SON DAKİKA
SON DEPREMLER

EYMS'nin İmza Gününe Taraftar İlgisi

0
Güncellendi - 2018-12-16 07:11:29
EYMS'nin İmza Gününe Taraftar İlgisi
A- A+ PAYLAŞ

Spor Toto Süper Lig ekibi Evkur Yeni Malatyaspor’un Kulüp Başkanı Adil Gevrek, “Anadolu takımları güçlü olursa 3 büyükte o kadar güçlü olur” dedi.

Evkur Yeni Malatyaspor Başkanı Adil Gevrek, teknik direktör Erol Bulut, takımın kalecisi Fabien Ceddy Farnolle, defans oyuncusu Murat Akça, orta saha oyuncusu Murat Yıldırım ve forvet oyuncusu Eren Tozlu, Malatya Parkta kulübün store mağazasında imza gününe katılarak taraftarlarla bir araya geldi.

İmza gününde gazetecilerin sorunlarını cevaplayan Gevrek, transfer çalışmalarına ilişkin, “Şuan transferi konuşmak için biraz erken.  Ama devre arasında mutlaka olabilir. Şuanda şimdilik ligin ilk devresini düşünüyoruz. İki maçımız var.  İki maçımızı da kazanıp, ondan sonra hocamız ve sportif direktörümüz ile oturup konuşacağız” değerlendirmesinde bulundu.

Gevrek, son günlerde sosyal medyada ‘Malatyaspor ile isim konusunda görüşmelerin olduğu’ iddialarına ilişkin, “Birleştirme değil. Yeniyi başında atmak gibi olabilir. O Yeniyi atmak içinde hukuki bir süreç var” yanıtını verdi.

Anadolu takımlarının güçlü olması gerektiğini dile getiren Gevrek, sözlerini şöyle sürdürdü:

“Dikkat çeken bir takımız. Bugün Anadolu takımları içerisinde yükselişteyiz. Bunu daha iyi yapmaya gayret ediyoruz. Şuanda kendi içimizde bir sıkıntı yoktur, biz o konuda zaten onun mutluluğunu yaşıyoruz. Tabi ki, sonuçta rakiplerin var, olacak ama Anadolu takımlarını güçlü olması lazım. Bana göre Anadolu takımları güçlü olursa 3 büyükte o kadar güçlü olur. Bizim futbol marka değerini arttırmak için Anadolu takımlarının güçlü olması lazım. Biz sadece Malatya’nın değil, bölgenin takımı olmak istiyoruz. Bu anlamda da projelerimiz var, çalışmalarımız var. Bölgenin de takımı olmak istiyoruz.  İnşallah hem sportif anlamda hem ekonomik anlamda hem de alt yapı yatırım anlamında olması lazım. Biz bunların hepsini bir arada götürmeye gayret ediyoruz.”

Takımın daha iyi yerlerde olacağını dile getiren Gevrek, “Biz şunu söylüyoruz, oynayan oynamayan oyuncularımızla beraber hepimiz bir takımız, bir aileyiz. Gerçekten de herkes üzerine düşeni fazlasıyla yapıyor. İşte 5 hafta oynamıyor, 10 hafta oynamıyor, ama forma sırası geldiği zaman en güzel şekilde orada çıkıp oynuyor ve hakkını veriyor. Ben futbolcu kardeşlerime herkese teşekkür ediyorum. Bizim böyle bir takım olmamız lazım, İnşallah daha da iyi olacağız” diye konuştu.

İMZA GÜNÜNE YOĞUN İLGİ

Taraftarlar ve Malatyalılar imza gününe yoğun bir ilgi gösterdi. Takımın storesinin bulunduğu alan hınca hınç dolarken, taraftarlar aldıkları ürünleri ve formalarını imzalatırken, bol bol da fotoğraf çektirdiler.

Evkur Yeni Malatyaspor’un maçlarına renk katan bando ekibinin de renk kattığı imza gününe büyük ilgi olduğu görüldü.

Kulüp başkanı Adil Gevrek, taraftarların büyük ilgisini görürken, kendisiyle fotoğraf çektirmek isteyenlerin istekleri kırmadı. Gevrek, kimi zaman ise taraftarların öz çekimini kendisi yaptı.

Teknik direktör Erol Bulut ile oyuncular, sevgi gösterisi ve tezahüratlar eşliğinde imza gününde büyük ilgi gördü.

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız