SON DAKİKA
SON DEPREMLER

EYMS İki Yıldız Futbolcunun Peşinde

0
Güncellendi - 2017-06-21 16:56:54
EYMS İki Yıldız Futbolcunun Peşinde
A- A+ PAYLAŞ

Fenerbahçe’in eski oyuncusu Issiar Dia’yı kadrosuna katarak transferde bütün dikkatleri üzerine çekmeyi başaran Evkur Yeni Malatyaspor, transferde bombaları üst üste patlatmaya hazırlanıyor.

Teknik direktör Ertuğrul Sağlam ile anlaştıktan sonra transfer çalışmalarına hız veren sarı siyahlılar, Roma’dan Fildişili yıldız Seydou Doumbia ile Trabzonspor’da forma giyen Teofilo Gutierrez’i kadrosuna katmak için harekete geçti.

Süper Lig’de kalıcı olmak isteyen ve bu doğrultuda iyi bir kadro kurmak için yoğun bir mesai harcayan yönetim, teknik direktör Ertuğrul Sağlam’ın raporu doğrultusunda çalışmalarını hızlandırdı. Fenerbahçe’nin formasını da giyen Dia ile her konuda anlaşan ve imza için tecrübeli oyuncusu İstanbul’a davet eden sarı siyahlı yönetim, transferde şov yapmaya hazırlanıyor.

Doğu Anadolu ekibi, transfer çalışmaları kapsamında iki yıldız ismin peşine düştü. Sarı siyahlılar, sezonu Basel’de kiralık olarak geçiren forvet oyuncusu Seydou Doumbia’yı kadrosuna katmak için çalışmalara başladı. Süper Lig’de Fenerbahçe’nin de gündeminde olan yıldız futbolcu için kolları sıvayan Doğu ekibi, 29 yaşındaki  golcü için şartlarını zorluyor.

Basel’de 34 karşılaşmada 21 gol atıp, 2 asist yapan Seydou Doumbia transferindeki en büyük engel Fenerbahçe olarak görülüyor.

Evkur Yeni Malatyaspor’un gündeminde yer alan bir diğer isim ise Sporting Lizbon’un golcüsü Teofilo Gutierrez.

Arjantin'de kiralık oynayan ve Sporting'e geri dönen Kolombiyalı oyuncu için çalışmalara başlayan sarı siyahlılar, 2010-2011 sezonunda Trabzonspor’un formasını giymişti.

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi

Teofilo Gutierrez

Seydou Doumbia

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

3 yorum yapılmış

  • Kaya (6 yıl önce)
    Konusulan oyunculari biz alamayiz bosuna yazip cizmeyin bari
    0
    0
    Yanıtla
  • Mehmet (6 yıl önce)
    Seydou Doumbia mı? Hadi ordan! Daha neler...
    0
    0
    Yanıtla
  • AHMET (6 yıl önce)
    ÇOK ZOR HATTA İMKANSIZ BOŞUNA TARAFTARI ÜMİTLENDİİRMEYELİM
    0
    0
    Yanıtla