SON DAKİKA
SON DEPREMLER
Reklam

Gece Yarısı Silahlı Kavga.. 1 Yaralı

Gece Yarısı Silahlı Kavga.. 1 Yaralı
A- A+ PAYLAŞ

Malatya’da iki grubun silahlı kavgasında 1 kişi yaralandı. Olay, gece yarısı 00.15 sıralarında Battalgazi ilçesine bağlı Dabakhane Mahallesi Halep Caddesi üzerinde meydana geldi.

Edinilen bilgilere göre, Halep Caddesi üzerinde gelen silah sesleri üzerine bölgeye intikal eden çarşı bekçileri iki grubun silahlı kavgasıyla karşılaştı. Kavgaya müdahale eden bekçiler bir kişiyi gözaltına alırken, 2 kişi ise yaya olarak kaçarak bölgeden uzaklaştı. Polis ekiplerinin de bölgeye sevk edildiği olayda Cihat K. isimli bir şahsın silahla açılan ateş sonucu yaralandığı belirlenirken yaralı şahıs Malatya Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırıldı.

Olayın şüphelisi olarak değerlendirilen A.B. ile birlikte 3 kişinin gözaltına alındığı olayda bir de pompalı tüfek ele geçirildi.

Olayla ilgili başlatılan inceleme sürüyor.

POLİS KOVALAMACASI..
Perşembe günü saat 15.30 sıralarında Dilek yolunda bir polis ekibi, şüphelendiği otomobili durdurmak istedi. Dur ihtarına uymayan otomobil, Yeşiltepe Hayvan Pazarı arkasında durddurulurken, sürücü dışındakiler inerek yaya olarak kaçtı. Sürücü gözaltına alınırken, araçta bulunan E.Y., D.T. ve O. adlı şahısların yakalanmasına çalışılıyor.

ARAÇLARA ZARAR VEREN SURİYELİLER
Perşembe gecesi, Kernek civarında park halindeki otomobillere 20 yaşlarındaki 3 Suriyelinin zarar verdiği yolundaki ihbar üzerine bölgeye giden polis ekipleri, şahıslara rastlayamadı. Polis, şahısları belirlemeye ve yakalamaya çalışıyor.

ORDUZU PINARBAŞI'NDA PARK MALZEMELERİNİ TAHRİP ETTİLER..
Yine Perşembe gecesi, Orduzu Pınarbaşı'ndaki park malzemelerine zarar veren şahısların iki ayrı TOFAŞ Şahin otoyla bölgeden ayrıldıkları bilgisi üzerine polis, plakaları bildirilen araçları ve şahısları bulmak için araştırmalarına başladı.

iha- malatyahaber.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız