SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Fransız Futbolcu Yeni Malatyaspor'un Gündeminde

0
Güncellendi - 2021-08-26 01:05:34
Fransız Futbolcu Yeni Malatyaspor'un Gündeminde
A- A+ PAYLAŞ

Yeni Malatyaspor’un, son olarak Fransa’nın Dijon Kulübü’nden, merkez orta saha oyuncusu Didier İbrahim Ndong ile, satınalma opsiyonlu 1 yıl kiralama konusunda anlaştığı ileri sürüldü.

infoestuaire.com’un haberine göre, Dijon’da yeterince forma şansı bulamamasına karşın halen güncel piyasa değeri bakımından gözde bir futbolcu olan Didier İbrahim Ndong, Dijon’un Fransa Lig 2’ye düşmesinden sonra yeni arayışlara girdi.

Bu arayışlarının bir sonucu olarak İbrahim Ndong’un Dijon ile ilişkisin kesin biçimde bitirmeye karar verdiği ve Yeni Malatyaspor’dan gelen teklifi olumlu yönde değerlendirdiği belirtiliyor.

infoestuaire.com, İbrahim Ndong ile Yeni Malatyaspor arasında bu hafta sonunda sözleşme imzalanabileceğini kaydetti.

Didier İbrahim Ndong’un güncel piyasa değeri 2,5 milyon Euro görünüyor.

Merkez orta sahada görev yapan Ndong, 27 yaşında, 1.79 boyunda.

Mehmet GÖRESİYE, malatyahaber.com

GÖRSEL: infoestuaire.com'un haberi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

6 yorum yapılmış

  • Basri (3 yıl önce)
    Adil Gevrek ÇemişgezekSpor'dan iki futbolcu alsana.
    0
    0
    Yanıtla
  • Kamil can (3 yıl önce)
    Adil gevrek ten salvolar o gider anca 2. Ve 3.lig den bonservis verir oyuncu alır Adıyaman a kiralar bir şey beklemeyin bu yönetimden
    0
    0
    Yanıtla
  • Emin (3 yıl önce)
    İyi futbolcu inşallah gelir. Ama taraftarımız çok az diğeri takımlara bakıyorum bizim stat çok boş.. herkes destek olmalı. Malatyaspor kentin en iyi reklamını yapıyor.
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatyalı (3 yıl önce)Emin isimli kullanıcı yorumuna
    gevrek gitmeden taraftar maça gitmez!
    0
    0
    Yanıtla
  • nurzat (3 yıl önce)
    He he alır bizim başkan sorun yok
    0
    0
    Yanıtla
  • Mehmet Aydın (3 yıl önce)nurzat isimli kullanıcı yorumuna
    Aldi bile üzülme ama
    0
    0
    Yanıtla