın dalga geçmeyin daha önce kamara ve gıhelme anlaştık dediniz şimdi ne oldu
    0
    0
    Yanıtla
  • SELÇUK (4 yıl önce)Hakan isimli kullanıcı yorumuna
    FELAKET TELLALLARI İŞ BAŞINDA YÖNETİM AYNEN DEVAM DOĞRU İŞLER YAPIYORSUNUZ
    0
    0
    Yanıtla
  • Mehmet Ali (4 yıl önce)
    Kamara yı almamız lazım Jahovic le çok iyi ikili olurllar yönetimin şartları zorlaması lazım
    0
    0
    Yanıtla
  • Kesinlikle Kamara ve Gilerme alınmalıdır
    0
    0
    Yanıtla