SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Genç Kadın, Tecavüz İddialarını Yalanladı..

0
Güncellendi - 2021-05-09 12:23:48
Genç Kadın, Tecavüz İddialarını Yalanladı..
A- A+ PAYLAŞ

CHP İLÇE BAŞKANININ TECAVÜZÜNE UĞRADIĞI ÖNE SÜRÜLMÜŞTÜ.. Show TV'de yayınlanan bir programda, CHP Kale İlçe Başkanı Süleyman K.'nın tecavüzüne uğradığı öne sürülen 19 yaşındaki B.T. (K), savcılık talimatıyla alınan ifadesinde, bu iddiaları reddetti. B.K., ifadesinde "Eşimin ilişkim olduğunu söylediği S.K. sadece köylüm olur, aramızda herhangi bir gönül bağı ya da cinsel ilişki olmamıştır." dedi.

TV KANALINDA DİLE GETİRİLEN İDDİALAR

Show TV’de geçtiğimiz Perşembe günü yayınlanan, “Didem Arslan Yılmaz’la Vazgeçme” adlı programa katılan Erdal Taşdemir isimli şahıs, sosyal medya üzerinde tanıştığı ve Malatya’da Yetiştirme Yurdu’nda yaşadığını söylediği B.Ç. ile 5 aylık bir konuşma sonrasında evlendiğini, ancak kısa süre sonra eşinin, evlenmeden önce hamile olduğunu öğrendiğini ve kendisine ait olmayan çocuğu kendi nüfusuna kaydettikten sonra da, eşinin kendisini bir başkasıyla aldattığını ileri sürdü. Erdal Taşdemir, programda yaptığı açıklamada, eşinin, kendisiyle evlenmeden önce S.K. adlı şahısla birlikte olduğunu, çocuğun da S.K.’ya ait olduğunu iddia etmişti.

Programda adı geçen S.K.’nın ise CHP Malatya – Kale İlçe Başkanı olduğu belirtilmişti.

Bu iddia üzerine, AKP Malatya İl Başkanı İhsan Koca yaptığı yazılı açıklamada, CHP'yi ağır bir dille suçlarken, CHP İl Başkanı Enver Kiraz yaptığı açıklamada, ilçe başkanı S.K.'nin partiyle ilişiğinin kesildiğini bildirmişti.

İlçe başkanına yönelik tecavüz iddiaları üzerinden, CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Malatya Milletvekili Veli Ağbaba hakkında, sosyal medyada ağır bir kampanya başlatılarak suçlamalarda bulunulmuş, Ağbaba da yaptığı açıklamada, bu suçlamaları yapanları 'namussuzluk, şerefsizlik ve alçaklıkla' suçlamış, ayrıca suçlanan ilçe başkanına sahip çıktıkları iddiasına da tepki göstermişti.

GENÇ KADIN İDDİALARI REDDETTİ, EŞİNDEN ŞİKAYETÇİ OLDU

Televizyon programının ardından hakkında iddialarda bulunan eşi hakkında şikayetçi olan B.T.(K.) poliste verdiği ifadede özetle şunları söyledi:

“Benim 15 yaşında iken birisi ile gönül bağım oldu. Bunun dışında başka kimseyle bir gönül bağım olmamıştır. Erdal Taşdemir isimli şahıs benim boşanma aşamasında olduğum iki yıl önce evlendiğim resmi nikahlı eşim olur. Eşim ile biz internette tanıştık. 3 ay telefonla görüştükten sonra 2019 yılında evlenmiştik. Evliliğimiz süresince 8 ay birlikte yaşadık. Ben kendisine evden ayrılacağımı söyleyerek evden ayrıldım. Eşimin söylediği gibi ben evden kaçmadım. Eşim Erdal ile evlenmeden önce 6 aylık hamile idim. Çocuğumun babasının ismini şuan söylemek istemiyorum. Bundan Erdal’ın haberi vardı ve beni bu şekilde kabul etmişti. Eşimin ilişkim olduğunu söylediği S.K. sadece benim köylüm olur, aramızda her hangi bir gönül bağı yada cinsel ilişki olmamıştır. S.K. hakkında her hangi bir şikayetim yoktur. Eşim Erdal’ın S.K. ile ilişkimizi ört bas etmek için annemin para aldığını iddia ettiği de yalandır. Bizim her hangi bir ilişkimiz olmamıştır, bundan dolayı da annem her hangi bir para almamıştır. Televizyona çıkarak benim hakkımda yalan beyanda bulunup benim huzurumu bozan Erdal Taşdemir’den davacı ve şikayetçiyim. Tedbir kararı uygulanmamasını istiyorum. Kadın sığınma evine gitmek istemiyorum.”

malatyahaber.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

34 yorum yapılmış

  • Rıdvan (2 yıl önce)
    Allah korusun, bir alçak müfteri İhsan Koca'ya haysiyetsizce bir iftira atacak olsa; Sayın Kocaya bir savunma hakkı dahi tanınmadan linç mi edilecek. Hemen partiden ilişiği kesilerek mufterilere meze mi edilecek. Alçaklaraın ekmegine yağ mı sürülecek. İnsanın serefi, onuruz izzeti, haysiyeti bu kadar kolay mı ayak altı edilecek? Biraz empati lütfen.
    0
    0
    Yanıtla
  • Serpil (2 yıl önce)
    İhsan Koca zannedersem Imam Hatip mezunu. Ve zannedersem şu ayeti okumuştur. Ey iman edenler! Bilmeden birilerine zarar verip de sonra yaptığınıza pişman olmamanız için, yoldan çıkmışın biri size bir haber getirdiğinde doğruluğunu araştırın. Hucurat Suresi 6. Ayet
    0
    0
    Yanıtla
  • CHP yönetimi adamı niye partiden attı.
    0
    0
    Yanıtla
  • Bak sana tane tane anlatayim, Ismi gecen S.k. tv de yayininda adinin gectigini duyar duymaz parti yetkililerini ariyor, Adim resmim kullanilarak bana iftira atiliyor, kendi talebiyle bu iftira yasal yollardan ispat edilene kadar partiye zarar verir dusuncesi ile gorevinden ayriliyor. Parti gereken islemi hemen başlatıyor, bir kac saat sonra jandarma ve polis esliginde adliyeye gidiyor. Karsi tarafin ve S.K. nin ifadesi aliniyor. Karsidan gelen ifade -ki bu ifadeye yukarida yer vermisler, eger okuyabildiyseniz, S.K. nin sucu olmadigi tespit edilip birakiliyor. Ama Ak pati ve yandas medyasi daha iddanin resmi makamlardan iftira oldugunu ogrenmeden, Muhalefet partisini REZİL etme ve TOPLUMSAL GALEYANA getirme calismalarina hiz verdi. SONUÇ? SANMIYORUM AMA, UMARIM ANLAMIŞSINDIR!
    0
    0
    Yanıtla
  • Cihan bey ben anladım.
    0
    0
    Yanıtla
  • Rıdvan (2 yıl önce)AHMET isimli kullanıcı yorumuna
    Atmadı, tedbiren üyeliğini askıya aldı.
    0
    0
    Yanıtla
  • Huzur (2 yıl önce)
    Ihsan bey diyor millet ordamısın, burdamısın, nerdesin..?
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatyalı (2 yıl önce)
    CHP o zaman adamı boşa kovmus şimdi CHP AKP lileremi inandida adama gerekeni yaptılar yoksa gerçekten bu iddanin dayanağımı vardı
    0
    0
    Yanıtla
  • İddiayı sahibi ispat etmek zorundadır. Kanımca mahkemeye yansıyacak ve bu mahkeme sonuçlanana kadar ilçe başkanının görevden alınması gayet normal. Aksi taktirde atılan çamur sizin zihninizi meşgul ettiği gibi DERLER DERLER. Çamur at iz kalsın olur. Mahkeme sonucu iddia edildiği gibi çıkmaz ise burada iftira atanlar , bu iftiraya çanak tutanlar ve bu iftiradan siyasi çıkar umanlar istifa etme erdemini gösterebilirler mi ?
    0
    0
    Yanıtla
  • Tedbir amaçlı parti ile ilişiğini kesmişler muhtemelen. Aklan temizlen diye. Mahkemenin vermiş olduğu bir karar yok. Kesmese o zaman da niçin kesmedi diyecekler.
    0
    0
    Yanıtla
  • Adam kendisi ayrıldı.
    0
    0
    Yanıtla
  • Ali (2 yıl önce)
    Batılı tasvir safi kalbleri idlal eder. Medyanın amacı ne. Böyle rezil durumları sıradanlaştıriyorsunuz. gençlerin aklına karpuz kabuğu getiriyorsunuz.
