SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Genç Kıza Bıçaklı Saldırı

Genç Kıza Bıçaklı Saldırı
A- A+ PAYLAŞ

Malatya’da 16 yaşındaki kız öğrenci, okul civarında yürürken tanımadığı bir kişinin yüzüne kesici aletle vurması sonucunda yaralandı.

Olay, Taştepe mahallesinde meydana geldi. İddiaya göre; 16 yaşındaki İ.D. adlı kız, Metin Emiroğlu Lisesi'nin arka kısmında yürüdüğü sırada bir şahsın yüzüne kesici aletle vurması sonucunda yüzünün sol kısmında yaralandı.

Ambulans ile Malatya Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırılan kız çocuğu yapılan pansumanın ardından taburcu edildi.  

Polis ekipleri, saldırganı tanımadığını söyleyen genç kıza saldıran-ın kimliğini belirlemeye ve yakalamaya çalışıyor.

BİR SALDIRI DAHA..
Malatya’da bıçaklı saldırı sonucunda yaralanan şahıs da, polise kendisini bıçaklayan şahsı tanımadığını söyledi.  

Olay, Fırat Mahallesi Tabiat Parkı TOKİ girişinde meydanda geldi. Kavga olayında bir kişinin bıçaklandığı ihbarı üzerine bölgeye giden polis ekipleri H.B. adlı şahsı sol bacağında bıçaklanmış halde yaralı buldu. Ambulans ile Malatya Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırılan H.B., tanımadığı bir şahıs ile kavga ettiğini ve şüphelinin kendisini bıçakladıktan sonra araç ile kaçtığını ileri sürdü.

Yaralının hayati tehlikesinin bulunmadığı polis ekipleri ise şüphelinin kimliğini belirlemeye ve yakalamaya çalışıyor. 

9 KİŞİ KAVGA ETTİ, 1 KİŞİ BIÇAKLANDI
9 kişinin katıldığı iki grup arasındaki kavgada da 1 kişi bıçakla yaralandı.  

Olay; akşam saatlerinde Cemal Gürsel Mahallesi Gönültaş Caddesi Kuyuönü mezarlık arkasında meydana geldi. İki grup arasındaki toplam 9 kişinin katıldığı kavga olayında Y.S. adlı şahıs, bıçakla bağ bacağından yaralandı.

Bir birlerin darp eden toplam 9 kişi polis ekiplerince yakalanarak gözaltına alındı.  

Yaralı şahsın hayati tehlikesinin bulunmadığı ve tedaviyi kabul etmediği öğrenildi.  

Soruşturma devam ediyor.   

malatyahaber.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

2 yorum yapılmış

  • erhan (1 yıl önce)
    kıza saldıra terbiyesiz adam acilen bulunmalı millet çoğu yetiştirip bunun gibi hayvanlar gelip çocukların hayatını mahvediyor bu bulunmalı bulunduğu yerde gereken yapılmalı iyice dövülüp polise teslim edilmeli
    %100
    %0
    Yanıtla
  • cengizhan (1 yıl önce)erhan isimli kullanıcı yorumuna
    Tamam...
    %50
    %50
    Yanıtla