SON DAKİKA
SON DEPREMLER

F.Bahçe'ye Mağlubiyet Cezası!. Otobüsle Dönüş

0
Güncellendi - 2018-12-10 01:43:38
F.Bahçe'ye Mağlubiyet Cezası!. Otobüsle Dönüş
A- A+ PAYLAŞ

Akhisarspor’a deplasmanda 3-0 mağlup olan Fenerbahçe, İstanbul’a hava yolu yerine takım otobüsüyle döndü. Bu kararı maç sonrası soyunma odasına giren Başkan Ali Koç verdi.

Spor Toto Süper Lig’in 15. haftasında deplasmanda Akhisarspor’a 3-0 mağlup olan Fenerbahçe, İstanbul’a takım otobüsüyle döndü. Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, Akhisarspor maçının ardından soyunma odasına inerek, futbolculara İstanbul'a otobüsle döneceklerini söyledi. Maçtan önce hava yoluyla önce İzmir’e oradan da takım otobüsüyle Manisa’nın Akhisar ilçesine gelen sarı-lacivertliler, aldıkları mağlubiyet sonrası İstanbul’a olan yaklaşık 380 kilometrelik mesafeyi karayoluyla gitmek üzere staddan ayrıldı.

Başkan Ali Koç’un stattan ayrılmasının ardından futbolcular da otobüse binerek yola çıktı. Sportif Direktör Damien Comolli de takım otobüsünde yer aldı.

Manisa, iha

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

3 yorum yapılmış

  • Harun (5 yıl önce)
    Fener'e Beşiktaş'a Galatasaray'a bak Malatya'nın 10 katı bütçe var. Kayseri Göztepe Sivas harcanan paraya oyunculara bak. şu Malatyasporlu eleştirenler yav Fener'e bak Fener'e 2 mağlubiyetle ne kızın 2 galibiyetlere şampiyon yapmayın. Destek verin forma alın maça gidin.
    0
    0
    Yanıtla
  • Ruzgarin oglu (5 yıl önce)Harun isimli kullanıcı yorumuna
    Adamsin boyle dusunenlerin varligi beni mutlu ediyor....
    0
    0
    Yanıtla
  • MALATYALI44 (5 yıl önce)
    yolda da Bursaya yenilirler artık :))))
    0
    0
    Yanıtla