    0
    0
    Yanıtla
  • Ali (2 yıl önce)
    Her zaman derim, Allah kuru iftiradan saklasın.Amin
    0
    0
    Yanıtla
  • (Pzvn..) Kadir (2 yıl önce)
    Veli Ağbaba'nın dediği şerefsizlerden, namussuzlardan biri de benim.
    0
    0
    Yanıtla
  • mustafa (2 yıl önce)
    Sayın koca sen bir avukatsın.Bir kişinin suçu ile bir topluma hakaret edilmez.Bu kadar fırsatçılık olmaz. Ak partide Malatya da hep aynı adamlar. Başka adammı yok ben seni seçem sen beni.Yeter artık be.
    0
    0
    Yanıtla
  • FFM (2 yıl önce)
    Partiden önce insanlık kültür örf adet din gelir malesef bizler siyaseti bu saydıklaŕımın önüne aldık ve daha kıymetli yaptık parti sevmek bir futbol takımı gibi taraftar olmak yanliz fanatik değil insani geğerlerde parti için günaha girmeye hak yemeye birinin kalbini kırmaya başkası için yalan söylemeye gerek yok partiler halk için oy için bazi küçük yanlışlar yapabilirler Bizler her zaman ALLAH rizası için yaşamalıyız
    0
    0
    Yanıtla
  • Rıfat3444 (2 yıl önce)
    Soruyorum size değerli Malatya AK Parti Yönetim Kurulu bu olayda kaybeden kim oldu acaba CHP mi Malatya mı?
    0
    0
    Yanıtla
  • Ahmet (2 yıl önce)
    Chp il başkanı gerekeni yapmış, akp il başkanı da çınar hakkında gerekeni yapsın da görelim, en azından soruşturma bitene kadar askıya alsın akp üyeliğini
    0
    0
    Yanıtla
  • hasan balcı (2 yıl önce)
    akıllarınca 43 kişilik almanya vukuatının rövanşını alacaklardı,balon patladı.
    0
    0
    Yanıtla
  • Yeşilyurtlu (2 yıl önce)
    Siyasetlerinizde bu şekilde iğrenç gündem yaratarak sadece malatyamızın adını karalıyorsunuz başka birşey değil . Yakışmıyor malatyamıza
    0
    0
    Yanıtla
  • Zafer (2 yıl önce)
    Akp il baskanı haklı tabiki...bir densizin iftirası ile ayağa kalkıp herkesi suçlamak ta bu zihniyete normal....ya bi kendinize gelin yeter artık bıktık bıktik,tükendik.yanlısın ve namussuzluğun dini dili irkı partisi olmaz,kim yanlış yapiyorsa kim vatana millete ihanet ediyorsa Allahindan bulsunnnn
    0
    0
    Yanıtla
  • Ferit (2 yıl önce)
    Sayın İhsan koca bey şu mübarek günde Kadir gecesinde özür dile mübarek ayda vurgulamıştın ya şu Kadir gecesinde diye hatırlatayım dedim
    0
    0
    Yanıtla
  • 44malatya (2 yıl önce)
    Iftira atmak kadar kul hakki yemek cok gunah Utanmadan kisileri karalamak icinize sigdimi Akp il baskani ve sizin gibi dusunenler utanin Kisilerden chp oy verenlerden ozur dileyin
    0
    0
    Yanıtla
  • Hasan öz (2 yıl önce)
    Evet akp il başkanı ihsan koca bi zahmet özür dile. Helallik iste
    0
    0
    Yanıtla
  • Oktay (2 yıl önce)
    Eeee İhsan bey ne olacak şimdi. İnsanların karalama ile olmaz bu işler yakında DNA testini gönderirler. Şimdi veli ağbaba ismi açıkla golü at sustur tüm stadı. Yapmalısın bunu
    0
    0
    Yanıtla
  • Cihan (2 yıl önce)
