SON DAKİKA
SON DEPREMLER

EYMS Seyirci Ortalamasında 8'inci

0
Güncellendi - 2017-12-07 20:49:51
EYMS Seyirci Ortalamasında 8'inci
A- A+ PAYLAŞ

Evkur Yeni Malatyaspor 14. hafta itibariyle seyirci ortalaması bakımından Süper Lig’de mücadele eden birçok takımı geride bıraktı. E. Yeni Malatyaspor’un oynadığı 7 iç saha maçını ortalama 10 bin 634 taraftar izledi.

Bu sezon Süper Lig'e çıkan E. Yeni Malatyaspor seyirci ortalaması ile birçok takımı geride bıraktı. 7 iç saha maçını ortalama 10 bin 634 taraftarın izlediği E. Yeni Malatyaspor, Süper Lig’de bu alanda ilk 8 takım arasında yer aldı.

2017-2018 sezonunda 14 hafta sonunda 7 iç saha maçına çıkan Yeni Malatyaspor ligin ilk haftasında geçen sezondan kalan cezası nedeniyle Osmanlıspor maçında seyircisinden yoksun mücadele etmişti. Daha sonra Yeni Malatya Stadyumu’nda Antalyaspor, Bursaspor, Konyaspor, Trabzonspor, Başakşehir ve Beşiktaş’ı ağırlayan E. Yeni Malatyaspor, haftalar ilerledikçe taraftar sayısını gözle görülür bir şekilde arttırmıştı.

Sarı-kırmızılıların en fazla taraftarının olduğu maç Süper Lig’de 0-0 berabere biten Evkur Yeni Malatyaspor - Beşiktaş karşılaşması olurken, bu müsabakayı toplamda 20 bin 145 biletli taraftar izledi.

Süper Lig’de takımların 14 haftalık seyirci ortalaması ise şu şeklide oluştu:

1- Galatasaray: 39 bin 828

2- Beşiktaş: 34 bin 455

3- Fenerbahçe: 29 bin 298

4- Trabzonspor: 23 bin 112

5- Bursaspor: 21 bin 625

6- Antalyaspor: 16 bin 67

7- A.Konyaspor: 13 bin 579

8- E.Yeni Malatyaspor: 10 634

Beşiktaş maçında rekor kırıldı

Malatya futbolunda bugüne kadar oynanmış müsabakalar arasında bir maça gelen en fazla biletli taraftar rekorunun kırıldığı Beşiktaş maçı bu özelliğiyle de tarihe geçti. Protokol tribün, basın tribünü ve özel bölümler dışında güvenlik gerekçesiyle açılmayan kuzey tribün koltuklarının da toplam kapasiteye eklenmediği maçta tribünler örneğine az rastlanır bir görsel şov oluşturmuştu.

Evkur Yeni Malatyaspor toplam Passolig sayısı ile de 44 bin barajını aştı.

iha

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız