SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Gelecek Deyip Gelmeyen Bir Şey Gördünüz mü?"

0
Güncellendi - 2019-03-28 05:12:12
A- A+ PAYLAŞ

AKP milletvekilleri, seçim çalışmalarını il merkezi, Doğanşehir, Kuluncak ve Doğanyol'da sürdürdüler. Milletvekilleri ve belediye başkan adayları ayrıca merkezde sandık kurulu üyeleriyle yapılan toplantıya katıldılar.

ÇALIK DOĞANŞEHİR'DE..

AKP MKYK Üyesi ve Malatya Milletvekili Öznur Çalık, "Milliyetçi Hareket Partisi'yle Yeni Kapı ruhuyla beraberce çıkmış olduğumuz yol, o günden beri devam ediyor. Yerli ve milli duruşu olan bütün kardeşlerimizle bu yürüyüş devam edecek. Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Devlet Bahçeli'yle bütün bozkurt kardeşlerimle ak yürekli kardeşlerim beraberce 31 Mart seçimlerini göğüsleyecekler. 31 Mart'ta sadece Sürgü, Doğanşehir ve Malatya'da değil tüm Türkiye'de bir kez daha Recep Tayyip Erdoğan'sız bir Türkiye tasavvur edenlere gereken cevabı vereceksiniz" dedi.

Milletvekili Çalık, 31 Mart'ta gerçekleştirilecek olan Mahalli İdareler Seçimleri kapsamında çalışmalarını Doğanşehir İlçesi'nde sürdürdü.

Milletvekili Çalık ilk olarak Doğanşehir Belediye Başkanı ve AKP Doğanşehir Belediye Başkan Adayı Vahap Küçük ile birlikte seçim bürosunda partililer ve vatandaşlarla bir araya geldi.

Seçim bürosunda partililer ve vatandaşlara hitap eden Doğanşehir Belediye Başkanı ve AKP Doğanşehir Belediye Başkan Adayı Vahap Küçük, "Biz görevimizi yapacağız. Gece gündüz çalışacağız. Biz görevimizi yaptıktan sonrada takdir Allah'ındır. Bizim amacımız, Doğanşehirlilere hizmet etmek. Allah rızası için hizmet etmek" dedi.

AKP MKYK Üyesi ve Malatya Milletvekili Öznur Çalık ise "Geçen gün Doğanşehir'e geldiğimizde yapmış olduğumuz miting muhteşemdi. Cumhurbaşkanımız Doğanşehir'e geldiğinde nasıl karşıladıysanız, o kadar güzel bir mitingdi. Tabi o gün yapılan mitingden korkanlar, ürkenler olmuş ve yüreklerine korku salınmış, hemen arkasından 'bizde miting yapalım' demişler. Tabi ki yapabilirsiniz. Demokratik seçim sürecinden bütün siyasi partiler miting, toplantı yapma özgürlüğü vardır ama yalan söyleyip, iftira atma özgürlüğü yoktur. Vahap amca bugüne kadar 17 yıldır AK Parti'nin kurucu ilçe başkanıdır. Partide kimse yokken, 'ben buradayım' diyen yiğit bir adamdır. Cumhurbaşkanımız siyasi yasaklıyken, seçimlere girmesi engellenirken de Vahap Küçük bu partinin omurgasıydı. Hizmetleri, emekleri, çabalarıyla AK Parti'yi sırtladı. Türkiye ekonomisine çok büyük katkılar sundu. Vahap amcanın paraya, makama, itibara mı ihtiyacı var, hayır. Vahap amcanın Doğanşehirlilere hizmete ihtiyacı var. Doğanşehir en güzel hizmetleri Vahap Küçük döneminde aldı. Geçmiş dönemleri, CHP'nin dönemini hatırlayın. Siz, Doğanşehir'e gelecek 'bu hizmet gelecek' deyip, gelmeyen bir şey gördünüz mü? Doğanşehir'de 31 Mart'ta rekor oyla Vahap Küçük'ü belediye başkanı seçmemiz lazım" diye konuştu.

Çalık, Doğanşehir'e doğalgazın geldiğini anımsatarak, "AK Parti'den önce Türkiye'de kaç ilde doğalgaz vardı? Sadece 6 ilde doğalgaz vardı. Şimdi CHP zihniyetinin var olduğu dönemde Türkiye'de sadece 6 ilde doğalgaz varken, şuan 81 ilde doğalgaz var" dedi.

