SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Forma Rekabeti İstediğimiz Başarıyı Getirecek"

0
Güncellendi - 2018-11-23 03:37:02
A- A+ PAYLAŞ

Evkur Yeni Malatyaspor’un Teknik Direktörü Erol Bulut, ligin ilk yarısında kalan 5 maç için hedefiyle ilgili, “Kalan 5 maç var, alabileceğimiz maksimum puanları almaya çalışacağız. 15 puan var, mümkünse 15’ini almaya çalışacağız. Bu biraz zor olacak ama en yüksek puan neyse onu almaya çalışacağız” dedi.

Spor Toto Süper Lig’de üst üste aldığı galibiyetlerle 21 puan toplayan ve milli takım arasına dördüncü sırada giren Evkur Yeni Malatyaspor’da teknik heyet ve futbolcular, Kasımpaşa maçına odaklandı.

Ligin 13’üncü haftasında 25 Kasım Pazar günü saat 19.00’da İstanbul’da Kasımpaşa ile karşı karşıya gelecek olan sarı kırmızılılar, zorlu karşılaşmadan puan ya da puanlar alarak, hem iyi gidişi hem de yükselişini sürdürmek istiyor.

"EN İYİ ŞEKİLDE HAZIRLANIYORUZ"

Evkur Yeni Malatyaspor’un teknik patronu Erol Bulut, Kasımpaşa ile deplasmanda zorlu bir karşılaşma oynayacaklarını ifade ederek, İstanbul deplasmanından eli boş dönmek istemediklerini söyledi.

Milli takım arasında Kasımpaşa maçı hazırlıklarını günde çift antrenmanla sürdürdüklerini ifade eden Bulut, “U21 takımımız ile bir hazırlık karşılaşması oynadık ve futbolcularımıza bir gün izin verdikten sonra yeniden Kasımpaşa maçı hazırlıklarına kaldığımız yerden devam ettik” dedi.

Bulut, Kasımpaşa maçına en iyi şekilde hazırlandıklarını belirterek, şunları söyledi: “Kasımpaşa bu ligin en tempolu, atletik takımı ve geçişleri çok iyi yapıyorlar. Bizde ona göre önlemlerimizi alacağız. Aynı zamanda da bizim hücumda yapacaklarımızı en iyi şekilde değerlendirmeliyiz. Kaptıracağınız basit toplarla Kasımpaşa çok iyi çıkışlar yapabilir. Zor bir maç bizi bekliyor. Bizde bu karşılaşmaya en iyi şekilde hazırlanıyoruz.”

"ALABİLECEĞİMİZ EN YÜKSEK PUANI ALMAK İSTİYORUZ"

Bulut, ligin ilk yarısında kalan 5 maçla ilgili, “Kalan 5 maç var, alabileceğimiz maksimum puanları almaya çalışacağız. 15 puan var, mümkünse 15’ini almaya çalışacağız. Bu biraz zor olacak ama en yüksek puan neyse onu almaya çalışacağız. İnşallah ilk yarıyı iyi bir yerde bitiririz çünkü ikinci yarı gerçekten daha zor, çetin geçecek. Yapacağımız 2-3 transferle istediğimiz hedefe ulaşacağımızı düşünüyorum” değerlendirmesinde bulundu.

"İNŞALLAH ÖNÜMÜZDEKİ SÜREÇTE MİLLİ FORMAYI TERLETİRLER"

Takımdan milli takımlara giden oyuncularla ilgili de açıklamada bulunan Bulut, şunları söyledi: “Sadece Türk Milli Takımına değil, diğer milli takımlara da futbolcu gönderebiliyorsak, demek ki burada biz ekip ve futbolcular olarak güzel ve başarılı iş yaptığımızı gösteriyoruz. Aleksic yeni milli takıma çağrıldı. İyi bir performans gösterdiğinden dolayı çağrıldı inşallah bundan sonrada elimizde iyi futbolcular var onlarda davet alır. Sadık Çiftpınar, gerçekten geçen sezondan beri iyi bir performans gösterdi. O performansın grafiği de gittikçe yükseliyor. İnşallah bu şekilde devam eder ve önümüzdeki maçlarda milli takım daveti alır. Ümit Milli Takıma çağrılan Ahmet Ildız, yaşı dolduğundan dolayı Ümit Milli Takıma çağrılmadı. Mustafa Eskihellaç’ın Ümit Milli Takıma yaşı tutuyor, inşallah önümüzdeki süreçte onlarda milli formayı terletirler.”

"FORMA REKABETİ, İSTEDİĞİMİZ HEDEFİ GETİRECEKTİR"

Bulut, takımdaki forma rekabetinden memnun olduğunu belirterek, “Forma rekabetinin her zaman olması gerekiyor. Zaten ondan dolayı birkaç transfer sezon başında yaptık ve devre arasında yine yapacağız. Çünkü forma savaşı her zaman olmak zorunda, bu olmadığı zaman futbolcunun performansı otomatik olarak düşüyor. ‘Nasıl oynarsam oynayayım ilk 11 futbolcusuyum’ düşüncesinden futbolcunun çıkması lazım. O nedenle bazı mevkilerde 2, bazı mevkilerde ise 3 futbolcumuzun olması gerekiyor ki hiç kimse formasından emin olmasın çünkü bu rekabet bizim kalitemizi, gücümüzü artırıp, istediğimiz başarıyı getirecektir” şeklinde konuştu.

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

1 yorum yapılmış

  • KERNEKLİALİ (5 yıl önce)
    Gözlüklerle hoca tam karizma olmuş.Malatya nın asaletini yansıtıyor.
    0
    0
    Yanıtla