SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Feci Kazada 3 Kişi Öldü, 1 Kişi de Yaralandı

0
Güncellendi - 2020-12-24 19:26:02
Feci Kazada 3 Kişi Öldü, 1 Kişi de Yaralandı
A- A+ PAYLAŞ

Malatya'da bir otomobilin seyir halindeyken kamyona arkadan çarpması sonucu yaşanan feci kazada 3 kişi hayatını kaybederken, 1 kişi yaralandı.

Malatya-Sivas karayolu Sütlüce mevkiinde akşam saatlerinde meydana gelen kazada sürücüsü öğrenilemeyen 44 ABD 023 plakalı Fiat marka otomobil, aynı yöne ilerleyen Sami Yüce (44) idaresindeki 01 DN 306 kamyonun dorsesine arkadan çarptı. Feci kazada, araçta yolcu olarak bulunan Mahmut Taneli (27) ile Osman Bayhan (26) olay yerinde hayatını kaybederken, Murat Akdağ (28) ve Cebrail Ateş (21) ise ambulanslarla hastaneye kaldırıldı.

Turgut Özal Tıp Merkezi’ne götürülen yaralılardan Murat Akdağ, burada yapılan tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybederken, diğer yaralı Cebrail Ateş’in ise Malatya Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ndeki tedavisi sürüyor.

Kaza sonrası Malatya-Sivas Karayolunda trafik bir süreliğine tali yoldan verilirken, olay yerinde nöbetçi savcının incelemelerini tamamlamasının ardından 2 kişinin de cenazeleri Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı. 3 kişinin öldüğü otomobil demir yığınına dönerken, olay yerinde yapılan incelemelerin ardından çekici ile otoparka çekildi.

Kazayla ilgili olarak soruşturma başlatıldı.

Bu arada, kazada hayatını kaybedenlerden Mahmut Taneli'nin,  Malatya Kırmızı Et Üreticileri Birliği Başkanı Mehmet Taneli’nin oğlu olduğu, ayrıca her üç gencin de Şahnahan'da ikamet ettikleri öğrenildi.

iha- malatyahaber.com- Yeni Malatya Gazetesi

FOTO: Kazada hayatını kaybedenler (Soldan sağa) Murat Akdağ, Mahmut Taneli ve Osman Bayhan