AKP MKYK Üyesi ve Malatya Milletvekili Öznur Çalık daha sonra Doğanşehir Belediye Başkanı ve AKP Doğanşehir Belediye Başkan Adayı Vahap Küçük ile birlikte yapımı devam eden 100 yataklı Doğanşehir Devlet Hastanesi ve 10 daireli lojman inşaatında incelemelerde bulundu.

Doğanşehir Belediye Başkanı ve AKP Doğanşehir Belediye Başkan Adayı Vahap Küçük, burada yaptığı konuşmada, "Bu hastane tabi ki kolaylıkla programa girmedi. sağ olsunlar büyüklerimizin desteğiyle hastanemizi bu hale getirdik. Cumhurbaşkanımıza, milletvekillerimize teşekkür ediyoruz. Doğanşehir'e güzel bir hizmet olacak" ifadelerini kullandı.

AKP MKYK Üyesi ve Malatya Milletvekili Öznur Çalık ise Malatya'da sağlık alanında ciddi yatırımların yapıldığını kaydederek, "Malatya merkezdeki yatırımlarımız gibi ilçelerdeki yatırımlarımızda son sürat devam ediyor. Doğanşehir'de 25 yataklı hastanemizi tamamladık ama Doğanşehirli hemşerilerimiz ve Vahap Küçük başkanımız yeni bir hastane istedi. 100 yataklı hastaneyi Doğanşehir'imize yapıyoruz, bir sene sonra bitmiş olacak" dedi.

AKP MKYK Üyesi ve Malatya Milletvekili Öznur Çalık, Doğanşehir Belediye Başkanı ve AKP Doğanşehir Belediye Başkan Adayı Vahap Küçük ile birlikte daha sonra Doğanşehir Vahap Küçük Meslek Yüksek Okulu'nu ziyaret etti. Çalık, Doğanşehir Belediye Başkanı ve AKP Doğanşehir Belediye Başkan Adayı Vahap Küçük'ün 150 yüksekokul öğrencisinin tamamına karşılıksız burs verdiğini ifade etti.

AKP MKYK Üyesi ve Malatya Milletvekili Öznur Çalık, ardından Doğanşehir Belediye Başkanı ve AKP Doğanşehir Belediye Başkan Adayı Vahap Küçük ile birlikte Sürgü Mahallesi'nde vatandaşlarla bir araya geldi.

Milletvekili Çalık, buradaki konuşmasında, 31 Mart'ta gerçekleştirilecek olan Mahalli İdareler Seçimleri'nin önemine değinerek, "Bir tarafta Cumhur İttifakı var. Milliyetçi Hareket Partisi'yle Yeni Kapı ruhuyla beraberce çıkmış olduğumuz yol, o günden beri devam ediyor. Yerli ve milli duruşu olan bütün kardeşlerimizle bu yürüyüş devam edecek. Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Devlet Bahçeli'yle bütün bozkurt kardeşlerimle ak yürekli kardeşlerim beraberce 31 Mart seçimlerini göğüsleyecekler. 31 Mart'ta sadece Sürgü, Doğanşehir ve Malatya'da değil tüm Türkiye'de bir kez daha Recep Tayyip Erdoğan'sız bir Türkiye tasavvur edenlere gereken cevabı vereceksiniz. Biz, kiminle ittifak yaptığımızı size söylüyoruz. Kimle ittifak yaptık; Milliyetçi Hareket Partisi'yle, ittifakımızın adı Cumhur İttifakı ve emin adımlarla gidiyoruz. CHP kiminle ittifak yaptı? CHP, İyi Parti ve Saadet'in ekran önünde ki ittifaklarını vatandaş biliyor birde ekran arkasındaki ittifaklara bakmak lazım. Terör örgütlerinin hepsiyle mücadelemiz sonuna kadar devam edecek. Mücadele ederken, uluslararası güçlerin ve terör örgütlerinin Tayyip Erdoğan'sız, AK Parti'siz, Cumhur İttifak'sız bir Türkiye istiyorlar, milletimiz buna asla izin vermez" ifadelerini kullandı.

AKP MKYK Üyesi ve Malatya Milletvekili Öznur Çalık daha sonra Güzelköy ve Kurucuova Mahalleleri'nde vatandaşlarla bir araya geldi.

TÜFENKCİ MERKEZDE

AKP Battalgazi Belediye Başkan Adayı Osman Güder, AKP MKYK Üyesi ve Malatya Milletvekili Bülent Tüfenkci ile birlikte Bakırcılar Pazarı ve çevresindeki esnafları ziyaret etti.

