SON DAKİKA
SON DEPREMLER

EYMS'den Hazırlık Maçında Farklı Tarife

0
Güncellendi - 2017-07-10 22:21:59
EYMS'den Hazırlık Maçında Farklı Tarife
A- A+ PAYLAŞ

Evkur Yeni Malatyaspor, TFF 1. Lig ekibi Adana Demirspor ile Bolu Termal’de hazırlık karşılaşması oynadı. Sarı siyahlılar, rakibini 5-0 mağlup etti.

Süper Lig hazırlıklarını Bolu Termal’de sürdüren Evkur Yeni Malatyaspor, TFF 1. Lig ekibi Adana Demirspor ile hazırlık karşılaşması oynadı. Bolu Termal’de oynanan karşılaşmada, teknik direktör Ertuğrul Sağlam, kamp çalışmalarının başından buyana çalışmalara katılan oyunculara şans verdi.

Evkur Yeni Malatyaspor sahaya; kalede Emre Selen, defansta Murat Akça, Sadık Çiftpınar, Rahman Buğra Çağıran ve Muenfuh Seth Sincere, orta alanda Furkan Pekşen, Murat Yıldırım, Ferhat Kiraz ve Mehmet Sak, ileri uçta ise Ali Dere ve Ahmet Aras on biriyle çıktı.

Burak, Ferhat, Furkan Yiğit, Taylan ve Abdulsamed’in yedekte beklediği karşılaşmanın ilk yarısı Ahmet Aras (3) ve Furkan Pekşen’in kaydettiği gollerle 4-0 Evkur Yeni Malatyaspor’un üstünlüğüyle tamamlandı. Sarı siyahlılar, karşılaşmayı ikinci yarıda Mehmet Sak’ın kaydettiği golle 5-0 kazandı.

Kampa sonradan katıldıkları için fiziksel olarak hazır olmayan yabancı oyuncular ve yeni transferleri sahaya sürmeyen teknik direktör Ertuğrul Sağlam’ın oyuncularının performansından memnun kaldığı belirtildi. Bolu’da devam eden 1. etap kamp çalışmaları kapsamında 13 Temmuz’da Süper Lig ekibi Karabükspor ile karşılaşacak Evkur Yeni Malatyaspor 15 Temmuz’da ilk etap çalışmalarını tamamlamış olacak.

Hazırlık maçı kadrosunda yer almayan futbolcular ise ayrı bir antrenman sahasında çalışmalarını sürdürdü. Özellikle kampa geç katılan futbolcular için özel bir antrenman programı uygulanırken, Bolu kampında ilk günden itibaren yer alan futbolcularda bu özel çalışmaya dahil edildi.

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi- iha

FOTOĞRAFLAR: iha (Bolu)

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

2 yorum yapılmış

  • Cercis karaca (6 yıl önce)
    Bravo hocaya,gençleri de tanıma adına Emre ve Furkanıda oynatmış bana göre gelecek adına iyi bir düşünce
    0
    0
    Yanıtla
  • Katılıyorum.ertugrul hoca basarıya götürcek bizi ama tüm malatyalılar olarak sabırlı olalım.1 -2 kötü sonucla yuhlamak yerine destek gösterelim.başarı illaki gelicektir.bilinçli taraftarlıgı yakalamamız lazım.ayrıca dedigin gibi gençlere şans vermeside cok iyi birşey
    0
    0
    Yanıtla