SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Gazeteciye Saldırıyı Şiddetle Kınıyoruz"

0
Güncellendi - 2021-11-09 01:02:44
A- A+ PAYLAŞ

Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkan Yardımcısı Yaşar Yıldırım, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlamalarının yapıldığı Kernek Meydanı’nda, haber takibi sırasında organize bir planla saldırıya uğrayan Gazeteci Burhan Karaduman’a “Geçmiş olsun’ dileklerini ileterek, saldırıyı sert ifadelerle kınadı.

Toplumun haber alma hakkına hizmet eden gazetecilerin bu tür çirkin saldırılara muhatap olmasının asla tasvip edilemeyeceğini vurgulayan MHP Genel Başkan Yardımcısı Yaşar Yıldırım, “Geçtiğimiz günlerde, burada gazetecilik yapan Burhan Karaduman kardeşimize yapılan saldırıyı şiddetle kınıyoruz ve kendisine geçmiş olsun diyoruz” dedi.

“Gazeteciye saldırıyı şiddetle kınıyoruz”

Milliyetçi Hareket Partisi’nin başlattığı “Adım Adım 2023, İl İl Anadolu” programı kapsamında Malatya’ya gelen MHP Genel Başkan Yardımcısı Yaşar Yıldırım, saldırıya uğrayan Gazeteci Burhan Karaduman’a bizzat ‘geçmiş olsun’ dileklerini iletti. Yaşar Yıldırım, daha sonra, toplantı katılımcılarına hitaben yaptığı konuşma da Karaduman’a yönelik saldırıyı sert ifadelerle kınadı.

MHP Genel Başkan Yardımcısı Yıldırım, “Gazeteciler, halkın haber alma özgürlüğüne hizmet ederler. Dolayısıyla bu saldırıyı şiddetle kınıyoruz. Geçtiğimiz günlerde burada gazetecilik yapan Burhan Karaduman’a yapılan saldırıyı şiddetle kınıyoruz ve kendisine geçmiş olsun diyoruz” dedi.

MHP Malatya Milletvekili Fendoğlu, “Sonuna kadar takipçisi olacağız”

MHP’nin söz konusu programında Genel Başkan Yardımcısı Yaşar Yıldırım’dan sonra konuşan MHP Malatya Milletvekili Mehmet Celal Fendoğlu da saldırıyla ilgili gelişmeleri ilk andan itibaren yakından takip ettiğini belirterek, saldırının sorumlularının ortaya çıkarılması yönünde başlatılan çalışmaları da yakından gözlemlediğini ifade etti.

Fendoğlu, konuşmasında, “Olayı ilk duyduğum andan itibaren takip ediyorum. Sorumluların ortaya çıkarılması için başlatılan çalışmaları da yakından takip ediyorum. Bir kez daha saldırıyı şiddetle kınıyor, geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum” diye konuştu.

malatyahaber.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

3 yorum yapılmış

  • seyfettin atay (2 yıl önce)
    Benim Ünüversitede yol arkadaşım büyük dava adamı büyük bozkurt kutsal topraklara Malatyamıza hoş geldiniz mutluluk verdiniz.
    0
    0
    Yanıtla
  • turan (2 yıl önce)
    Kınamak parayla değil ya, bende kınıyorum!..
    0
    0
    Yanıtla
  • uğur türkan (2 yıl önce)
    Tabi saldırılan gazetecinin siyasi kimliği de burada önemli. tabi ki tasvip edilemez bir durum hiç bir gazeteci saldırıya uğramasın. Ama gel gör ki o kadar çok dövülen,hatta öldüresiye dövülen gazeteciler oluyor türkiye'de ve haber de konu olan siyasi parti yapanları kınamak yerine,şak şaklayıp destekliyor,bir de yetmezmiş gibi bu parti ve şükerası başka gazetecileri de hadef göstermekten çekinmiyor. Yani tamamen siyasi davranıyor.Konu olan partinin samimiyetini inandırıcı bulmamakla beraber,bu partinin geçmişininde her seferinde unutulmamasını diliyorum.Gazeteci arkadaşa geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum.
    0
    0
    Yanıtla