AKPGüder daha sonra milletvekili Tüfenkci ile birlikte ASRİAD Malatya Şubesi yönetimiyle bir araya geldi. AKP Battalgazi Belediye Başkan Adayı Osman Güder, burada yaptığı konuşmada 31 Mart'ta gerçekleştirilecek olan Mahalli İdareler Seçimleri'nin Malatya ve Türkiye için önemine vurgu yaparak, "Her seçim, diğer seçimleri etkiler. İşadamlarımız ve Malatya kamuoyu bunu anladı ama bazıları hala 'Yerel seçimlerin merkezi hükümetle, bekayla ne alakası var?' diyor. 31 Mart'ta AK Parti, Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan ve Cumhur İttifakı güçlü bir şekilde çıkacaktır. Bu anlamda 31 Mart'taki seçim ülkemiz için büyük önem taşıyor. Ülkemiz sorun, sıkıntı yaşasın, mevcut hükümetin eli zayıflasın diye uğraşan ve dört gözle bekleyenler var. Türkiye üzerinde spekülasyon yapmak isteyecekler ama sizler Allah'ın izniyle bunlara fırsat vermeyeceksiniz. 31 Mart'ta sandıktan güçlü bir şekilde çıkarak, kaldığımız yerden devam edeceğiz ve 'durmak yok, yola devam' diyeceğiz" ifadelerini kullandı.

AKP MKYK Üyesi ve Malatya Milletvekili Bülent Tüfenkci ise "Türkiye, 31 Mart'ta önemli bir seçim yapacak. Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi'nde ilk defa bir yerel seçime gideceğiz. Dünya, 31 Mart'taki seçimlere kilitlenmiş durumda. Türkiye'nin üzerinde hesaplar yapanlar, Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan, Cumhur İttifakı ne kadar oy alacak ona bakıyorlar. Ben inanıyorum ki; 31 Mart'ta sizler hizmetten, milli idare, demokrasiden, istikrardan yana oy kullanacaksınız. Türkiye'nin istikrarı gerçekten büyük önem taşıyor" diye konuştu.

ÇAKIR KULUNCAK'TA

AKP Malatya Milletvekili Ahmet Çakır, 31 Mart'ta gerçekleştirilecek olan Mahalli İdareler Seçimleri kapsamında Kuluncak İlçesi'ni ziyaret etti.

Milletvekili Çakır, 31 Mart'ta gerçekleştirilecek olan seçimin Türkiye açısından büyük önem taşıdığını kaydederek, Cumhur İttifakı'nın yerel seçimden elinin güçlü çıkmasının ülkenin geleceği açısından da önemli olduğunu dile getirdi.

Çakır, konuşmasında şunları kaydetti:

"31 Mart seçimlerini çok önemsiyoruz. Aslında Türkiye'nin bütün seçimleri önemli. Şimdi ortaya çıkan bir Cumhur İttifakı var. Cumhur İttifakı'na sahip çıkmak, Türkiye'nin geleceğine sahip çıkmak anlamına geliyor. Cumhur İttifakı'na sahip çıkmak Türkiye'nin kalkınmasına sahip çıkmak, Türkiye'nin terörle mücadelesine katkı sunmak anlamına geldi. Dolayısıyla bu süreç büyük önem taşıyor. Dünyada, ülkemizde, İslam coğrafyasında, Suriye'de, Irak'ta, İran'da, Libya'da, Kudüs'te yaşananlar baktığımızda bunun gerisinde nasıl bir yapılanmanın, üst akılın olduğunu herkes iyi biliyor. Tabi bütün bunların üstesinden gelmenin bir tek yolu var; birlik ve beraberliğimize sahip çıkmalıyız. Cumhur İttifakı'na sahip çıkmalıyız."

KAHTALI DOĞANYOL'DA..

AKP Malatya Milletvekili Hakan Kahtalı ise 31 Mart'ta gerçekleştirilecek olan Mahalli İdareler Seçimleri kapsamında temaslarını Doğanyol İlçesi'nde sürdürdü.

Milletvekili Kahtalı, ziyaretlerinde yaptığı konuşmada, "31 Mart Yerel seçimlerinde büyüyen ve kalkınan Türkiye için 'durmak yok yola devam' diyeceğiz" ifadesini kullandı.

