SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Gençler Liderlik İstiyor

0
Güncellendi - 2017-05-10 21:41:08
Gençler Liderlik İstiyor
A- A+ PAYLAŞ

TFF 1. Lig U21 Ligi’nde zirve yarışı büyük bir heyecana sahne oluyor. Lig’de 33’ncü haftaya girilirken, Boluspor 64 puanla zirvede yer alıyor. Evkur Yeni Malatyaspor ise 62 puanla ikinci sırada bulunuyor.

TFF 1. Lig’de olduğu gibi U21 Ligi’nde de zirve yarışı kızışıyor. Ligin 32’nci haftasında Şanlıurfaspor U21 takımını sahasında 2-1 mağlup eden Boluspor puanını 64’e yükseltti ve liderliğini sürdürdü. 32’nci haftada Adana Demirspor’a konuk olan Evkur Yeni Malatyaspor, Furkan Yiğit’in son dakika golüyle rakibini 2-1 mağlup etti ve puanını 62’ye yükselterek, zirve takibini sürdürdü.

U21 Ligi’nde 33’ncü haftada lig ikincisi Evkur Yeni Malatyaspor, sahasında lider Boluspor’u konuk edecek. Zirveyi yakından ilgilendiren karşılaşma, 14 Mayıs Pazar günü 14.00’da Orduzu Pınarbaşı Tesisleri’nde oynanacak.

Evkur Yeni Malatyaspor U21 takımı, sahasında lider Boluspor’u yenerek liderliğini ele geçirmenin hesaplarını yapıyor.

Sarı kırmızılılar ligin son haftasında ise deplasmanda Sivasspor ile karşı karşıya gelecek.

Ferdi Durdu / Yeni Malatya Gazetesi - Malatyahaber.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız