SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Galatasaray Terim'i Gönderdi, Torrent İle Anlaşıyor

0
Güncellendi - 2022-01-10 21:02:50
Galatasaray Terim'i Gönderdi, Torrent İle Anlaşıyor
A- A+ PAYLAŞ

Galatasaray Kulübü Başkanı Burak Elmas, teknik direktör Fatih Terim'le yolların ayrıldığını açıkladı. Bu ayrılıktan kısa süre sonra Galatasaray, Teknik Direktör Domenec Torrent ile her konuda anlaşmaya vardı.

Sarı-kırmızılı kulübün internet sitesinde yer alan açıklamasında Elmas, "Seçim döneminin hemen ardından, henüz mazbatamızı almadan yaptığım çağrıyla, sözleşmesinin içeriğini dahi sorgulamadan Galatasaraylılık duruşuyla göreve koşan; kulübümüzün geleceği için yönetim olarak inandığımız futbol stratejisinin başarısı adına taşın altına bizimle birlikte elini koyan 7446 sicil numaralı divan kurulu üyemiz sevgili Fatih Terim hocamızla karşılıklı olarak kararlaştırdığımız üzere, kendisi halihazırda yürütmekte olduğu teknik direktörlük görevine bugün itibarıyla devam etmeyecektir." ifadelerini kullandı.

Terim'in tecrübelerinden her zaman faydalanacaklarını aktaran Elmas, açıklamasında şunları kaydetti:

"Galatasaray için birlikte yürüdüğümüz bu yolda, ülkemize ve kulübümüze sayısız büyük başarılar yaşatan; bu sezon da Avrupa'da hepimizi gururlandıran bir başarıya imza atan Galatasaraylı Fatih Terim'in fikir ve tecrübelerinden her zaman faydalanmaya devam edeceğiz. Fatih hocamıza geçmişten bugüne yapmış olduğu büyük hizmetleri için başta yönetimimiz olmak üzere temsil etmekte olduğumuz Galatasaray Spor Kulübü ve camiamız adına teşekkür ederiz."

TORRENT GELİYOR

TRT Spor'un son dakika olarak geçtiği habere göre; Galatasaray'ın Fatih Terim'in ayrılığının ardından Domenec Torrent ile büyük ölçüde anlaşma sağladığı öğrenildi.

Daha önce yardımcı antrenörlük için gündeme gelen İspanyol teknik adam için, birlikte çalıştığı Pep Guardiola'dan tavsiye alındığı belirtildi.

Galatasaray yönetiminin imzaya yakın olduğu Torrent, son olarak Flamengo'yu çalıştırmış ve 26 maçlık periyotta 1.92 puan ortalaması yakalamıştı.

59 yaşındaki antrenör, daha önce Barcelona, Bayern Münih ve Manchester City'de Pep Guardiola'nın ekibinde yer aldı.

İstanbul, AA- iha- TRT

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

1 yorum yapılmış

  • 44malatya (2 yıl önce)
    Yonetim yanlis yaptiniz hocaya yabanci hocaya karsiyim bulent ve burak hocayi getirin bakin fatih hoca gitti maclara kimse gitmez turbunlerde yonetim ve baskan maca gider ne kadar yabanci meraklisiniz
    0
    0
    Yanıtla