31 Mart seçimlerinin ülkenin geleceği açısından büyük önem taşıdığını ve verilecek her bir oyun aslında ülkenin üzerinde oynanmak istenen oyunları da bozacağını dile getiren Kahtalı, "Şuanda ülkemizin içerisinde bulunduğu coğrafyaya baktığımızda gerçekten önemli bir konumda bulunuyoruz. Ülkemiz bazı aşamaları geçerken önüne çıkan sorunları, sıkıntıları da beraberinde getiriyor ama bu sorun ve sıkıntıları da aşarak yoluna devam edecek. Hem hedeflerimize ulaşacağız hem de ülkemizin geleceği için ülke içi ve dışındaki tehditleri ortadan kaldırmak için terörle mücadelemiz devam edecek. Bu ülkenin geleceğine ipotek koymak, ülkenin iç dinamiklerini bozmak için gayret ettiler. Ama milletimiz birlik ve beraberliğini koruduğu için buna fırsat vermedi. Budan sonraki süreçte de hem ülkemizin dünyada daha iyi yere gelebilmesi için, Cumhur İttifakı'nın elini güçlendirmek için gayret edeceğiz" diye konuştu.

SANDIK KURULU ÜYELERİYLE TOPLANTI..

Bu arada AKP Malatya Milletvekilleri Bülent Tüfenkci, Öznur Çalık, Ahmet Çakır, Hakan Kahtalı, AKP Malatya İl Başkanı İhsan Koca ile belediye başkan adayları, 31 Mart Yerel Seçimleri'nde görev alacak sandık yönetim kurulu üyeleriyle bir araya geldi.

31 Mart'ta gerçekleştirilecek olan Mahalli İdareler Seçimleri'ne sayılı günler kala AKP heyeti, 31 Mart Yerel Seçimleri'nde görev alacak sandık yönetim kurulu üyeleriyle bir toplantı düzenlendi.

Düzenlenen toplantıda konuşan AKP Battalgazi Belediye Başkan Adayı Osman Güder, "15 seçimde hep yüzümüzü ak, başımızı dik tuttunuz. 31 Mart'ta inşallah özelde Battalgazi'mizde, genelde Malatya'mızda ve Türkiye'mizde tekrar bir destan yazmak istiyoruz. Bu destanı hazmedemeyenler var. Bu destanın yazılmasına engel olmak isteyenler var ama biz dimdik, dur durak bilmeden yolumuza devam ediyoruz" dedi.

Battalgazi Belediye Başkanı ve AKP Malatya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Selahattin Gürkan ise "31 Mart Pazar günü yapılacak seçimde sabah 06.00'da en geç sandık kurulunun orada olması lazım. Saat 07.00'da oy verme işlemi başlayacak ve 16.00'da oy verme işleri sona erecek. Bizim sandık kurulu olarak en geç sabah 06.00'da sandıkların başında olmamız lazım. Saat 07.00'da oy verme işlemi başlayacak. Oy vermeye gelen vatandaşlarımızı karşılamada, uğurlamada ve işlerinin çabuk bitirilmesinde gerekli hassasiyeti göstereceğiz. Küçük şeylere takılmayacaksınız. Sandıklar kapandıktan sonrada sayım dökümü bittikten sonsa sayım tutanaklarının ıslak imzalarını sandık kuruluyla adliye teşkilatı ve seçim kuruluna elden teslim edilecek ve tutanakları telefonlara çekerek, parti teşkilatına göndermenizi rica ediyorum. O bir oy çok önemlidir. Bir oy çok oyun bozar. Buna çok dikkat etmenizi istiyorum" diye konuştu.

AKP Malatya Milletvekili Hakan Kahtalı da "Her seçimde cumhurbaşkanımız Malatya'dan gelecek oyların haberini bekliyor. Malatya'da alınacak oylara göre de şükürler olsun Türkiye'deki derecelerimiz ortaya çıkıyor. En son 2014'teki seçimde Türkiye ikincisi olduk. Yeni büyükşehir olmuştuk, yüzde 62'yle büyükşehrimizi aldık ve Konya'nın ardından ikinci il olduk. Bu defa çok iyi bir çalışma performansı ortaya koyduk. İnşallah bu defa 30 büyükşehir içerisinde değil, 81 ilde birinci olacağız" diye konuştu.

AKP Malatya Milletvekili Ahmet Çakır ise şunları söyledi:

"Bizler bir dava için yola çıktık. Ülke, vatan, ezan, bayrak davası olarak yola çıktık, ülkemizin gidişatını hepiniz çok iyi biliyorsunuz. 31 Mart'ta da önemli bir seçime gidiyoruz. Yorucu bir çalışma içerisinde olacaksınız ama sabırlı bir şekilde yorulmadan, bıkmadan, sandıkların başından ayrılmadan AK Parti'ye yakışan şekilde seçimi atlatalım."

