SON DAKİKA
SON DEPREMLER
Reklam

'Fahiş Kirayı Kabul Etmediğim İçin Sokağa Atıldım' İddiası

'Fahiş Kirayı Kabul Etmediğim İçin Sokağa Atıldım' İddiası
A- A+ PAYLAŞ

Malatya’da yaşayan kiracı Binnur Koca Boztepe, ev sahibinin kirayı fahiş olarak arttırdığını ve bunu kabul etmediği için kış günü eşyaları ile sokağa atıldığını öne sürdü.

Malatya’nın Yeşilyurt ilçesine bağlı İnönü Mahallesi’nde kirada yaşayan Binnur Koca Boztepe, eşyaları ile birlikte kış günü sokakta kaldı. Boztepe, bin TL olan kirasının deprem sonrasında fahiş bir artış ile 17 bin TL’ye çıkarılmak istendiğini ve artışı kabul etmediği için mahkeme kararı ile evden çıkartıldığını öne sürdü.

Kirayı elden teslim ettiği için ev sahibi tarafından kira ödemediği ileri sürülerek mahkemeye verildiğini ve sonrasında evinin tahliyesi için mahkeme kararı çıktığını anlatan Boztepe, “Kiralarımı elden yolladığım için elimde kira ödediğime dair delil yok. Ancak kira ödediğime dair şahitlerim var. Çıkacak hiçbir yerim olmamasına rağmen kış günü ortada kaldım. Çocuklarımı babalarının yanına gönderdim, şu an dışarıda kaldım. En azından bu süreçte bir konteynerde kalmam için yardım istiyorum” dedi.

Hastanede olduğu sırada komşusunun araması ile hemen eve geldiğini ve ev eşyalarının kapının önüne konulduğunu gördüğünü söyleyen Boztepe, “Burada gelen görevlilerle de tartıştım, bana hakaret ettiler. Kendilerinden şikayetçi olacağım. Evimde değerli eşyalarımın birçoğu da yok” diye konuştu.

iha

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

3 yorum yapılmış

  • ahmet (5 ay önce)
    Adamlar yapılmayanı yaptık derken doğru söylüyor. Ev kiraları tarihinde ilk kez asgari ücretin üzerinde, tek maașlı adamın bırakın çocuk okutması, yașamasını bile mucize haline getirdiler, ülke tarihinde ilk defa açlık, sefalet, yoksulluk, evsizlik bu kadar șiddetli hisettiriyor kendini, Türkiye en șiddetli ekonomik krizlerin yașandığı 2002 ile aynı yerde olmasını bırakın onca özelleștirme ve satıșa rağmen maalesef daha da geride......Allah'a sığınmaktan bașka çare kalmadı, bu kötü gidișatın değișebileceğine dair zerre kadar umudum da yok.
    %91
    %9
    Yanıtla
  • Serdar (5 ay önce)
    İsrail oğulları hiçbir zaman bitmez dışarda İsrailli aramayın İsrailli bu debremde debremzede olarak biz gördük 1 TL ev 10bin TL 2 .50 TL ekmek 7. 5 TL yılbaşında girecek kazıkları da yanında çabası ey müslüman im diye geçinen İsrailliler siz muslumanligin yanından gecemessiniz malda CENABI ALLAHin mulkte nereye götürecek
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Doğanyol (5 ay önce)
    Devlet herkesi ev sahibi yapması gerek. Zalim bazı ev sahiplerinin şerrinden uzak olalım.
    %100
    %0
    Yanıtla