SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Feci Kaza.. 2'si Bebek 3 Kişi Hayatını Kaybetti

Feci Kaza.. 2'si Bebek 3 Kişi Hayatını Kaybetti
A- A+ PAYLAŞ

Malatya'nın Kale İlçesi yakınlarında meydana gelen trafik kazasında, 3 kişi öldü 1'i ağır 3 kişi yaralandı.

Kaza; Malatya-Elazığ karayolunun 35. kilometresinde saat 05.30 sıralarında meydana geldi. Şehmus Er (29) yönetimindeki 14 ABM 338 plakalı hafif ticari araç, Elazığ yönüne doğru seyir halindeyken, Kale İlçesi Darıpınar Mahallesi (köyü) yakınlarında takla atarak  yol kenarındaki kayısı bahçesinde ters dönerek durabildi.

Kazada, araç sürücüsü Şehmus Er (29) ile araçta bulunan bebekler Enbiya Er (1) ve Zeynep Tuaç (1) hayatını kaybetti. Takla atan araçtaki Erdal Tuaç (39), Melekşah Tuaç (38) ve Günay Er'nin (20) ise yaralandığı öğrenildi. Yaralılardan Erdal Tuaç'ın hayati tehlikesinin mevcut olduğu öğrenildi. Yaralılar ambulanslar ile Malatya İnönü Üniversitesi Turgut Özal Tıp Merkezi'ne kaldırıldı.

malatyahaber.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

17 yorum yapılmış

  • Kör aşık (2 yıl önce)
    Kara yolları ulaştırma bakanlığı. Büyükşehir iş yapın iş buna çare...
    %50
    %50
    Yanıtla
  • irfan (2 yıl önce)
    öncelikle ölenlere rahmet yaralılara acil şifalar dilerim araç kullanmak sorumluluk ister her an araçdaki yolcuların can güvenliğini ve aksilkikleri göz önünde bulunduracaksın tedbirli ve temkinli olacaksın hızlı gidenle yavaş giden arasında beş on dakika oynar
    %50
    %50
    Yanıtla
  • Nizamettin OPANOĞLU (2 yıl önce)
    Dört şeritli geniş düggün yol.10 gün içerisinde ikinci ölümlü kaza.Sürücülere ne anlatırsak anlatalım,hep bildiklerini okuyorlar.Tarfik Güvenliği ve Trafik Haftası devam ediyor.Kaza yapan bu insanları yetkililer sürekli uyarıyor ancak hiç kar etmiyor.Geniş yapılı düz yolda ilerlerken yola odaklanmayıp ya cep telefonu ile meşgul oluyorlar ya da aşırı hız ve hatalı hareketlerde bulunuyorlar.Sonra da savrulup kontrolü kaybediyorlar,dikkatlerini kendisine emanet araçtaki eş ve çocuklarının güvenleiğine değil de başka şeylerle meşgul olurken onların hayatlarına sebep oluyorlar.Ne kadar üzülsek nafile.Olan hayatlarını kaybedenlere oluyor.Allah rahmet etsin,yakınlarına sabırlar versin.
    %87
    %13
    Yanıtla
  • Şu an için görünen tek çare o yala acilen EDS sisteminin kurulmasıdır.
    %100
    %0
    Yanıtla
  • eds için defalarca o bölge için başvurduk. ama hala kurulmadı.
    0
    0
    Yanıtla
  • haklısınız dayıcım
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Mehmet (2 yıl önce)
    Öncelikle Allah rahmet eylesin vefat edenlere, yaralılara acil şifalar dilerim. Aracın kabini ezilmemiş, muhtemelen emniyet kemerleri takılı değildi, çocuk araç koltuğu yoktu ve araç içinde ya da aracın dışına savrularak vefat ettiler. Tıpkı buna benzer iki ayrı kazada tanıdıklarımı kaybettim ve sebep emniyet kemeri takmamalarıydı. Maalesef bir türlü alışkanlık haline getiremedik.
    %89
    %11
    Yanıtla
  • Huzur (2 yıl önce)
    Allah rahmet etsin mekanı cennet olsun hepsinin,yaralılara Allah şifa versin,yakınlarına sabrı cemil ihsan eylesin..
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Haci Bilen (2 yıl önce)
    Siz o yola hala EDS yaptırmayın... Bu yolda süratten kaynaklanan kazalarda ölenlerin bütün vebali birilerinin omuzundadır.
    %44
    %56
    Yanıtla
  • Neden vebal olsun? Hız sınırı bellidir.Kendi canını çoluk çocuğunu , karşıdan geleni düşünmeden hız yapan zaten kendisi vebale girer
    %88
    %12
    Yanıtla
  • O zaman bırakalım bu devran böyle devam etsin (!)
    %50
    %50
    Yanıtla
  • Bos yapmayin hiz limiti belli kuralin adi degisince farklimi oluyor belliki suratten olan kaza
    %80
    %20
    Yanıtla
  • Haci Bilen (2 yıl önce)Isar isimli kullanıcı yorumuna
    EDS Hız limitlerini aştığınızda size otomatik ceza yazan bir elektronik sistemdir. Ve kurulu yerlerde hızdan dolayı kaza yüzdeleri %1 in altındadır.
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Malatyalı (2 yıl önce)
    Allah rahmet eylesin mekanları cennet olsun diyorum Ailesine sabırlar ve başsağlığı diliyoruz,Ölümlerden en çok trafik kazalarında ki can kayıplarına üzülürüm düşünün bir akrabaniz size geliyor diye bekliyorsunuz veya ziyaretinize gelmiş memleketine gitmek üzere yolcu etmişsiniz gelen bir telefonla ölüm haberini alıyorsunuz Allah kimseye böyle acı yaşatmasın her trafik kazasında yazdım lütfen aşırı sürat yapmayalım,kurallara uyalım, trafikte birbirimize saygılı olalım ,yetkililerden ricamız sürekli kontroller yapılması uyarıcı ve eğitici eğitimler verilmesi.
    %95
    %5
    Yanıtla
  • Ahmet Yalvaç (2 yıl önce)
    Allah Cellecelaluhu Rahmet Etsin İnşAllah Kederli Ailesinin başı sağolsun Rabbimiz Cellecelaluhu Şafi İsmi Şerifi Hürmetine Yaralılara Acil Şifalar Versin
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Malatya (2 yıl önce)
    Çok acı Rabbim sabır versin gerçekten üzücü bir durum, bu tarz araçlar (özellikle bu marka) kesinlikle hıza gelmez birçok ölümlü kazası var
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Memmet (2 yıl önce)
    Allah rahmet eylesin yaralılara acil şifalar olsun.uykunun tabii ricaise dibe vurduğu saatler orda yol düm düz ve yan şeritleri sayarsak 10 serite kadar çıkıyor o an uyku da derinse bi anda gidiyor beyin uykusuz yola cikmak facia getirir tekrar yakınlarına Allah sabır versin.
    %100
    %0
    Yanıtla