SON DAKİKA
SON DEPREMLER

EYMS Kötü Gidişe Dur Demek İstiyor

0
Güncellendi - 2016-12-17 01:27:44
EYMS Kötü Gidişe Dur Demek İstiyor
A- A+ PAYLAŞ

TFF 1. Lig’de geride kalan dört haftada 11 puan kaybederek, liderliği Boluspor’a kaptıran Evkur Yeni Malatyaspor, sahasında Pazar akşamı karşılaşacağı Adana Demirspor’u yenerek, kötü gidişi durdurmak istiyor.

Sezona iyi başlayan ve ilk 10 haftada aldığı sonuçlarla liderlik koltuğunda bulunan Evkur Yeni Malatyaspor, ligde geride kalan dört haftada büyük bir kabus yaşadı. Son oynadığı 4 maçta 3 mağlubiyet, 1 beraberlik alan ve 11 puan kaybeden sarı kırmızılılar, kötü gidişi Adana Demirspor maçıyla durdurmak istiyor.

EYMS’NİN ADANA DEMİRSPOR KARŞISINDA GALİBİYETİ YOK

Evkur Yeni Malatyaspor ile Adana Demirspor, bugüne kadar 3 karşılaşmada karşı karşıya geldi. 1’i 2. Lig, 2’si ise TFF 1. Lig olan karşılaşmaların 2’si berabere tamamlanırken, 1’inde ise Adana Demirspor galip geldi.

İki takım ilk olarak Spor Toto 2. Lig’de karşı karşıya geldi. 15 Mayıs 2011’de Malatya İnönü Stadı’nda oynanan karşılaşma 0-0 berabere tamamlandı.

Geçtiğimiz sezon TFF 1. Ligin ilk yarısında Malatya’da oynanan karşılaşma 3-1 Adana Demirspor’un üstünlüğüyle sonuçlandı. Ligin ikinci yarısında Adana’daki mücadele ise 1-1 berabere tamamlandı.

SARI KIRMIZILILAR 4 MAÇTIR KAZANAMIYOR, MAVİ ŞİMŞEKLER KAYBETMİYOR

Evkur Yeni Malatyaspor, ligde geride kalan 4 maçta galibiyet yüzü göremedi. Ligde 4 maçtır puan kaybeden sarı kırmızılılar, 2 deplasman maçını kaybederken, 2 iç saha maçında ise 1 beraberlik, 1’de mağlubiyet aldı.

Adana Demirspor ise deplasmana 4 maçtır kaybetmezken, ligde deplasmanda oynadığı 3 karşılaşmada berabere kaldı.

Mavi Şimşekler, deplasmanda oynadığı son 3 maçta Ümraniyespor ile 1-1, Giresunspor ile 1-1, Bandırmaspor ile 2-2 berabere kaldı.

KORAY GENÇLERLER UĞURLU GELİYOR

Evkur Yeni Malatyaspor ile Adana Demirspor arasında oynanacak olan karşılaşmayı A Klasman Hakemi Koray Gençerler yönetecek.

Gençerler, şuana kadar Evkur Yeni Malatyaspor’un 2, Adana Demirspor’un ise 6 karşılaşmasını yönetti.

Gençerler’in yönettiği karşılaşmada Yeni Malatyaspor, Ümraniyespor ve Şanlıurfaspor’u 2-1’lik sonuçlarla yenmeyi başardı.

Adana Demirspor ise Koray Gençerler’in yönettiği 6 karşılaşmada 2 galibiyet, 2 beraberlik, 2’de mağlubiyet aldı.

İKİ TAKIMINDA GOLCÜ AYAKLARI VAR

Evkur Yeni Malatyaspor-Adana Demirspor karşılaşmasında golcülere büyük görev düşecek. Galibiyet için karşı karşıya gelecek olan iki takımın mücadelesinde golcülerin performansı skoru belirleyecek.

Sarı kırmızılı takımda Dailiaba’nın 9, Amutu’nun 3, Sunday Mba’nın ise 2 golü bulunuyor. Adana Demirspor’da Mickael Pote’nin 7, Tevfik Köse’nin 3, Onur Akbay’ın ise 2 golü var.

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

3 yorum yapılmış

  • M.Sinan ÖZTAN (7 yıl önce)
    A.Demirsporu yenmemiz şart oldu.Aksi halde fikstürde alt sıralara inebiliriz.İkinci devrede EYMS'yi zorlu maçlar bekliyor.A:Demirspor karşısında Takımımıza başarılar dilerim.
    0
    0
    Yanıtla
  • hasan (7 yıl önce)
    hesaplar karıştı Göztepe Eskişehir derken işin içine sivasta girdi. Boluyu hiç bir zaman şampiyonuluğa oynayacağın sanmıyorum
    0
    0
    Yanıtla
  • hasan (7 yıl önce)
    Dur diyemez en iyi sonuç beraberlik çünkü artık kimse malatyadan çekinmiyor Malatya'ya karşı çok rahat sahaya çıkıyorlar
    0
    0
    Yanıtla