    Çamur at izi kalsın. Halbuki Akp il baskani ve Akp Kale ilce baskani ne guzel elini ogusturdu. Ihsan koca mubarek kandili ilave etti bir guzel en sonuna beyaninin, ilce baskani sosyal hesabindan lince kalkisti, yorum yapanlar koyu basalim, asalim-keselim, Chp li degilmi gibi agza alimayacak sinkafli sozler. Adı gecen ve iftiraya maruz kalan kisilerin butun ailelerinin soayal hesabina saldirilar, hakaretler... Savcilik onunde sırıtan ve elini ogusturan Akp li siyasetçiler karsi tarafin yukaridaki ifadesini ogrenince sus-pus oldu. Çıt yok... Ama basta show tv, program yapimcisi, ekrana çıkarılan sahis ve akp li siyasetçiler, o yorumulari yapanlar adalet karşısında hesap verecekler diye düşünmüyorum. Biliyorum. Allah hic kimseyi iftiraya maruz birakmasin. Hele hele kensini musluman zanneden yuzu kizarmazlardan...
    0
    0
    Yanıtla
  • Muhammed (2 yıl önce)
    CHP yine bildiğimiz gibi.. Allah sizi ıslah etsin inşallah
    0
    0
    Yanıtla
  • kündübekli (2 yıl önce)Muhammed isimli kullanıcı yorumuna
    Sen ne zaman dogruları görecen artık gör istersen yada görmeye çalış mesela sana sorunu ruhsak pekcan, pudra sekeri olayı, üstelik bunlar yeni olaylar, duydun mu duymadıysan google yaz ögren; duyduysan halen ıslah kelimesini kulllanıyorsan durumunun çaresı yok iyi seyırler sana gündüzbey den selamlar sana.
    0
    0
    Yanıtla
  • Isminin hakkını ver.Allahın islahı partiye göre olmuyor,insanlıga şerefe,onura ve herseyden önemlisi Kula kulluk etmemekle oluyur.....
    0
    0
    Yanıtla
  • Son zamanlarda Yeşilyurt belediyesinde yaşanan usulsüzlüklerin altından bir türlü kalkamayan,bunu seçmenine izah edemeyen ve zor günler yaşayanların en kolay yol olarak kullandıkları karşı tarafa iftira atma işini gene uygun görmüşler.Ancak uydurdukları yalanlar İşte böyle Allahını inayeti ile ellerine yüzlerine bulaşır.Bak Adamlar kendilerini akladılar.Şapkanı önüne koy ve düşün. Öbür tarafta bunun hesabı var.Asıl Allah seni ıslah etsin.
    0
    0
    Yanıtla
  • Sizleri biz ALLAH A havale ediyoruz.Günah be.Kimseye iftira atılmaz.Utanın
    0
    0
    Yanıtla
  • Özer (2 yıl önce)
    Bu gün Kadir gecesi En mubarek gece. İsrail bu mubarek gecede filistinlilere saldırıyor. Hemde onlar namaz kılarken. Biz ne yapıyoruz 16 yaşında bir çocuk. Taciz var Taciz yok bunun üzerinden günlerdir Malatya da bir birimize saldırıyoruz. Şu konuya bak.. Tabiki bu da önemli çözüm çok basit Çocuk için bir DNA testi yapılır kimden meydana çıkar. Suçlanan şahıs suçsuz ise görevine döner tazminat haklarını kullanır. Suçlu ise Cezaevine gider cezasını çeker. Dedikodusuz, Fitnesiz, İftirasız Hayırlı Kandiller dilerim.
    0
    0
    Yanıtla
  • Musa (2 yıl önce)
    velicim bak bu başkan suçsuz bulunup aklanırsa eğer sen de ihsan kocayı gençlik kolları başkanı üzerinden rezil etmezsen sana verdiğim oy haramdır!!!
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatyalı (2 yıl önce)
    Bu kadar kolay mı ya günahsız bir insana bu iftirayı atmak, adam insan içine çıkamaz, ailesinin yüzüne bakamaz hale geldi belki de.iftirayı atan kadar suçu kanıtlanmamış şahsın fotoğraf ve ismini canlı yayında veren televizyon programı da suçludur.
    0
    0
    Yanıtla