AKP MKYK Üyesi ve Malatya Milletvekili Öznur Çalık ise 31 Mart'ta milletin emaneti olacağını ifade ederek, "Bu emanet ellerindeki, gönüllerindeki, dillerindeki tercih ettikleri oy olacak. O, oy pusulasını sandıklara atacaklar. İşte o sandıklar bizim namusumuzdur. Milletin emaneti bizim namusumuzdur. Siz sandık başkanlarımız o sandıkları namusunuz, namusumuz gibi korumanız gerekir" diye konuştu.

AKP MKYK Üyesi ve Malatya Milletvekili Bülent Tüfenkci de, "4 aydır bütün bu çalışmalarımızın tamamının sonucu alacağımız yer sandık. Allah izin verirse bu emekler, çalışmalar 31 Mart'ta sizlerin elinizde. Sizler sandığa sahip çıktığınızda esasında Malatya'ya, Battalgazi'ye, Recep Tayyip Erdoğan'a sahip çıkmış olacaksınız. Siz, 31 Mart'ta millete, milli iradeye, hizmete, esere, Türkiye'ye sahip çıkmış olacaksınız. Seçim sandıkta kazanılır, yine sandıkta kaybedilir. Onun için arkadaşlarımızın sorumluluğu kolay değil" ifadelerini kullandı.

AKP Malatya İl Başkanı İhsan Koca ise "Bu seçime Cumhur İttifakı'yla birlikte katılıyoruz. Şuanda Battalgazi toplantısındayız, Battalgazi'de hem bizler hem de Milliyetçi Hareket Partili kardeşlerimiz sadece AK Parti amblemine mühür basacağız. Üç pusulamız olacak, üçünde de AK Parti amblemine mühür basılacak. Bu seçimde dört oy pusulası olacak. Dört pusula tek zarfa konulacak" dedi.

SANDIK KURULU ÜYELERİYLE TOPLANTI..

Bu arada AKP Malatya Milletvekilleri Bülent Tüfenkci, Öznur Çalık, Ahmet Çakır, Hakan Kahtalı, AKP Malatya İl Başkanı İhsan Koca ile belediye başkan adayları, 31 Mart Yerel Seçimleri'nde görev alacak sandık yönetim kurulu üyeleriyle bir araya geldi.

31 Mart'ta gerçekleştirilecek olan Mahalli İdareler Seçimleri'ne sayılı günler kala AKP heyeti, 31 Mart Yerel Seçimleri'nde görev alacak sandık yönetim kurulu üyeleriyle bir toplantı düzenlendi.

Düzenlenen toplantıda konuşan AK Parti Battalgazi Belediye Başkan Adayı Osman Güder, "15 seçimde hep yüzümüzü ak, başımızı dik tuttunuz. 31 Mart'ta inşallah özelde Battalgazi'mizde, genelde Malatya'mızda ve Türkiye'mizde tekrar bir destan yazmak istiyoruz. Bu destanı hazmedemeyenler var. Bu destanın yazılmasına engel olmak isteyenler var ama biz dimdik, dur durak bilmeden yolumuza devam ediyoruz" dedi.

Battalgazi Belediye Başkanı ve AKP Malatya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Selahattin Gürkan ise "31 Mart Pazar günü yapılacak seçimde sabah 06.00'da en geç sandık kurulunun orada olması lazım. Saat 07.00'da oy verme işlemi başlayacak ve 16.00'da oy verme işleri sona erecek. Bizim sandık kurulu olarak en geç sabah 06.00'da sandıkların başında olmamız lazım. Saat 07.00'da oy verme işlemi başlayacak. Oy vermeye gelen vatandaşlarımızı karşılamada, uğurlamada ve işlerinin çabuk bitirilmesinde gerekli hassasiyeti göstereceğiz. Küçük şeylere takılmayacaksınız. Sandıklar kapandıktan sonrada sayım dökümü bittikten sonsa sayım tutanaklarının ıslak imzalarını sandık kuruluyla adliye teşkilatı ve seçim kuruluna elden teslim edilecek ve tutanakları telefonlara çekerek, parti teşkilatına göndermenizi rica ediyorum. O bir oy çok önemlidir. Bir oy çok oyun bozar. Buna çok dikkat etmenizi istiyorum" diye konuştu.

AKP Malatya Milletvekili Hakan Kahtalı da "Her seçimde cumhurbaşkanımız Malatya'dan gelecek oyların haberini bekliyor. Malatya'da alınacak oylara göre de şükürler olsun Türkiye'deki derecelerimiz ortaya çıkıyor. En son 2014'teki seçimde Türkiye ikincisi olduk. Yeni büyükşehir olmuştuk, yüzde 62'yle büyükşehrimizi aldık ve Konya'nın ardından ikinci il olduk. Bu defa çok iyi bir çalışma performansı ortaya koyduk. İnşallah bu defa 30 büyükşehir içerisinde değil, 81 ilde birinci olacağız" diye konuştu.

AKP Malatya Milletvekili Ahmet Çakır ise şunları söyledi:

"Bizler bir dava için yola çıktık. Ülke, vatan, ezan, bayrak davası olarak yola çıktık, ülkemizin gidişatını hepiniz çok iyi biliyorsunuz. 31 Mart'ta da önemli bir seçime gidiyoruz. Yorucu bir çalışma içerisinde olacaksınız ama sabırlı bir şekilde yorulmadan, bıkmadan, sandıkların başından ayrılmadan AK Parti'ye yakışan şekilde seçimi atlatalım."

AKP MKYK Üyesi ve Malatya Milletvekili Öznur Çalık ise 31 Mart'ta milletin emaneti olacağını ifade ederek, "Bu emanet ellerindeki, gönüllerindeki, dillerindeki tercih ettikleri oy olacak. O, oy pusulasını sandıklara atacaklar. İşte o sandıklar bizim namusumuzdur. Milletin emaneti bizim namusumuzdur. Siz sandık başkanlarımız o sandıkları namusunuz, namusumuz gibi korumanız gerekir" diye konuştu.

AKP MKYK Üyesi ve Malatya Milletvekili Bülent Tüfenkci de, "4 aydır bütün bu çalışmalarımızın tamamının sonucu alacağımız yer sandık. Allah izin verirse bu emekler, çalışmalar 31 Mart'ta sizlerin elinizde. Sizler sandığa sahip çıktığınızda esasında Malatya'ya, Battalgazi'ye, Recep Tayyip Erdoğan'a sahip çıkmış olacaksınız. Siz, 31 Mart'ta millete, milli iradeye, hizmete, esere, Türkiye'ye sahip çıkmış olacaksınız. Seçim sandıkta kazanılır, yine sandıkta kaybedilir. Onun için arkadaşlarımızın sorumluluğu kolay değil" ifadelerini kullandı.

AKP Malatya İl Başkanı İhsan Koca ise "Bu seçime Cumhur İttifakı'yla birlikte katılıyoruz. Şuanda Battalgazi toplantısındayız, Battalgazi'de hem bizler hem de Milliyetçi Hareket Partili kardeşlerimiz sadece AK Parti amblemine mühür basacağız. Üç pusulamız olacak, üçünde de AK Parti amblemine mühür basılacak. Bu seçimde dört oy pusulası olacak. Dört pusula tek zarfa konulacak" dedi.

Bülten- malatyahaber.com

Öznur Çalık Doğanşehir'de

Bülent Tüfenkci merkezde

Ahmet Çakır Kuluncak'ta

Hakan Kahtalı Doğanyol'da

Sandık Kurulu üyeleriyle toplantıdan

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

5 yorum yapılmış

  • kalkan (5 yıl önce)
    4 eylül mavi tren gitti gelmedi, Hızlı tren daha başlamadı Cezmi kartal caddesi eğlence merkezi taşınacaktı taşınmadı .
    0
    0
    Yanıtla
  • Mehmet levent (5 yıl önce)
    Evet bizim köye her seçim öncesi gelip verdiğiniz sözlerin hiçbiri gelmedi Hekimhan/Kurşunlu /Gelengeç
    0
    0
    Yanıtla
  • Reşit (5 yıl önce)
    Mal da yalan, mülkte yalan, Var biraz da, Sen oyalan...
    0
    0
    Yanıtla
  • Eskimalatyalı (5 yıl önce)
    Adalet , güvenlik, refah daha birçok şey daha ekleyebilirim aslında.. Binalarınız , yollarınız sizin olsun heryer lüks içinde de olsa adalet olmadıktan sonra hiçbir anlamı yoktur anlayana..
    0
    0
    Yanıtla
  • Mehmet (5 yıl önce)
    Başlıkta dediğiniz gibi güzel bir soru Cevap :adalet
    0
    0
    Yanıtla