FOTO: Kaza yerinden görüntüler

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

15 yorum yapılmış

  • Nurettin Cemal (3 yıl önce)
    Allah rahmet eylesin, mekanları cennet olsun. Allahu Teala Hazretleri yakınlarına sabr-ı cemiller ihsan eylesin.
    0
    0
    Yanıtla
  • ilkerefendyy (3 yıl önce)
    maşallah herkes duyarlı sürücü. ben bilmiyorum ki bu trafiğe kim çıkıyor? sadece şuraya yorum yazan arkadaşlar bile yazdıkları gibi davransa düzelme görülür trafikte. çözüm basit. empati. kendini karşındakinin yerine koy. bitti. hepinize güvenli sürüşler.
    0
    0
    Yanıtla
  • mlt44 (3 yıl önce)
    Öncelikle ALLAH CC. rahmet eylesin. Ailelerine sabır dileriz. Kamyon -Tır-Petrol tankları -Traktör vb. araçlarda arka taraf lambaları kesinlikle ya çamurdan veya ahmaklıktan bir türlü yola çıkınca kontrol edilmez.. Bu tür kazaların olması daima elzemdir.. TRAFİK Dairesi veya başk.. bu işe acil çözün getirmelidir. Araçlar şehir içinde geçerken kontrolleri yapılmalı ve yüksek cezalar getirilmelidir ki aracın bakımı ve kontrolünü yola çıkmadan yapsınlar..Bu işte Muayene istasyonlarınında çok önemi var..Araç muayenesinde kriterler değişmelidir.
    0
    0
    Yanıtla
  • hacı (3 yıl önce)
    tarfik polisleri drone kaldırıp telefonla konuşanları takıp edeceklerine ,gece yollarda arka lambaları yanmadan seyahat eden kamyonları,romorklerinde lambayı gectik reflektör bile olmayan traktörleri takip etsinler ..gece aniden önünüzde beliriyolar ..hatayı sadece Rahmetli olan delikanlı kardeşlerimizde aramamak lazim..
    0
    0
    Yanıtla
  • Yunus (3 yıl önce)
    Tırın arka stop lambaları pislikten görünmüyor belkide ışıkların yandığını dahi fark edemediler bu konuda ele alınması lazım
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatyasporlu (3 yıl önce)
    Hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah C.C. rahmet eylesin mekanları cennet olsun yakınlarına sabrı cemil dilerim. Bir kaç gün öncesinde bu yolu kullandım hız sınırına uymak için dikkatlice kullanıyoruz ama öyle aceleci öyle sabırsız sürücüler varki sanki biz bilinçli yavaş araç kullanıyoruz insanları hem hıza zorluyorlar hemde dikkatini dağıtıyorlar. Adam sol şeride bakıyor önünde araç hiç sabır yok hemen çaprazdan sağ tarafa yönelip geçmeye çalışıyor... Lütfen az sabırlı olalım dikkatli olalım sonuçta gidenler insan canı sayın sürücüler. Aynı yoldan dönerken önüme yanılmıyorsam bir tavuk çıktı ona çarpmamak için yavaşladım arkamdan süratli bir araç gelse Allah C.C. muhafaza bu tür yerlerde ikamet eden vatandaşlarımız lütfen hayvanlarımızı kontrolsüz başı boş bırakmayalım. Yine bir konuya dikkat çekmek istiyorum özellikle çevre yolunda ilerlerken hızımız 90 km civarlarında arkadan gelen kamyonlar sanki binek araç edasıyla sizi zorluyor o tonajdaki araçların bu kadar hızlı gitmesine insan anlam veremiyor.
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatyali (3 yıl önce)
    Karayolları o yolda duranlar goktarla Kırkpınar havaalanı yolluna göbek koymayı unuttu herhalde
    0
    0
    Yanıtla
  • unutmamışlarda iki km ileriye yazının yüzüne boş araziye koymuşlar yani yeri şaşırmışlar
    0
    0
    Yanıtla
  • Ali (3 yıl önce)
    Mahmut Taneli Kırmızı Et Üreticiler Başkanı Mehmet Taneli'nin oğlu. Allah rahmet eylesin. Ailesine sabırlar versin. Bizleri evlat acısıyla imtihan etmesin
    0
    0
    Yanıtla
  • Yaşar Karakuş (3 yıl önce)
    Allah rahmet eylesin yakınlarına sabırlar diliyorum 200 metre ilerisindeki kavşak acil ışıklandırılmalı karayollarının dikkatine
    0
    0
    Yanıtla
  • İsimsiz (3 yıl önce)
    Allah rahmet eylesin..sivas yolu trafiginin artmasiyla sütlüce bölgesinde kazalar cok artti ışıklandırma yapilması gereken bir bölge.
    0
    0
    Yanıtla
  • vatandaş (3 yıl önce)
    Kazadan sonra olay yerinden geçerken gördüm allah rahmet eylesin çok büyük bir acı düz yolda tıra arkadan çarpmış her zaman söylenir sürat konusunda dikkatli olmak lazım rabbim geride kalanlara sabır versin
    0
    0
    Yanıtla
  • Uras (3 yıl önce)
    Kesinlikle bu bölgeye trafik ışıkları konulmalı konut sayısı arttı hızı azaltacak yöntemlere başvurulmalıdır. Allah rahmet eylesin.
    0
    0
    Yanıtla
  • Mehmet bey (3 yıl önce)
    O bölgede gece aydınlatma yok çok tehlikeli. Yetkililere buradan iletiyorum yol aydınlatma direği yapılsa çok iyi olur. Allah rahmet eylesin. Özellikle gençler ne olur sürat yapmayın. Kendinize de sevdiklerinize de aciyin. 3 can çok yazık.
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatyalı (3 yıl önce)
    Biraz dikkat diyorum yollarımız çift yönlü fazla viraj yok ehliyet vermede son yıllarda gerçekten çok iyi bir sınav sistemimiz var ama bütün bunlara rağmen can kaybında Dünyada ön siralardayiz Çok üzücü Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun Allah ailelerinde sabır versin diyorum.
    0
    0
    Yanıtla