SON DAKİKA
SON DEPREMLER

EYMS'nin Golcüsü Danijel Aleksic

0
Güncellendi - 2019-05-30 06:18:22
EYMS'nin Golcüsü Danijel Aleksic
A- A+ PAYLAŞ

Spor Toto Süper Lig'de ikinci sezonunu geride bırakan Evkur Yeni Malatyaspor, rakip ağları 47 kez havalandırdı.

Süper Lig'de sezon tamamlandı. Evkur Yeni Malatyaspor, ikinci sezonunu 47 puanla beşinci sırada tamamlayarak, UEFA Avrupa Ligi'nde Türkiye'yi temsil etme hakkını kazandı.

Evkur Yeni Malatyaspor, Süper Lig'deki ikinci sezonunda rakip ağları 47 kez havalandırırken, kalesinde ise 46 gol gördü. Sarı kırmızılılar, 47 golün 31'ini sahasında, 16'sını ise deplasmanda attı.

Süper Lig'de en golcü 8 takım içerisinde yer alan Evkur Yeni Malatyaspor, 47 golün 32'sini ayakla kaydetti. Sarı kırmızılılar, 10 golü kafayla atarken, 4 gol ise penaltıdan geldi. 1 golü ise rakip takım kendi kalesine attı.

Evkur Yeni Malatyaspor'da kaydedilen 47 golün 10'un da imzası olan Danijel Aleksic takımın en golcüsü oldu. Aleksic, sakatlığı nedeniyle ligin Bursaspor'la oynanan son maçında kadroda yeralamamıştı.

Sarı kırmızılı takımda Adem Büyük 6, Ömer Şişmanoğlu, Guilherme ve Mitchell Donald 5'er gol kaydederek, Aleksic'ten sonra takımın en golcü isimleri oldu.

EN ÇOK İÇ SAHA GALİBİYETİ ALAN TAKIMLARDAN..

Bu arada  Evkur Yeni Malatyaspor, sahasında en çok galibiyet alan takımlar arasında yer aldı.

Süper Lig'de ikinci sezonunu geride bırakan Evkur Yeni Malatyaspor, 34 hafta sonunda 13 galibiyet, 8 beraberlik, 13 mağlubiyet aldı. Sarı kırmızılılar, 13 galibiyetin 9'unu sahasında bulurken, iç sahada en çok puan alan takımlar arasında yer aldı.

2018-2019 sezonunda sahasında en çok galibiyeti şampiyon Galatasaray aldı. İstanbul temsilcisi, sahasında oynadığı 14 karşılaşmanın 13'ünü kazanarak, bu anlamda zirvede yer aldı.

Galatasaray'ı 12'şer galibiyetle Beşiktaş ve Trabzonspor takip ederken, Medipol Başakşehir 10, Evkur Yeni Malatyaspor ile Aytemiz Alanyaspor ise 9'ar galibiyet aldı.

Evkur Yeni Malatyaspor bu sezon sahasında Fenerbahçe'yi 1-0, Galatasaray'ı 2-0, Trabzonspor'u 5-0 mağlup etti.

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız