SON DAKİKA
SON DEPREMLER
Reklam

'Gelenekten Geleceğe' Projesi

0
Güncellendi - 2019-02-13 03:06:06
'Gelenekten Geleceğe' Projesi
A- A+ PAYLAŞ

Malatya Kent Konseyi Genel Sekreterliğinin 2019 yılı lokomotif projesi olan “Gelenekten Geleceğe” projesinin tanıtımını yapmak ve planlanan çalışmalarda destek almak amacıyla yapılan ziyaretler devam ediyor. Bu kapsamda Malatya Valisi Aydın Baruş’tan sonra Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat makamında ziyaret edildi.

Kent Konseyi olarak kentlilik bilincini geliştirme noktasında çalışmalar yaptıklarını ifade eden Kent Konseyi Genel Sekreteri Necati Çobanoğlu, bu bağlamda geçmiş yıllarda Komşuluk Kültürü, Kendine ve Kentine Saygı Duy gibi kentin nabzını tutan projeler yaptıklarını, 2019 yılı içinde unutulmaya yüz tutmuş olan geleneklerin toplum için önemli olduğunu söyleyerek “Gelenekten Geleceğe” projesini hazırladıklarını ifade etti.

Gelenekten Geleceğe Projesi içerisinde yer alan çalışmalar hakkında bilgi veren Çobanoğlu, proje kapsamında  yıl boyunca 50’ye yakın etkinlik gerçekleştireceklerini ifade etti.  Çobanoğlu, Kadın, Çocuk ve Gençlik Meclislerinin bu çalışmalarda aktif rol alacaklarını belirtti.

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat, “Kent Konseyimizin hazırlamış olduğu proje toplumumuz için büyük önem taşımaktadır. Yüzyıllar boyunca toplum olarak örf ve adetlerimizden oluşan kültürümüz, büyüklere saygı, küçüklere sevgi, mezarlık ziyareti, bayramlaşmaları içerisinde bulunduran dededen toruna geçen birçok güzellikleri barındırmaktadır” dedi

Gelenekle geleceği birleştirdiğimizde başarının ortaya çıkacağını belirten Polat, “Çocuklarımız ciddi anlamda sosyal medyanın, internetin etkisi altında yaşıyorlar. Bu çerçevede gelenekle geleceği birleştirmemiz toplum açısından büyük önem arz edecektir” dedi.

Kent Konseyinin ana tema olarak geleneği ve geleceği seçmesi ve bu alanda çalışmalar yapmasının önemli olduğunu göstermektedir diyen Polat, “Projenin Malatya için hayırlara vesile olmasını ümit ediyorum” dedi.

Bülten

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız